Epohalna pljacka EPS -a i destabilizacija drzave

cickos

Primećen član
Poruka
994
Svjedoci smo konacnog hapsenja vucicevog izabranika i strucnjaka Grcica (i nekih manjih riba) za nekih milion eu pronevjere. Medjutim, pojavljuju se strepnje da je ovaj strucnjak, pecenjar sa kupljenom diplomom nanio milijarde eura stete nasoj najvaznijoj grani industrije lozeci glinu umjesto uglja, zapaljenje bagera i potanje nalazista, te time prouzrokovao razne poremecaje u procesu proizvodnji i smanjenje proizvodnje el energije i do 30%, sto je opet zahtijevalo uvoz struje, koja se ne pamti u zadnjim decenijama rada oovog giganta.
Dragan Radovic, ekonomista i analiticar smatra da se EPS pljacka decenijama, a da postavljanje Grcica je imalo za cilj lazni uvoz energije, a koji je placen vladajucim strukturama . . .

Jedno je sigurno, "neko" nam ozbiljno urusava drzavu?

Mozes da zamislis kad je meni uslo u krv tri recenice

-sto bas ti
-e sad ti znas a ovi postavljeni iz vlasti ne znaju
-sto ti mislis da si pametniji od drugih

tako da vise ne iznosim primedbe cak i kad vidim da ce covek sam sebi da presece prste....prosli put sam rekao i decko presekao prste nepaznjom i ispalo je da mu bajem..

Dakle nista vise ne znam kad sam u Srbiji , ama bas nista..
Skoro me neko pitao jel znas ovo i ovo i ovo , i da li znas da od prirucnog materijala resis problem, jok i ne znam ceo zivot radim za ebivetre koji ne zele da kupe pravi alat za resaanje problema....ali poucen srpskim poslovima i sta to znaci kad odgovoris da, rekoh , ne, samo ako je robot i ako ima manje od 3 dugmeta....

Radi paralele, kad u grckoj kazem nesto , grci me pogledaju , nesto promrmljaju , malo neverica, ali uzmu se u pamet....i ispostuju ....znaci cak i kad ne poznaju ili ne postuju , ima kad te ne postuje, matori grk, samoziv...bandoglav, ostrvljanin , taj nije u krivu pa da se rusi celo ostrvo , ali opet nece da zatvori vrata za da poslusa sta mu je receno...
Mladi grci ako su pametni , oni su milina...jos ako su ozenjeni , pa im zena pametnica...uuuuu, tandem...

Naprednjaci su kriminalna hobotnica a hapšenje grčića je sportski ribolov.

Kada padnu nemoj da je neki pobegao!
Postoje neke neverovatne okolnosti u srpskoj politici

Mirin JUL-ovac, najjači demokrata i kum Djindjićev, UVOZNIČKI LOBISTA KOJI ODREDJUUJE SKUPE CENE...
Milan Beko

Čudio se što ga Vučić slagao da će biti direktor železnica Srbije

A zapravo ga sam Bog sačuvao

To je ono što djavoimane demokrate zovu splet okolnosti a mi radikali Božja Volja

Back