Erotičnost

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gerda

La Femme
Moderator
Poruka
50.920
Šta vam privlači pažnju..pol nebitan..
Gola ramena, gola ledja, razrez na haljini, nakit, način na koji neko drži cigaretu, zagušeno svetlo u prostoriji i njen ili njegov pokret rukom, prekrštene noge, način na koji pleše uz muziku...šta vam je najerotičnije i šta vam budi maštu?

Gola ramena, gola ledja, razrez na haljini, nakit, način na koji neko drži cigaretu, zagušeno svetlo u prostoriji i njen ili njegov pokret rukom, prekrštene noge, način na koji pleše uz muziku...šta vam je najerotičnije i šta vam budi maštu?
Prekrstene noge u lepoj kratkoj suknji uz zavodljiv pogled, biznis outfit, vrat, miris kose i koze, osmeh pogotovo ako je specifican…a ovako volim kad zena ima jak stav i nepokolebivost.

Kod scake osobe je razlicito
Kod nekih pogled taj koji te tera na blud ,ovisno kako koja zena al svaka ima svoje tajno oruzije

Meni je erotičan klub ambijent i prigušena svetla, tamni zidovi, jazz muzika u pozadini a neki on naslonjen na šank, pijucka piće i gleda u čašu...😍
Podseti me na scenu iz Fire Walk With Me klub, muzicari koji sviraju neki miks jazz i roka, Laura i Ronnete pijuckaju pice za stolom a pre toga su igrale razgolicene, Laura poziva frajera prstemda dodje i pruzi im oral ispod stola.

A na patosu hrpa opusaka od cigara, veoma romanticno…
Vidiš, meni je način na koji si opisao tu neku scenu, zanimljiv..ideš od jedne lepe slike ka slici koja ima tendenciju da suzbije tvoja osećanja, da ih umanji, stopira, isprlja..to je inače odlika jako inteligentnih ljudi ali vodi u negaciju tj. nihilizam...morala sam...😁

Vidiš, meni je način na koji si opisao tu neku scenu, zanimljiv..ideš od jedne lepe slike ka slici koja ima tendenciju da suzbije tvoja osećanja, da ih umanji, stopira, isprlja..to je inače odlika jako inteligentnih ljudi ali vodi u negaciju tj. nihilizam...morala sam...😁
Vise sebe posmatram kao sarkasticnu osobu, ali ovo sam opisao bukvalno tu scenu koja je trajala10 minuta sigurno u filmu.

Back