Erdogan: Krim treba vratiti Ukrajini

Ne bih bio tako siguran.
73D042C6-0A9D-4C0E-B1A7-F4578BC9BA82.jpeg

Ubijanje civila je nešto u čemu su se Rusi posebno istakli prilikom zločinačke agresije na Ukrajinu.
Ала си се излупетао за медаљу. Па украјински нацисти су почели са убијањем руских цивила у Донбасу и Одеси пре 10 година. Јеси ли ти нормалан?

Zato što niko u Ukrajini nije potpisao saglasnost za ulazak ruskih trupa u Ukrajinu dok Milošević jeste potpisao saglasnost za ulazak stranih trupa na Kosovo.
Да.. ал после ратне агресије НАТО... Тако да бунцаш без потребе о међународном праву на Космету, на Космету је НАТО злочинац и агресор, као Русија сада у Украјни

Čaušeskua je ubila amerika kao što je zbrisala janukoviča u ukrajini itd.
Чаушескуа су убили Румуни... Америци одговарају комуњарске деспотије иза црвене завесе, да би плашили Балканским комунизмом своје телетабисе на Западу, и убирали харач на НАТО... Да се до њих чекало смакнуће Чаушескуа, био би тај на власти ко Мило и Цг

A Kosovo? Turska je među prvima priznala Kosovo pa ne znam odakle mu pravo da pominje Krim i teritorijalni integritet Ukrajine?

Btw, ne znam odakle ti te sulude ideje da ga neko od "Putinovih pristalica" simpatiše. Svašta se po tvojoj glavi vrzma.
Навијамо да Турска нападне Израел, па да је докусире и Јевреји и Руси са Грцима заједно

Znate vi zasto se bojite pobjede Rusije.
Mozda nam omoguce da se fer pobijemo oko RSK.
Da li sam dobro razumeo da ti želiš novi rat na ovim prostorima? Svaki normalan čovek se toga boji.
Inače zabole Ruse za RSK. U Oluji su Hrvati najviše koristili rusko oružje. Nemoj mi reći da ti to nije poznato.

Da li sam dobro razumeo da ti želiš novi rat na ovim prostorima? Svaki normalan čovek se toga boji.
Inače zabole Ruse za RSK. U Oluji su Hrvati najviše koristili rusko oružje. Nemoj mi reći da ti to nije poznato.
Cuo sam da je bilo ruskog,a ja sam vidio i uzimali smo zaplijenjenu kinesku municiju.
To mi je nebitno.
Bolje da ratujemo kada nam odgovara nego kada nemamo nikoga da nas podrzi.
Da su poslije 1. i 2.s.r.Srbi napravili svoju drzavu mi 90.-ih ne bi ratovali.

Ima li ijedan post na forumu da si pisao da treba da se zaustavi ovaj rat u Ukrajini i da zaracene strane pregovaraju?
Od tebe nisam ni jedan procitao.
Znaci ne bojis se globalnog rata,ali se bojis rata u regionu.
Ti nisi u tim normalnim koje pominjes.
Hoces li nam reci razlog tvoje patoloske mrznje prema Rusiji?
Mozda te i shvatimo.Nemoj o agresiji i ruskom ubijanju civila,jer bilo je nesta od 2014-2022.

Back