Erotske price - Sekretarica Jasmina II deo

pedjabg85

Početnik
Poruka
10
-Sefe kada bi vi znali koliko nekada moje telo mene napali, nekad samu sebe tako pojebem, kako me nijedan muskarac nikada nije. Heh, onda sam ja odusevio samog sebe, nemam pojma sta mi je bilo, valjda sam bio zestoko napaljen.
-Mozda Jasmina samo nisi bila sa pravim muskarcem. pogledi su nam se sreli, osmehnuli smo se zajedno.

Jasmina se okrenula ka meni, stavila ruke na rucke od moje stolice i zarotirala me ka njoj, jednom rukom je prebacila kosu na levu stranu, njenu ufrckanu crnu kosu, drugom rukom mi je noktima prelazila po medjunozju.

-sefe! pa izgleda da je vas stupac stvarno najveci! hahahahaha
-Jasmina, potrudite se da bude jos veci, kleknite ispred mene i pisacu vam stimulaciju.

Pogledala me je sa osmehom, i polako oblizivala svoj crveni karmin , podigla je minic do struka , izvirila joj je cela guza zajedno sa tangama, da moze lakse da klekne. sve je radila tako polako i usporeno kao da je snima 10 kamera a reditelj stoji iza nas i govori jos sta treba da radi. Jasmina je bila skroz profi. Svojim kurvinskim crvenim noktima prolazila je preko mojih lanenih pantalona i u jednom momentu osetio sam na obe butine ubod njenih noktiju, snazno me je stegla , samo sto mi nije pocepala pantalone. Iz moje perspektive video sam joj samo glavu na mom medjunozju i nokte koje se zarivaju u moje butine. Zubima je dosla do slica i polako ga otvorila. Bol u butinama je odjednom prestao, ruke je sklonila sa njih i pokusavala da ga izvadi . Toliko sam bio napaljen da je bio ogroman, znao sam da iz ove poze nema sanse da ga izvadi kroz slic. Postala je nervozna i krenula da cokce, podigla je glavu , pogledala me i rekla:

-Oces ti mene jebati ili sta ?
-Odvalicu te Jasmina.

Strgao sam lanene pantalone sa sebe, ostao u gacicama, kosulji i kravati, krenuo sam da skidam i gace ali me je zaustavila.

-Polako Pedja, polako, imamo celu noc, niste valjda mislili da ce ovo biti sex na brzaka ? ja kad se *****, ***** se satima. Hocu da me tucas celu noc.

Stajao sam ispred nje dok je ona klecala, rukama mi je stisnula guzu i zubima preko gaca krenula da ga drka. izludjivala me je. uhvatio sam je za kosu i polako privlacio ka sebi. podigla je glavu ka meni, nije ga ispustala iz zuba, samo je promrljala.

-Hocu da me ***** kao zver i da mi pricas kako sam tvoja kurvetina. kako je to rekla prostrujala je krv kroz mene i naglo sam je povukao za kosu, odvojio od mojih gaca, izvadio sam ga i nabio joj ga duboko do grla, zakasljala se.

-Tako je sefe, tako se **** *****. poceo sam je jebati u usta dok sam je drzao za kosu. nabijao sam joj ga duboko,mislim da nijedna do sada ga nije gutala toliko duboko. povremeno sam ga vadio , bio je pun njene pljuvacke. svaki put je to oblizala jezikom i usisala ponovo u svoja usta, pa mi lizala glavic kao sladoled.

-********* moja sad cu da te dobro izjebem u usta i da ti ih napunim mojom spremom.

-Сefe razvalite me, jedva cekam da progutam vasu spermu, ali jel ste sigurni da cete odmah posle toga moci da mi razjebete pickicu.

-цuti i pusi *****. znazno ga je zgrabila i sa obe ruke drkala , dok mi je sisala glavic, povremeno ga oblizivala i povremeno rekla:

-Сvrsi pedja, svrsi u moja jebozovna usta...ajde sefe, napunite mi usta vasom spermom, zedna sam vasih sokova.

Пljesnula me je znazno po guzi i u tom momentu krenuo sam da joj svrsavam prvo po usnama koje je odmah oblizivala a onda je izbacila jezik i njega sam filovao. Gledala me je pravo u oci sa blagim osmehom. uzivala je u svakom momentu.

-****** kako je bilo dobro, kako si dobra *****.

