Erase&Rewind

Ja sam sad u fazi raskidanja veze i mnogo boli. S tim sto su se meni javila nova osecanja koja se mesaju sa starim. Totalna emotivna konfuzija. Ne znam sta vise da radim...

Nije mi se desilo da se kajem ranije, mirila sam se sa jednim istim deckom par puta, na njegovu inicijativu.

Jel vam se desilo da ostavite nekog a posle nekog vremena se pokajete? Sta ste radili u tom slucaju...vijali ga, molili da vas primi natrag, patili u tisini ... ili nesto trece?

desilo mi se.
ali kajala sam se u tisini i u sebi:)
a vratio se on sam, tj on je hteo da doje natrag i eto, zelje su se poklopile.
i mogu ti reci da je ta druga epizoda bila bolja od prve.

Desilo se. I ispalo na kraju da nam se želje za nastavkom poklapaju i sve je bolje i bolje.
Nekad se isplati mala razdvojenost.
Znate šta kažu 'razdvojenost za ljubav je kao vetar za vatru, potpiruje veliku, ali gasi malu'
naravno, sve zavisi od razloga raskida i realnih mogućnosti za vezu.
Ne treba forsirati nemoguće, tj.ako već ne ide, ne poklapate se kao osobe, u željama, nema tu sreće, samo odlažete kraj.

Samo jednom..greška rane mladosti..ostavila,pokajala se i vratila.Još neko vrijeme smo bili skupa,ali uvijek je taj moj čin bio kamen spoticanja..postojao je ožiljak od prekida i ma kako ga laserski dotjerali,ma kako bio teško vidljiv,uvijek je ipak samo ožiljak ..tanan i opominjući,spreman da opet pukne i rašije se na tom istom mjestu.

Jel vam se desilo da ostavite nekog a posle nekog vremena se pokajete? Sta ste radili u tom slucaju...vijali ga, molili da vas primi natrag, patili u tisini ... ili nesto trece?

Desavalo mi se samo sa njim,vise puta.Razlog je jednostavan,volela sam ga ali smo bili previse razliciti.
Dovoljno je bilo da ga nazovem,i eto,opet........zajedno do sledece rasprave.
Trajalo je sve do onog momenta dok nisam uspela sebe da pobedim i kazem,dosta je.Tada je nastao kraj.

Kad se već neko pokaje, onda lepo treba da pokuša ponovo na neki način.
Naravno, ako nisu pale neke preteške reči ili postojao krupan razlog.

Od patnje u tišini ništa nema.

Mož` da ne ispadne ništa od pokušaja, al `bar si probao.

Doš`o, video, pa možda i pobedio. :manikir:

Back