Ердоган губи: Опозиција води у Истанбулу, Анкари ...

Наравно, он је део Свете Православно-Исламске Алијансе!!

Pogledajte prilog 1524555
Voli Erdogan da se slika isto kao i ovaj naš.

20081114-9_p111408cg-0299-515h.jpg

Да, тачно. Међутим, то не мења факт да је он на Исправној Страни од онога тренутка када су Руси спречили пуч против њега.
Puč su organizovali ovi kojima se ne sviđa da Turci ponovo nose turbane.

Ataturk je penicilin za vas ljubitelje radikalnog islama, zato ga ne volite.

Polucilindar umesto turbana
Занимљиво је да се дивиш истој историјској личности којој се дивио и Хитлер. :)
Puč su organizovali ovi kojima se ne sviđa da Turci ponovo nose turbane.
Заправо, пуч су организовали гуленисти, исламисти који мисле да Ердоган није довољно муслиман.
За то су имали америчку подршку. ;)

Зар није Ердоганова опозиција и до сада била власт у великим градовима?
Ма немају они појма. Султан држи унутрашњост Турске, а она је пресудна за власт у тој земљи. Ко држи сељачке масе око себе, тај влада Турском. А то је Султан Реџеп Тајип Хан Хазретерле! ;)

Ма немају они појма. Султан држи унутрашњост Турске, а она је пресудна за власт у тој земљи. Ко држи сељачке масе око себе, тај влада Турском. А то је Султан Реџеп Тајип Хан Хазретерле! ;)

Полако, Дуле, полако. Ничија није до зоре горела, па неће ни Султанова.

Него, нисам ја то питао да би се расправљао про или контра Султана, јербо ме реално боли патка за њега, него ради информације.

Колико ми се чини, Султан је и до сада био опозиција у великим градовима?

Колико ми се чини, Султан је и до сада био опозиција у великим градовима?
Да, то је тачно. Али, опет кажем, ти градови нису преусдни за то ко ће бити Врхунска Власт у Турској. Тако да се џабе @комшија и остали Сизифи радују. :D

islamske džamahirije
И да, за вашу информацију, пре Ататурка, Турска није била никаква џамахирија, јер џамахирија значи ,,република", а Турска је пре тога била теократска наследна монархија, тј. Халифат. ;)

Да, тачно. Међутим, то не мења факт да је он на Исправној Страни од онога тренутка када су Руси спречили пуч против њега.
Na koji god da je strani, uvijek će biti kontra Srba.
Toliko makar možeš garantovati kada su Turci u pitanju.

И да, за вашу информацију, пре Ататурка, Турска није била никаква џамахирија, јер џамахирија значи ,,република", а Турска је пре тога била теократска наследна монархија, тј. Халифат. ;)

Ваистину факат, Турску је у ствари Ататурк трансформисао у секуларну џамахирију.

Znači više ti prija kalifat nego sekularna država. Tako sam i mislio.

Jesi li obrezan kako Kur'an nalaže i Alah zahteva

Znači više ti prija kalifat nego sekularna država. Tako sam i mislio.

Jesi li obrezan kako Kur'an nalaže i Alah zahteva
Нзм како си, на основу тога што те упућујем на разумевање одређених појмова, дошао до закључка шта мени прија? :lol:

Na koji god da je strani, uvijek će biti kontra Srba.
Toliko makar možeš garantovati kada su Turci u pitanju.
Не може. Геополитика је чудо од науке. Султан је можда био србофоб, до овог тренутка :

После тога је променио плочу. И Српски Ентитет је почео да подржава:
1712041749362.png
;)

Нзм како си, на основу тога што те упућујем на разумевање одређених појмова, дошао до закључка шта мени прија? :lol:
Borba u Turskoj je borba između sekularne države u kojoj islam ne igra primarnu ulogu (Ekrem) i nazadnih snaga koje bi da ponište Ataturkov zavet, ponovo zaviju žene u hidžabe i burke, vrate versku policiju, ponovo stave turbane i vrate se u srednji vek (Erdogan i ti).

U mnogim zemljama na svetu dešava se procvat te nazadne propasti, nije Turska jedina u problemu.

Back