Erih-Toma Honeker i centralna otadzbinska uprava

Једна од многобројних "мантри".

Или, "како мали перица замишља "страног шпијуна"... :roll:

Поздрав од Алексе Жунића. :lol:

П. С.

Од "мантри" пате и други, с наизглед различитих позиција.

Али, битан је - "ментални склоп", принцип.

E, bukvalista... sta ces...

Ruse je toliko ojadio taj komunizam da se oni svakodnevno izvinjavaju svim zemljama u Evropi koje su držali pod svojom vlašću posle drugog svetskog rata. I jako im nepijatno zbog toga...

Sada su uveli onu demokratiju i onaj kapitalizam sa zapada.
Izgleda da se opet nisu opametili da sve što dodje sa zapada - ne valja!
Ja bih da sam na tvom mestu odmah poslao email ruskoj federaciji!

Od pisama i papira, ja bi potpisao gasovod ;)

...e pa meni stvarno nije jasno kako vi to zamisljate principe na kojima funkcionise "bogati zapad"...jel` stvarno mislite da bi te drzave danas bile toliko bogate da na drugoj strani nisu "proizvodile" toliko siromasnih drzava...pa to je jasno i normalnim ljudima na zapadu koji pokusavaju da nesto urade kako bi smanjili jaz izmedju bogatih i siromasnih...pa samo je raiffeisen banka uvecala profit za 300X odkad se uvalila na istocnoevropsko trziste...ko ste bre vi da sponzorisete bogati zapad...ako vec ne mozete da imate svoje "crnce" imajte bar malo dostojanstva dok im se divite :)

To se zove narod-sirotinja, posten svet koji nije opljackao nista niti je stao u red pred stranu ambasadu da dobije apanazu za izdaju zemlje pa da moze da si priusti odelo od 2000 evra, dzip, stan u centru bgd-a i slicno kao neki studenti koji nemaju dana radnog staza a sada su predsednicki kandidati. TO JE NAROD.

p.s. cuo sam da je narod mnogo lepse obucen u EU, NATO, USA itd... verujemd a ces se uklopiti... TAMO.
pa sapun i pasta za zube nisu toliko skupi ,a ni nova kineska odeca ,ne moraju bas da nose ladne trajne i pundje ala Jovanka Broz sa sve sajkacama od gore kontam da ove ipak vuce nega nostalgija za komunistizmom ,zato i glasaju za SRS .

Zna se ko je nadlezan za to dokazivanje. Mada kad se neko izvinjava Mesicu, ljubi se sa Solanom i kaze da mu je prijatelj, kada neko kaze da Kosmet treba da bude nezavisan i sl. kojim imenom ti tog nazivas?

Bio x puta, video... nisu me odusevili jer sve sto imaju stekli su pljackanjem drugih.

pa onda ostavi tim "nadležnim da o tome govore
stvarno si "velemajstor" za paušalne neproverene priče

pljackanjem drugih.

i ovo ostavi "nadležnima"

идеаслно друштво не постоји, "демократе" призивају Запад, значи шпанску инквизицију, Кју-Клукс-Клан, Масоне, Илуминате, Нацисте......
E, to mož' da spojiš
I ,zar nisi znao, Papa je centar svog zla na zemlji, a priča se i ŠIRE:lol:
Tu spiku pričaju pre svega gejački neki aktivisti
pope.jpg
.I neki u feređama...

Kako se stavovi slažu, između naizgled ljutih protivnika:)...

Back