Erotika feminacizma

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.508
Nemojte ovo uzimati kao teoriju niti kao tezu nego kao opis, nista vise...

Muskarac , kakvog ja zovem muskarac, je izuzetno erotsko reaktivno bice.
Da ne zalazim dublje.

Ali ono sto je vrh erotskog uzbudjenja za takvog muskarca je "poziv na podavanje" upucen od strane zene...

Kao kad ona ide unazad po krevetu i vabi pokretima butina, lelujajuci levo i desno i tu nema ni pomisli o gospodaru niti o slugi, jer koliko ona moli da joj dodje, toliko on moli da joj dodje, koliko nju razdire sto odugovlaci, toliko njega razdire sto odugovlaci, ali ce igrati tu igru i odugovlacenja dok im od pozude ne zadrhti od pete do usiju....sve...

Ima mali milion poza, gestova , igara koje se sve mogu svesti upravo na ovo, na poziv na podavanje od strane zene.

Ubice, krvnici, zlocinci i ostala sociopatoloska druzina koja ne mogu da osecaju nista jer su takvi rodjeni ili mrznjom i okolnostima iskasapljeni ne mogu da podnesu secanje na ono sto nemaju i ne mogu da ostvare, i onda prema zeni osecaju i bes i zelju da je potcine u seksualnoj igri...koja vise nije igra....
Ali takvi muskarci su retki, ne izuzetno retki, ali ipak retki....mozda imaju vise sile, moci i novca, jer sta ce naci u zivotu punom mrznje i mnogo slobodnog vremena nego nesto od ova tri...

A onda su neke zene posadile klicu feminizma i zatim i feminacizma......i doslo je novo doba...

Zena je u svom talasanju kukovima pri pozivu na seks uvidela moc jer on moli.......
Prestala je igra, pocela je Igra prestola....
U pocetku su novi odnosi donosili samo razocaranje , nevericu i iznenadjenje...
Ali onda , kad su se pojavili u vise oblika, tu vise nije bilo sumnje....
Odnosi izmedju M i Z su postali borba a ne poziv na greh ili poziv na slabost u zajednickom....na ispomoc i na dopunjavanje...

Kao dogmu zene su prihvatile malobrojne primere kriminalaca i zlocinaca kao da su tipski predstavnik muskaraca.
A kao srecnije resenje i odstupanje , beskiccmene pizdune koji su jos od malena bili prezreni od muskaraca iz komsiluka jer su uvek sebe stavljali na prvo mesto, bez obaziranja i postovanja drugih, uvek sa nekom teznjom da ponize druge i kroz odnose sa drugima postave sebe kao vazne....Umesto sustine uvek su izmisljali neku drogu vaznosti....

I uspele su. Feministkinje (tako same sebe nazivaju) su uspele da osvoje dominantnu vecinu u zenskoj populaciji i formiraju svoje price kao trend....Istog trenutka su krimosi i patoloski slucajevi iz opisa postali zastrasujuci primeri, mentalna sigurnosna brava da pokret uvek bude zastrasen, besan i pod kontrolom.
A Pizdunce , ljige i pozere su uzdigle na nivo frajera i tipova, jer mangupi nisu.
Glasnost je skoro redovni pratilac takvih muskaraca, cak i kad su brdo od misica i kad bi sama pojava trebalo da bude recitija od njihove jezicine....ali ne.....takva je to psiha.....

Ostrascenje sad zene osecaju u nadmoci, u isplazenom jeziku, cak i mala deca sad u 4 godine ucenjuju bake i deke jer su pokupila od majki necim kao npr "bako ako mi ne kupis sladoled necu da ti kuvam kafu kad porastem"...

Kolika je razlika izmedju ljubavi i strasti , ovde cak i ne treba da pomenem....iako ne volim da klasifikujem ljubav jer ljubav je ideja, pa je svako vidi na svoj nacin , svojim ocima....ali probajte da zivite pod zelenim nebom ceo zivot, pa da vidim da li ce vam prijati zelena trava ili cete pozeleti neku drugu boju, da vam pogled ne bude stesnjen izmedju gore zeleno dole zeleno...

