Imate u formuli izračuna snage jednu matematičku operaciju, množenje.
Pa jel to baš toliko teško?
нпр., код мене је сада слаб напон, јел се тако каже , светло чкиљи, оћоравила сам од тога, непријатно је баш и то треба да значи
да сада сијалице , а и остали апарати који су укључени троше мање киловата . Проверено знам , у таквим приликама, ако грејем рерну ,
да је потребно више времена да се постигне одређена температура , то исто значи да мање , под слабијим напоном трошим струје ...
ебеш математику и школу ...
читао си шта ми је Микров ...написао , да ми компјутер, ако га не искључим потроши 300 кW .. еботе, коме да верујем , мени струја није
јача страна , али је рачун суманут обзиром да сам сама и да се не грејем на струју , ретко кувам , ајде редовно се купам

15 дана у децембру сам користила плин , а не рингле , а рачун већи него у новембру ... па четворочлана породица троши мање од мене ... нешто свакако није
нормално .
Што се тиче воде , нисам се бечила у сат, дубоко је , 15 кубика мораш признати није нормално потрошити, а славине су све ок, водокотлићи ок, од када су мењали сатове потрошнја је дупло скочила.... па , мислим , да поливам улице не бих толико потрошила , а када се све заврне сат мирује.
Можда се код вас то не дешава , али у моме граду је лудило и када је вода у питању, никада ниси сигуран када ће да пукне нека цевка, а буде неколико пута током месеца .... ма буде пуно пута , ебига ...