- Poruka
- 62.577
Ne, to je onaj Kemal koji je od nazadne turske islamske džamahirije napravio modernu sekularnu republiku.Jel to onaj Kemal koji je organizovao i sproveo Jermenski genocid? Preteča Firerovog holokausta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, to je onaj Kemal koji je od nazadne turske islamske džamahirije napravio modernu sekularnu republiku.Jel to onaj Kemal koji je organizovao i sproveo Jermenski genocid? Preteča Firerovog holokausta.
Voli Erdogan da se slika isto kao i ovaj naš.
Геноцидаш и диктатор, коме се Хитлер дивио.Ne, to je onaj Kemal koji je od nazadne turske islamske džamahirije napravio modernu sekularnu republiku.
Да, тачно. Међутим, то не мења факт да је он на Исправној Страни од онога тренутка када су Руси спречили пуч против њега.
Jel to onaj Kemal koji je organizovao i sproveo Jermenski genocid? Preteča Firerovog holokausta.
Ataturk je penicilin za vas ljubitelje radikalnog islama, zato ga ne volite.Геноцидаш и диктатор, коме се Хитлер дивио.
Puč su organizovali ovi kojima se ne sviđa da Turci ponovo nose turbane.Да, тачно. Међутим, то не мења факт да је он на Исправној Страни од онога тренутка када су Руси спречили пуч против њега.
Najgore je kad težeš da budeš ono što nisi ... što ti nije u prirodi.Ataturk je penicilin za vas ljubitelje radikalnog islama, zato ga ne volite.
Polucilindar umesto turbana
Занимљиво је да се дивиш истој историјској личности којој се дивио и Хитлер.Ataturk je penicilin za vas ljubitelje radikalnog islama, zato ga ne volite.
Polucilindar umesto turbana
Заправо, пуч су организовали гуленисти, исламисти који мисле да Ердоган није довољно муслиман.Puč su organizovali ovi kojima se ne sviđa da Turci ponovo nose turbane.
Да, Турчин са полуцилиндром, не иде...Najgore je kad težeš da budeš ono što nisi ... što ti nije u prirodi.
Tako je.Да, Турчин са почуцилиндром, не иде...
Bravo za tursku braću, sekularna opcija je najzad savladala nazadnog Erdogana.
Ekrem Imamoglu = Kemal Ataturk 2.0
Sad smo mi na redu.
Ма немају они појма. Султан држи унутрашњост Турске, а она је пресудна за власт у тој земљи. Ко држи сељачке масе око себе, тај влада Турском. А то је Султан Реџеп Тајип Хан Хазретерле!Зар није Ердоганова опозиција и до сада била власт у великим градовима?
Ма немају они појма. Султан држи унутрашњост Турске, а она је пресудна за власт у тој земљи. Ко држи сељачке масе око себе, тај влада Турском. А то је Султан Реџеп Тајип Хан Хазретерле!![]()
Управо тако, Друже Тонолан!
Да, то је тачно. Али, опет кажем, ти градови нису преусдни за то ко ће бити Врхунска Власт у Турској. Тако да се џабе @комшија и остали Сизифи радују.Колико ми се чини, Султан је и до сада био опозиција у великим градовима?
И да, за вашу информацију, пре Ататурка, Турска није била никаква џамахирија, јер џамахирија значи ,,република", а Турска је пре тога била теократска наследна монархија, тј. Халифат.islamske džamahirije
Na koji god da je strani, uvijek će biti kontra Srba.Да, тачно. Међутим, то не мења факт да је он на Исправној Страни од онога тренутка када су Руси спречили пуч против њега.
И да, за вашу информацију, пре Ататурка, Турска није била никаква џамахирија, јер џамахирија значи ,,република", а Турска је пре тога била теократска наследна монархија, тј. Халифат.![]()
Znači više ti prija kalifat nego sekularna država. Tako sam i mislio.И да, за вашу информацију, пре Ататурка, Турска није била никаква џамахирија, јер џамахирија значи ,,република", а Турска је пре тога била теократска наследна монархија, тј. Халифат.![]()
Нзм како си, на основу тога што те упућујем на разумевање одређених појмова, дошао до закључка шта мени прија?Znači više ti prija kalifat nego sekularna država. Tako sam i mislio.
Jesi li obrezan kako Kur'an nalaže i Alah zahteva
Тачно.Ваистину факат, Турску је у ствари Ататурк трансформисао у секуларну џамахирију.
Не може. Геополитика је чудо од науке. Султан је можда био србофоб, до овог тренутка :Na koji god da je strani, uvijek će biti kontra Srba.
Toliko makar možeš garantovati kada su Turci u pitanju.
Borba u Turskoj je borba između sekularne države u kojoj islam ne igra primarnu ulogu (Ekrem) i nazadnih snaga koje bi da ponište Ataturkov zavet, ponovo zaviju žene u hidžabe i burke, vrate versku policiju, ponovo stave turbane i vrate se u srednji vek (Erdogan i ti).Нзм како си, на основу тога што те упућујем на разумевање одређених појмова, дошао до закључка шта мени прија?![]()