Dovoljno je samo posmatrati osmeh u vodjenju ljubavi, od osmeha kod ljubavi u stisnute zube kod seksa...
Od provlacenja prstiju kroz kosu i milovanja do cepanja posteljine usamljenim sakama.
Od isprepletenih prstiju koji se izvlace i uvlace izmedju partnerovih do kandzi zabodenih u guzove koje daju ritam.

A vrhunac je to prodati kao ljubav koja je 1000x lepsa i veca nego ona ljubav od ranije....

Poslednja izmena:
Није у питању завера жена, већ завера глобалиста. Да би једно друштво огрезло у декаденцију и демографски суноврат, неопходно је покварити мушкарце. Релативизовати принципе којих су се држали генерацијама, када се тај циљ оствари путем медија, музике и филмова, жене ће тај процес прихватити без икакве обраде. Јер жене су као и деца, знају шта им се допада али не и шта је добро за њих.

Друштво у коме је мушкарцима систематски и законодавно онемогућено да успостављају моралне норме и бране интегритет националне државе, то друштво неумитно пропада и нестаје. Са свим својим културним наслеђем. Кроз генерацију или пет, али сандук му је на видику.

Poslednja izmena:
U filmovima se cesto pljuju i karikiraju normalni i obicni muskarci, a traze neki mitski tipovi.
Vrsi se zamena teza pa slabici i smotanci ispod sebe kriju izopaceni negativizam dok sa druge strane u negativcima koji su istinski izopaceni se trazi nesto privlacno i to glorifikuje.

Kult antiheroja je doprineo i tome.

I sad imamo film Mad Max gde su svi muskarci izopaceni ludaci, neki bolji, neki gori, a sve zene topmodelsice i mucene princezice.

Ne pratim toliko serije, ali me je malo iznervirao Taboo gde isto glumi Tom Hardy koji je za sebe rekao da je bio bivsi zavisnik od kreka i da bi u to vreme prodao i rodjenu majku za krek.

A Taboo isto popularizuje klosariju i delikvenciju, dok takodje nema drugih normalnih muskaraca u seriji, a glavni pozitivac je ludak.

Sve negativno se prikazuje kao dobro, a pozitivno pljuje i karikira.

Ne znam koliko ovo napisano ima veze sa tvojom temom, meni nekako ima...

U filmovima se cesto pljuju i karikiraju normalni i obicni muskarci, a traze neki mitski tipovi.
Vrsi se zamena teza pa slabici i smotanci ispod sebe kriju izopaceni negativizam dok sa druge strane u negativcima koji su istinski izopaceni se trazi nesto privlacno i to glorifikuje.

Kult antiheroja je doprineo i tome.

I sad imamo film Mad Max gde su svi muskarci izopaceni ludaci, neki bolji, neki gori, a sve zene topmodelsice i mucene princezice.

Ne pratim toliko serije, ali me je malo iznervirao Taboo gde isto glumi Tom Hardy koji je za sebe rekao da je bio bivsi zavisnik od kreka i da bi u to vreme prodao i rodjenu majku za krek.

A Taboo isto popularizuje klosariju i delikvenciju, dok takodje nema drugih normalnih muskaraca u seriji, a glavni pozitivac je ludak.

Sve negativno se prikazuje kao dobro, a pozitivno pljuje i karikira.

Ne znam koliko ovo napisano ima veze sa tvojom temom, meni nekako ima...

Novi Mad Max, me je zesce iznervirao. Psovao sam dok sam gledao to sr'nje... Pogotvou sto sam veliki obozavalac sf-a i Mad Max (stari) su mi jedni od omiljenih filmova....
Tako naivna predstava, tako glupav scenario, to je neverovatno. I naravno izreklamirase film, ocene na IMDB-u, review-i, to sve pokazuje kolika je ta glupava propaganda iza svega toga...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back