Erdogan: Bajden je zlocinac - naredio da me svrgnu!

srusice ga turski narod.

народ одлучује о свргавању власти на изборима а ЦИА то ради на улици , као у Либији , Сирији , Украјни, Египту , Судану ...знамо како су се ове држав еу пепео претвориле након ЦИА револуција

Gdin Bajden nikako ne moze biti zlocinac.

Za vreme njegovog mandata merama koje je preduzeo, zavrsio je problem Sirije.

Erdoganov i Putinov problem.

A sta je dobio zazvrat? Invaziju na Ukrajinu i S400 u Turskoj. Sramno.

Da je vise ljudi kao sto je Gdin Bajden, ovaj svet bi bio mnogo lepsi.
био би,у дугиним бојама

Не дај се Ердогане!
Без тебе,Русија ће бидне мало у глибу..а и Ми са њом,
значи,
Србији је од стратешког Значаја да Ердоган победи .
Da mi je neko rekao da ce Pravoslavni da navijaju za nekoga ko im je klao i nabijao na kolac pretke na Kosovu krstio bi se ko Tadzekistanci.

Ali kolega, to je sve rekal kazala.

Da li vi zaista mozete da verujete da neki takvog polozaja zaboravi laptop u nekoj Ukrajini i da pod svojim imenom mulja sa Kinezima?

Ajte molim vas u slamnom sesiru, sto bi rekao Lane Gutovic.
opet truckas, jer postoje imena, racuni, datumi, iznosi, SVE, ali nam jos uvek koristi da ga drzimo na uzici i zayebavamo ceo svet sa njim--- ej, znali ste da su izbori RIGGED, i sta ste rekli? svi ste ga priznali! stize vam plata za to priznanje

Da mi je neko rekao da ce Pravoslavni da navijaju za nekoga ko im je klao i nabijao na kolac pretke na Kosovu krstio bi se ko Tadzekistanci.
Не разумеш се ти у Геополитику.
Боље нам је било под турцима него под англосаксонским нео-либералима.
Турци узимали само 10ак,ови тренутни на челу са вучићем деру кожу са леђа.

opet truckas, jer postoje imena, racuni, datumi, iznosi, SVE, ali nam jos uvek koristi da ga drzimo na uzici i zayebavamo ceo svet sa njim--- ej, znali ste da su izbori RIGGED, i sta ste rekli? svi ste ga priznali! stize vam plata za to priznanje
A gde postoji?

To je neka Trampova osveta sto je silovao onu levču neku pa sad poludeo i smesta im.

Не разумеш се ти у Геополитику.
Боље нам је било под турцима него под англосаксонским нео-либералима.
Турци узимали само 10ак,ови тренутни на челу са вучићем деру кожу са леђа.
Kolega.

Ja o 1389. a vi o 2023.

Malo mi se muti od vaseg hiper space-a.

A gde postoji?

To je neka Trampova osveta sto je silovao onu levču neku pa sad poludeo i smesta im.
suslove, english, a ne russian - moras da znas - postoji sve, preko 10 mil, devet clanova bajden familije je dobilo pare iz inostranstva za bukvalno nista, pa se zakljucuje da je podmicivanje, zna se sve do detalja - bajden banda mora da dokaze kako su zaradili tih preko 10 miliona, na kontu cega joj je kineska drzavna kompanija pod rukovodstvom kineske komunisticke partije uplacivala novac - sta je za nju uradila bajdenova unucad na primer? pa mi ameri nismo sisali vesla, valjda znamo sta je korupcija, izdaja, samo smo malkice sve prolongirali, kakav crni tramp, vidis da je promenio retoriku, sada su izbori bili samo rigged

i za vucica mislis ne znamo koliki je izdajnik i koliko je korumpiran? pa ko mislis da zna, ako mi ne znamo?

suslove, english, a ne russian - moras da znas - postoji sve, preko 10 mil, devet clanova bajden familije je dobilo pare iz inostranstva za bukvalno nista, pa se zakljucuje da je podmicivanje, zna se sve do detalja - bajden banda mora da dokaze kako su zaradili tih preko 10 miliona, na kontu cega joj je kineska drzavna kompanija pod rukovodstvom kineske komunisticke partije uplacivala novac - sta je za nju uradila bajdenova unucad na primer? pa mi ameri nismo sisali vesla, valjda znamo sta je korupcija, izdaja, samo smo malkice sve prolongirali, kakav crni tramp, vidis da je promenio retoriku, sada su izbori bili samo rigged
Pa sto nije u murdelju ako sve znas i ako se sve zna?

Jeste malo je mator i leluja, ali deluje bre kao pravi Gdin. Nekako mi pljacka i on ne idu ruku pod ruku.

USA je zemlja pravde i zakona istih za sve. Da je to istina sto govoris, on bi davno lezao negde.

Pa sto nije u murdelju ako sve znas i ako se sve zna?
pa koja je vajda da bude u mardelju, starac?
Jeste malo je mator i leluja, ali deluje bre kao pravi Gdin. Nekako mi pljacka i on ne idu ruku pod ruku.
ti onda veruj i da je hanter u burizmi bio jer je imao kvalifikacije, a sto se dzo hvalio smenom drz.tuzioca koji je burizmi bio smetnja i to zahvaljujuci uceni za milijardu americkih para bese- na to zazmuri samo.
USA je zemlja pravde i zakona istih za sve. Da je to istina sto govoris, on bi davno lezao negde.
ne, gresis, leze samo oni koji su iskorisceni, i vise ne trebaju, kao onaj sto se obesio - navodno.

Poslednja izmena:
Gdin Bajden nikako ne moze biti zlocinac.

Za vreme njegovog mandata merama koje je preduzeo, zavrsio je problem Sirije.

Erdoganov i Putinov problem.

A sta je dobio zazvrat? Invaziju na Ukrajinu i S400 u Turskoj. Sramno.

Da je vise ljudi kao sto je Gdin Bajden, ovaj svet bi bio mnogo lepsi.

Iskenjam ti se i ispisam na gdina bajdena . Djubre i zlotvor.

• Haha
Reactions: Hix

Back