Pao sam na stolicu, seo sam, kita mi je bila i dalje u erekciji.Iisplazila je jezik koji je bio pun moje sperme, curilo je i kapljalo po njenim butinama. uvukla je jezik i progutala. Ni jednog momenta nije pokazala gadjenje dok je to radila, vidi se da je uzivala i da obozava to sto radi.Prstima je pokupila sve sa butina i polizala. a onda je rekla nesto sto me je jos vise napalilo.

-Razmisljala sam da li da vam jutros za dorucak donesem ananas ili jagode, nisam pogresila kada sam vam donela jagode, obozavam ih. ***** je ladno ovo sve isplanirala. -sefe, sada je moj red. uhvatila me je za kravatu i vukla ka sebi, isla je unazad dok nije naisla na moj sto, sela je na njega podigla noge i rekla.

-Hocu da me dobro polizes i dobro izjebes.

Uhvatila me je za kosu i privukla ka svojoj ribici. pickica joj je bila sveze obrijana, i mirisala na vlazne mirisljave maramice. Znaci da se pripremila za dobru jebacinu i verovatno obrisala pre nego sto je usla kod mene i pitala hocu li skoro kuci. Jos sam se vise napalio. Uhvatio sam je za butine i podigao noge na moja ramena, kleknio sam ispred svog stola i celom jezicinom presao preko njene pickice. odavno nisam lizao tako cistu, urednu i mirisljavu pickicu. rasirio sam joj usne i polako oblizivao svaki milimetar.

-Mazi mi grudi pedja , stisni ih.

Rekla je i pokidala kosulju sa sebe. dugmici su popadali po mom stolu. rukama sam zgrabio njene sise i poceo da ih mazim dok mi je glava bile medju njenim nogama lizajuci njenu mokru ribicu. poceo sam joj jezik nabijati u ribicu, tucao sam je jezikom , zgrabila me je za kosu i privlacila ka sebi. Cupala me je privlaceci me ka sebi. ona je odredjivala ritam tucanja svojim privlacenjem. stavila je svoju saku preko moje i vrsila pritisak da joj jos vise trljam sisu. svetski je bila napaljena, dahcala je non stop i pricala razne prljavstine koje su me dodatno palile.

-Lizi je pedja, dobro je polizi, nabijaj mi jezik do kraja, osecam te unutra, oh kako si dobar , jedva cekam da osetim tvoju kurcinu u meni...

Izvadio sam jezik , podigao se , uhvatio je za clankove i podigao u visini moje glave,jos je bila u stiklama. Lezala je na mom stolu, zatvorenih ociju i mazila svoje sise, trljala je bradavice, cekala je da joj ga nabijem. Stegao sam joj clankove, jauknula je i rekla:

-To sefe, divljacki me izjebi. nabio sam joj ga odjednom do kraja, bila ja sva vlazna i napaljena, ubrzavao sam ritam , ***** sam je divljacki, moja jaja su je udara po guzi, trljao sam joj bradavice dok je tucam.

-tucaj me pedja jebacu moj, tucaj svoju Jasminu , svoju sekretaricu!

Nisam mogao jos puno izdrzati, puno sam napaljen, da ne bi svrsio u nju morao sam ga izvaditi, u poslednjem momentu sam izleteo. Drzao sam je i dalje za clankove i podigao je na gore, ribica joj je bila i dalje otvorena, rasirena od moje kurcine, sago sam se i pljunuo, taman da joj polizem odgurnula mi je glavu i prstima sve to razmazala i gurnula u ribicu, izvadila mokre prstice i polizala ih. imao sam neverovatnu zelju da je izjebem odpozadi, rukama sam bacio sve sa mog stola, naglo je okrenuo na stomak, povukao ka sebi, noge joj spustio na zemlju, rukama se drzala za kraj stola. Pljesnuo sam je po guzi, rasirio guzove i nabio joj moju kurcinu u pickicu. Nabijao sam joj ga odpozadi, uhvatio je za kosu i podigao malo glavu. video sam njen odraz u plakaru preko puta mene, oblizivala se, uzivala je u svakom momentu dok je tucam.

-Jebi svoju droljicu pedja, pocepaj me. razdrala se na sav glas pustio sam joj kosu, rasirio guzove , pljunuo na srednji prst i dok sam joj ga nabijao od pozadi polako sam joj poceo masirati cmaric.

-mmmm sefe, vi bi moju guzu a ? je li sefe ? za to ocekujem dodatnu stimulaciju!

-Dobices je kucko, dobices sve sto pozelis.

-Sta se ceka ondaa, jebi me!

Nabio sam joj ceo prst u guzu, jauknula je. nisam joj ga vadio iz pickice.

