Dingelinge
Domaćin
- Poruka
- 4.750
Procitas b92 i kurton kurir i onda udri.......kome se digne posle toga.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar si Mističe, dobar.Нпр. Зависи од стила особе, нпр. Стил Букобски/Милер
---
Ко те иебе са тим твојим паљевинама? Можда више нико. Јел знаш?
Слушај ме. Сешћу једном потпуно хладне главе и невин са својим к**цем у авион.
Прећи ћу због тебе преко 1000км. Изнајмићу на периферији твог пропалог и усраног градића најјефтину собу.
Нећу отићи на твоју плажу, као да те изненадим. Хоћу депресију, патњу и мрак. Купићу себи залиха цигарилоса, хране, кафе и најгорег јефтиног црног вина. Можда и оног одвратног колонијалног Рума. Напићу се са намером да одем у к**рац и убијем му тамо негде ерекцију. Када се набаждарим у четири зида, када трансом паднем у бедак, онда ћу ти слати све ласцивне поруке на које се палиш, али ред перверзија, ред љубави, на следећи начин: хладан ум, врео главић, па онда врео ум, хладан главић и тако по цео дан , ред по ред.
Чим би почео да се трезним послао бих ти неколико врелих курчевитих и страсних речи, а када би доливао онда бих говорио рационално и разумно.
Сутрадан бих ти јавио да сам стигао још прекјуче и послао ти адресу рупчаге у којој сам се добровољно утамничио.
У почетку комуникације не би ми веровала..Што сам одувек знао. Послала би ми на 10-тине порука, неверице, критике, беснила и псовки. Закаснила би на посао у школу, код родитеља. Звала би ме, ја ти се не бих јављао. И даље би своје писао по редоследу, док би се ти и даље растројавала. Полако би ти тај твој женски мозак одумирао, а твоја пи***а би све више оживљавала и мекшала, како сам ту, близу тебе, тако напаљене, све више горљиве, неразумне, ирационалне. Како својим новим порукама, видиш ме само како дркам сваки час и како је то за тебе сваким сатом све веће похотно лудило у паници катастрофалног губитка сперме, мање ерекције, мање тог његовог дивног к**ца, мање себи натакнутих сати, мање оргазама, мање стењања, мање слатког цвилења...
После целе дводневне агоније написаћеш ми поруку: "Долазим, не иди још нигде", после неколико секунди звонићеш на мојим вратима јер си возила, јавила се на посао да не долазиш пар дана и куцкала другима и на крају мени последњу поруку пре искључења.
Отворићу ти врата полупијан пресрећан раширених руку, а ти ћеш да ме дрхтаво јако загрлиш...
--
Посвећено једној дивној форумашици...
Без везе. То је уопштено и није индивидуално.
Ја сам писао класична ласцивна писма, гушчијим пером на тврдој хартији, једној уцвељеној дами и њој су се побољшали сексуални односи...
Učinio je dobro delo ali zarad tuđe sreće i zadovoljstva... to se zove - žrtva! Eh ta ljubav!
(Učinio je dobro delo ali zarad tuđe sreće i zadovoljstva... to se zove - žrtva! Eh ta ljubav!
jesam ali ono što dolazi posle nisamЕ, серем нисам писао гушчијим пером, већ жило перима (танко као длака-дебело кад притиснеш, калиграфија) стара 100г. Нека су ми зарђала Имам још 50так комада , чувам, остало од деде... ...за будућег унука
Како сам некада био докон, а никада досадно, Боуже...само кад се сетим, ...
(Јеси ли завршила кречење)