CAOMY Z
Početnik
- Poruka
- 11
Sa osamnajst meseci moja devojčica je imala fras na temperaturi jedva nešto preko 38,urađen je EEG koji nije belezio nikakve promene tako da mi je rečeno da je sve ok i da nema potrebe da ponovo radimo kontrolni snimak EEG do daljnjeg. Nazalost nešto pre trećeg gođendana(februar) ona je opet imala fras tem.38 snimak EEG beleži promene ali još uvek je sve ok.April 3 fras tem 38 EEG i dalje ništa strano , beleže se oštriji i šiljasti talasi sa tendencijom ka bilateralnom grupisanju.I dalje nema terapije.Posladnji fras za sada u septembru tem.38 u setnj je samo malo klecnula.Svaki fras je bio praćen povraćanjem,gubitak svesti je sve kraći.Na poslednjem EEG pregledu rezultat vidno lošiji i uključena nam je terapija Eftil sirupom.Moje dete je skroz ok.Normalno se razvija priča igra se ,dosta je bistrija u odnisu na vršnjake posto imam i stariju ćerku koja nikad nije imala slične probleme.U porodici potoji epi kod dede.I dalje nam nije data diagnoza da mi dete ima epi već recidivni kompleksni febrilni napadi R56
Mene zanima da li to moze da preraste u epilepsiju i kako će lekovi delovati da li mogu više da joj naškode ngo da koriste.Znam da ima puno dece sa sličnim problemima pa bih molila roditelje da podele samnom iskustva jer sam vrlo uplašena.
Mene zanima da li to moze da preraste u epilepsiju i kako će lekovi delovati da li mogu više da joj naškode ngo da koriste.Znam da ima puno dece sa sličnim problemima pa bih molila roditelje da podele samnom iskustva jer sam vrlo uplašena.