-aaaaa bre, polako sa tim, nemas ti iskustva sa analom koliko vidim!

-Rekla si da si moja *****, e pa jebacu te kao kurvu.

Nabijao sam joj prst u guzu u istom ritmu kao i ***** u picku. Svaki put je zastenjala i znazno stezala kraj stola. pljeskao sam je po guzi, sva se zacrvenila.

-Sefe, kod vas se stimulacija dobija teskim radom koliko vidim...

ahh tucao sam je tako 20 minuta, bio sam pri kraju, planirao sam da joj svrsim po guzi, to me strasno pali, ali ona me je prekinula.

-Sefe, sta se ceka, guza je vec razradjena?

Izvadio sam kitu iz ribice i prst iz cmara. pljunuo na glavic i polako usao u guzu, bila je uska, jauknula je.

-****** koliki ti je, polako molim te, zelim ga ali polako. Nago sam se ka njoj i stavio joj moj srednji u usta, lizala ga je kao sladoled, usisavala i rekla:

-Ajde bre, nabi mi ga, molim te, razjebi mi guzu Pedja.

Nabio sam joj ga do kraja, nikad bolji osecaj nisam imao, sve tako usko i savrseno, ovo mi je prvi anal koji sam imao. Vrisnula je. Polako sam ga vadio i ponovo nabijao, cuo se pljesak mojih butina od njeno dupe.

-Tucaj pedja, tucaj!

Drala se nabijao sam joj kurcinu do kraja u dupe, ***** sam je u guzu kao zivotinja, nisam mogao vise da izdrzim i poceo sam da svrsavam u njeno dupe. Iscedio sam poslednju kap i izasao. pao sam na moju stolicu, sav znojam i iscedjen. ostala je da lezi na stomaku na mom stolu, ubrzano je disala. oOkrenula se na ledja i podigla noge na sto, iz guze je pocela da izlazi moja sperma i kaplje po stolu. prstima je sve pokupila i polizala.

-Sutra sefe, dobijas jagode sa slagom ! nasmejala se... obukli smo se i odbacio sam je kuci, pri izlasku iz kola rekla je:

-Sefe, jel problem neki da sutra malo kasnim, moram na pijacu da kupim jos jagoda ?

-Naravno da nije, odmori ti sutra, ali dodji do 23:00, trebas mi za neke grafikone.
 
Kud ces vise razgovora, dok mu je pusila i gutala machugu sita se zena napricala, kao da je srela komsinicu negde na pijaci, cak je sef morao i da je ucutkuje da ne blebece toliko sa penisom duboko u grlu, da joj ne pozli. Ne, sto se tice toplih ljudskih reci prica je maksimalno korektna. Doduse opet se gadja istim pridevom, kao u prvom delu. Dalje od oralca nisam ni citao. Valjda je posle toga bilo korektno.
 
E pa batice.. mora prvo uvod, sa dosta opisa, stilske figure, sarenoliko. Na pr : Prolece je stiglo u nas kraj i obuklo svoje sarene haljinice, a Jasmina je zarila svojom dubokom energijom i necim jako misticnim. Onda metafora: Zlato moje, sto sijas, zelim da ti udjem u taj skriveni vrt. I tako dalje. Onda ces karas neku forumaljku.
 
ja ne mogu da citam do kraja,nit mi je cool nit lózana.plus msm da bi njih 2 dawno presli sa vi na ti:lol:

- - - - - - - - - -

Kud ces vise razgovora, dok mu je pusila i gutala machugu sita se zena napricala, kao da je srela komsinicu negde na pijaci, cak je sef morao i da je ucutkuje da ne blebece toliko sa penisom duboko u grlu, da joj ne pozli. Ne, sto se tice toplih ljudskih reci prica je maksimalno korektna. Doduse opet se gadja istim pridevom, kao u prvom delu. Dalje od oralca nisam ni citao. Valjda je posle toga bilo korektno.

xaxaxaxa oplakah:zcepanje:
 
-Sefe kada bi vi znali koliko nekada moje telo mene napali, nekad samu sebe tako pojebem, kako me nijedan muskarac nikada nije. Heh, onda sam ja odusevio samog sebe, nemam pojma sta mi je bilo, valjda sam bio zestoko napaljen.
-Mozda Jasmina samo nisi bila sa pravim muskarcem. pogledi su nam se sreli, osmehnuli smo se zajedno.

