Quantcast

EP 2016 Grupa C (Nemacka, Ukrajina, Poljska, Severna Irska)

Ko ide dalje?


  • Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .

maylo

Zainteresovan član
Poruka
365
Grupa sa svetskim prvakom, sa večitim potencijalnim iznenađenjem turnira na kom se pojave i 2 limitirane ekipe koje "na batine" mogu da otkinu bodove. Dobijaju Poljaci u prvom kolu, na suvi kvalitet Levandovskog i Milika, i verovatno primaju gol iz nekog prekida blizu svog šesnaesterca. Nemci kiksaju u prvom kolu, odbrana je dosta oslabljena, verovatno i ne baš uigrana, pa dižu formu kasnije.

Poljska - Severna Irska 2:1
Nemačka - Ukrajina 1:1
 

Turpentine

Domaćin
Poruka
4.638
Koliko znam |Zeleno bela armija" je Republika Irska a ne Severna Irska :)
Proveri ti opet :D

Generalno da, Severna Irska dosta trci, borbeni su , ali generalno nema tu nekog narocitog kvaliteta , vecina igraca im igra u engleskim nizim ligama, Campionsipu i Ligi 1.
Nema nikakvog kvaliteta. Ali šta nas briga, pozdrav iz lojalističkog gnezda za Srbe! Zagrevanje je počelo!

 

TARAS BULJBA

Primećen član
Poruka
908
Jonas Hector I Benedikt Höwedes Nisu bekovi sa kojima se može igrati totalni nogmet kakav Njemačka gaji .U fazi napada su beskorisni.obrana je poharana ozljedama,Humels nije na svom nivou nema više Lama i Mertesakera fale im puno,napadači djeluju blijedo ali i takvi kakvi jesu nikad ih nebih odpisao sjećam se kad je 2002 igrao na beku napadač Marko Bode pa su došli do finala SP,oni uvijek prihvate tu ulogu favorita i to je fascinanto
 
Top