EroCke slike

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
attachment.php

Ostavi tu sekiru. :sad2:

:eek:...eto jesam lepo rekla da promenis avatar....eto sad ti ne bi uso raspolucen da si ga promenio...ovako sa tom sekiricom...nema srece za tebe...ima sve neki raspoluceni da ti...hm...ulaze....;):rotf:

ps: da se ne bune potencijalne vlasti....slazem se za prvim postom zmajeve...ima veze na kakve se fotke pali sa njegovom licnoscu i sa njegovim stavom prema zenama...bla bla....i na tu foru sve....:)

:eek:...eto jesam lepo rekla da promenis avatar....eto sad ti ne bi uso raspolucen da si ga promenio...ovako sa tom sekiricom...nema srece za tebe...ima sve neki raspoluceni da ti...hm...ulaze....;):rotf:

ps: da se ne bune potencijalne vlasti....slazem se za prvim postom zmajeve...ima veze na kakve se fotke pali sa njegovom licnoscu i sa njegovim stavom prema zenama...bla bla....i na tu foru sve....:)

Meni su sve privlacne, privlacne...od Ane Nikolic ( extra cica ) do Angeline Dzoli i nazad..

Gledam sta se kaci na "nasem" novom forumu i posto je vecina debilnih fotki, ribe sa onim tupavim facama, pitam ja vas zene, je l' vam bitno na kakve se eroCke fotke pali vas dragi? Mislim, ipak se kroz njegov izbor fotki vidi i kakve zene preferira....:confused:

Gledala sam i ja sta se kaci na tom novom forumu, pa od silne golotinje pao sistem...
Sta gleda me bas i ne zanima, osim ako nisu neke obezglavljene i slicno, to bi me, vjerujem, malo uplasilo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back