Jasmina se okrenula ka meni, stavila ruke na rucke od moje stolice i zarotirala me ka njoj, jednom rukom je prebacila kosu na levu stranu, njenu ufrckanu crnu kosu, drugom rukom mi je noktima prelazila po medjunozju.

-sefe! pa izgleda da je vas stupac stvarno najveci! hahahahaha
-Jasmina, potrudite se da bude jos veci, kleknite ispred mene i pisacu vam stimulaciju.

Pogledala me je sa osmehom, i polako oblizivala svoj crveni karmin , podigla je minic do struka , izvirila joj je cela guza zajedno sa tangama, da moze lakse da klekne. sve je radila tako polako i usporeno kao da je snima 10 kamera a reditelj stoji iza nas i govori jos sta treba da radi. Jasmina je bila skroz profi. Svojim kurvinskim crvenim noktima prolazila je preko mojih lanenih pantalona i u jednom momentu osetio sam na obe butine ubod njenih noktiju, snazno me je stegla , samo sto mi nije pocepala pantalone. Iz moje perspektive video sam joj samo glavu na mom medjunozju i nokte koje se zarivaju u moje butine. Zubima je dosla do slica i polako ga otvorila. Bol u butinama je odjednom prestao, ruke je sklonila sa njih i pokusavala da ga izvadi . Toliko sam bio napaljen da je bio ogroman, znao sam da iz ove poze nema sanse da ga izvadi kroz slic. Postala je nervozna i krenula da cokce, podigla je glavu , pogledala me i rekla:

-Oces ti mene jebati ili sta ?
-Odvalicu te Jasmina.

Strgao sam lanene pantalone sa sebe, ostao u gacicama, kosulji i kravati, krenuo sam da skidam i gace ali me je zaustavila.

-Polako Pedja, polako, imamo celu noc, niste valjda mislili da ce ovo biti sex na brzaka ? ja kad se *****, ***** se satima. Hocu da me tucas celu noc.

Stajao sam ispred nje dok je ona klecala, rukama mi je stisnula guzu i zubima preko gaca krenula da ga drka. izludjivala me je. uhvatio sam je za kosu i polako privlacio ka sebi. podigla je glavu ka meni, nije ga ispustala iz zuba, samo je promrljala.

-Hocu da me ***** kao zver i da mi pricas kako sam tvoja kurvetina. kako je to rekla prostrujala je krv kroz mene i naglo sam je povukao za kosu, odvojio od mojih gaca, izvadio sam ga i nabio joj ga duboko do grla, zakasljala se.

-Tako je sefe, tako se **** *****. poceo sam je jebati u usta dok sam je drzao za kosu. nabijao sam joj ga duboko,mislim da nijedna do sada ga nije gutala toliko duboko. povremeno sam ga vadio , bio je pun njene pljuvacke. svaki put je to oblizala jezikom i usisala ponovo u svoja usta, pa mi lizala glavic kao sladoled.

-********* moja sad cu da te dobro izjebem u usta i da ti ih napunim mojom spremom.

-Сefe razvalite me, jedva cekam da progutam vasu spermu, ali jel ste sigurni da cete odmah posle toga moci da mi razjebete pickicu.

-цuti i pusi *****. znazno ga je zgrabila i sa obe ruke drkala , dok mi je sisala glavic, povremeno ga oblizivala i povremeno rekla:

-Сvrsi pedja, svrsi u moja jebozovna usta...ajde sefe, napunite mi usta vasom spermom, zedna sam vasih sokova.

Пljesnula me je znazno po guzi i u tom momentu krenuo sam da joj svrsavam prvo po usnama koje je odmah oblizivala a onda je izbacila jezik i njega sam filovao. Gledala me je pravo u oci sa blagim osmehom. uzivala je u svakom momentu.

-****** kako je bilo dobro, kako si dobra *****.

Pao sam na stolicu, seo sam, kita mi je bila i dalje u erekciji.Iisplazila je jezik koji je bio pun moje sperme, curilo je i kapljalo po njenim butinama. uvukla je jezik i progutala. Ni jednog momenta nije pokazala gadjenje dok je to radila, vidi se da je uzivala i da obozava to sto radi.Prstima je pokupila sve sa butina i polizala. a onda je rekla nesto sto me je jos vise napalilo.

-Razmisljala sam da li da vam jutros za dorucak donesem ananas ili jagode, nisam pogresila kada sam vam donela jagode, obozavam ih. ***** je ladno ovo sve isplanirala. -sefe, sada je moj red. uhvatila me je za kravatu i vukla ka sebi, isla je unazad dok nije naisla na moj sto, sela je na njega podigla noge i rekla.

-Hocu da me dobro polizes i dobro izjebes.

Uhvatila me je za kosu i privukla ka svojoj ribici. pickica joj je bila sveze obrijana, i mirisala na vlazne mirisljave maramice. Znaci da se pripremila za dobru jebacinu i verovatno obrisala pre nego sto je usla kod mene i pitala hocu li skoro kuci. Jos sam se vise napalio. Uhvatio sam je za butine i podigao noge na moja ramena, kleknio sam ispred svog stola i celom jezicinom presao preko njene pickice. odavno nisam lizao tako cistu, urednu i mirisljavu pickicu. rasirio sam joj usne i polako oblizivao svaki milimetar.

-Mazi mi grudi pedja , stisni ih.

Rekla je i pokidala kosulju sa sebe. dugmici su popadali po mom stolu. rukama sam zgrabio njene sise i poceo da ih mazim dok mi je glava bile medju njenim nogama lizajuci njenu mokru ribicu. poceo sam joj jezik nabijati u ribicu, tucao sam je jezikom , zgrabila me je za kosu i privlacila ka sebi. Cupala me je privlaceci me ka sebi. ona je odredjivala ritam tucanja svojim privlacenjem. stavila je svoju saku preko moje i vrsila pritisak da joj jos vise trljam sisu. svetski je bila napaljena, dahcala je non stop i pricala razne prljavstine koje su me dodatno palile.

-Lizi je pedja, dobro je polizi, nabijaj mi jezik do kraja, osecam te unutra, oh kako si dobar , jedva cekam da osetim tvoju kurcinu u meni...

Izvadio sam jezik , podigao se , uhvatio je za clankove i podigao u visini moje glave,jos je bila u stiklama. Lezala je na mom stolu, zatvorenih ociju i mazila svoje sise, trljala je bradavice, cekala je da joj ga nabijem. Stegao sam joj clankove, jauknula je i rekla:

-To sefe, divljacki me izjebi. nabio sam joj ga odjednom do kraja, bila ja sva vlazna i napaljena, ubrzavao sam ritam , ***** sam je divljacki, moja jaja su je udara po guzi, trljao sam joj bradavice dok je tucam.

-tucaj me pedja jebacu moj, tucaj svoju Jasminu , svoju sekretaricu!

Nisam mogao jos puno izdrzati, puno sam napaljen, da ne bi svrsio u nju morao sam ga izvaditi, u poslednjem momentu sam izleteo. Drzao sam je i dalje za clankove i podigao je na gore, ribica joj je bila i dalje otvorena, rasirena od moje kurcine, sago sam se i pljunuo, taman da joj polizem odgurnula mi je glavu i prstima sve to razmazala i gurnula u ribicu, izvadila mokre prstice i polizala ih. imao sam neverovatnu zelju da je izjebem odpozadi, rukama sam bacio sve sa mog stola, naglo je okrenuo na stomak, povukao ka sebi, noge joj spustio na zemlju, rukama se drzala za kraj stola. Pljesnuo sam je po guzi, rasirio guzove i nabio joj moju kurcinu u pickicu. Nabijao sam joj ga odpozadi, uhvatio je za kosu i podigao malo glavu. video sam njen odraz u plakaru preko puta mene, oblizivala se, uzivala je u svakom momentu dok je tucam.

-Jebi svoju droljicu pedja, pocepaj me. razdrala se na sav glas pustio sam joj kosu, rasirio guzove , pljunuo na srednji prst i dok sam joj ga nabijao od pozadi polako sam joj poceo masirati cmaric.

-mmmm sefe, vi bi moju guzu a ? je li sefe ? za to ocekujem dodatnu stimulaciju!

-Dobices je kucko, dobices sve sto pozelis.

-Sta se ceka ondaa, jebi me!

Nabio sam joj ceo prst u guzu, jauknula je. nisam joj ga vadio iz pickice.

-aaaaa bre, polako sa tim, nemas ti iskustva sa analom koliko vidim!

-Rekla si da si moja *****, e pa jebacu te kao kurvu.

Nabijao sam joj prst u guzu u istom ritmu kao i ***** u picku. Svaki put je zastenjala i znazno stezala kraj stola. pljeskao sam je po guzi, sva se zacrvenila.

-Sefe, kod vas se stimulacija dobija teskim radom koliko vidim...

ahh tucao sam je tako 20 minuta, bio sam pri kraju, planirao sam da joj svrsim po guzi, to me strasno pali, ali ona me je prekinula.

-Sefe, sta se ceka, guza je vec razradjena?

Izvadio sam kitu iz ribice i prst iz cmara. pljunuo na glavic i polako usao u guzu, bila je uska, jauknula je.

-****** koliki ti je, polako molim te, zelim ga ali polako. Nago sam se ka njoj i stavio joj moj srednji u usta, lizala ga je kao sladoled, usisavala i rekla:

-Ajde bre, nabi mi ga, molim te, razjebi mi guzu Pedja.

Nabio sam joj ga do kraja, nikad bolji osecaj nisam imao, sve tako usko i savrseno, ovo mi je prvi anal koji sam imao. Vrisnula je. Polako sam ga vadio i ponovo nabijao, cuo se pljesak mojih butina od njeno dupe.

-Tucaj pedja, tucaj!

Drala se nabijao sam joj kurcinu do kraja u dupe, ***** sam je u guzu kao zivotinja, nisam mogao vise da izdrzim i poceo sam da svrsavam u njeno dupe. Iscedio sam poslednju kap i izasao. pao sam na moju stolicu, sav znojam i iscedjen. ostala je da lezi na stomaku na mom stolu, ubrzano je disala. oOkrenula se na ledja i podigla noge na sto, iz guze je pocela da izlazi moja sperma i kaplje po stolu. prstima je sve pokupila i polizala.

-Sutra sefe, dobijas jagode sa slagom ! nasmejala se... obukli smo se i odbacio sam je kuci, pri izlasku iz kola rekla je:

-Sefe, jel problem neki da sutra malo kasnim, moram na pijacu da kupim jos jagoda ?

-Naravno da nije, odmori ti sutra, ali dodji do 23:00, trebas mi za neke grafikone.

:hahaha1:
 
Kud ces vise razgovora, dok mu je pusila i gutala machugu sita se zena napricala, kao da je srela komsinicu negde na pijaci, cak je sef morao i da je ucutkuje da ne blebece toliko sa penisom duboko u grlu, da joj ne pozli. Ne, sto se tice toplih ljudskih reci prica je maksimalno korektna. Doduse opet se gadja istim pridevom, kao u prvom delu. Dalje od oralca nisam ni citao. Valjda je posle toga bilo korektno.

Pa ima o5 izlete tipa drzao sam je za CLANKOVE.
znojne za recenzenta
 
ja ne mogu da citam do kraja,nit mi je cool nit lózana.plus msm da bi njih 2 dawno presli sa vi na ti:lol:

- - - - - - - - - -



xaxaxaxa oplakah:zcepanje:

Pa ima o5 izlete tipa drzao sam je za CLANKOVE.
znojne za recenzenta

Jasno je zasto se odmah nisu intimizirali, zasto su forsirali persiranje maltene sve do tacke bez povratka - to je bio izraz medjusobnog poshtovanja prema njihovim atributima, recimo shef gleda polutke njene zadnjice i misli "Vi ste bas cakani", otuda verovatno i ta greska - mozda je primarna opcija bila drzanje za "guzove", a ne za "clankove".
 
Kao čovek koji se dugo udvarao i na kraju osvojio i potom još duže imao strasnu vezu sa svojom sekretaricom, mogu reći da je priča u znatnoj meri izmaštana, jer sekretarice, ma kakve bile, i ma kakav rečnik imale, dolaze iz realnog sveta, punog skrupula, a ne iz porno priča ili filmova, sa ovakvim rečnikom koji je autor pokupio iz tog dela subkulture!
 
Sve te price o Sekretaricama kao seksi osobama,koje nista dugo ne rade,nego samo "podizu" moral,svojim skoro uvek polu-pijanim sefovima.Sve su to izmissljene
price,glupavih muskaraca,koji su uspeli,na razne necasne nacine,da se domognu,skoro uvek preko politike,do unosno placenih radnih mesta.

Posao Sekretarica je izuzetno tezak. A taj tezak posao,obavezno prati,mala plata.I dok Sekretarice vredno i naporno rade,njihovi sefovi,samo misle,kako ce i koja
od zaposlenih zena,da im "podigne" njihovu posustalu muskost. Posto imaju bez rada,dosta zaradjenog novca,mogu da odu u neku od mnogobrojnih tajnih javnih kuca u beogradu,gde obucene "dame",profesionalno "lece" upaljene muske bitange,od kompleksa "muskosti".

SEkretarice treba ostaviti na miru,jer je to radni deo,najcasnijih nasih sugradjanki.
 

Back
Top