Englezi pisu: Mi moramo zaustaviti Nemacku sada

migel59

Poznat
Poruka
8.319
Au0LSAICEAEOfjT.jpg:large

stop-germany-now.jpg

Nemacki plan za EU preuzimanje pobudjuje bes

GERMAN PLAN FOR EU TAKEOVER SPARKS OUTRAGE

http://www.express.co.uk/posts/view/325243/We-must-stop-Germany-now/

Rastu zahtevi za Britaniju da deluje da zaustavi nemacki nemilosrdan mars ka stvaranju EU superdrzave.

Bes je izbio posto je nemacki kancelar Angela Merkel pokrenula njene planove za politicku uniju.

Ona je izjavila: "Mi trebamo vise Evrope. Mi ne samo da trebamo monetarnu uniju, mi takodje trebamo fiskalnu uniju. I najvise od svega mi trebamo politicku uniju, sto znaci da mi (misli se na evropske zemlje) trebamo da postepeno ustupimo moc Evropi i predamo Evropi kontrolu."

Naravno da moraju. I trebaju. Al ne samo daje zaustave, nego moraju nekako i sa zemljom da je sravne ako je moguce.

To će opet da obave jedni sa Istoka, a drugi sa Zapada, zajedno...

Nemci su genijalci. Započnu sa istim ciljem 2 svetska rata, dobiju po pitchci, i misle da su ovi budale što su im dozvolili da se ponovo dignu i krenu teći put ka istom cilju...

Dobro je Tolstoj rekao: Od Nemaca nema većih budala...oni izmisle filozofiju, i onda počnu slepo da veruju u nju, kao u večnu istinu..."

Neko će dobro da zaradi u budućem ratu...Nemačka se dobro potkožila poslednjih 50 godina...treba to ponovo redistribuirati...

Naravno da moraju. I trebaju. Al ne samo daje zaustave, nego moraju nekako i sa zemljom da je sravne ako je moguce.

Nema potrebe.
Tih par satelita sa Nemackom ne predstavljaju opasnost za nikog osim SAD i UK.
Ovakva unija u EU ne predstavlja opasnost za nikoga osim za SAD i UK kojima preti gubitak kontrole na teritoriji centralne i Istocne Evrope.
Mislim da bi i Rusiji i EAU odgovaralo stvaranje jedne ovakve unije jer bi u sadejstvu sa njima lakse proterali nato i ovaj raketni stit koji posto poto hoce da naprave bez ikakve realne potrebe.

Koliko je Merkelovka prodala Leoparda-2 Saudijskoj Arabiji bez pristanka Bundestaga???

Koliko je jos u planu tih malih invalidskih kolica kako ih tretira izlazna carina BRD...???...

Ugovor je na 600 komada ...

Ali da se vratim na temu - OVO POKAZUJE KOLIKI JE HAOS UNUTAR BANKROTIRANE I PROPALE TVOREVINE , TAKOZVANE EVROPSKE UNIJE - I MI POD HITNO TEBA DA KRENEMO U INTEGRACIJU SA RUSIJOM !!

Poslednja izmena:
Nema potrebe.
Tih par satelita sa Nemackom ne predstavljaju opasnost za nikog osim SAD i UK.
Ovakva unija u EU ne predstavlja opasnost za nikoga osim za SAD i UK kojima preti gubitak kontrole na teritoriji centralne i Istocne Evrope.
Mislim da bi i Rusiji i EAU odgovaralo stvaranje jedne ovakve unije jer bi u sadejstvu sa njima lakse proterali nato i ovaj raketni stit koji posto poto hoce da naprave bez ikakve realne potrebe.

JASNO !

I INTERES SRBIJE JE DA SU UJEDINI SA RUSIJOM , A DA NEMACKA NAPRAVI NEKU GRUPACIJU DRZAVA OKO SEBE .

ENGLEZI SU DUGOVECNIJI I PODMUKLIJI NEPRIJATELJI SRBIJE OD NEMACKE ... PLUS STO AMERIKANCI GUBE POZICIJE AKO NEMACKA USPE DA SE ISCUPA IZ NJIHOVIH KANDZI ...

JASNO !
I INTERES SRBIJE JE DA SU UJEDINI SA RUSIJOM , A DA NEMACKA NAPRAVI NEKU GRUPACIJU DRZAVA OKO SEBE .

ENGLEZI SU DUGOVECNIJI I PODMUKLIJI NEPRIJATELJI SRBIJE OD NEMACKE ... PLUS STO AMERIKANCI GUBE POZICIJE AKO NEMACKA USPE DA SE ISCUPA IZ NJIHOVIH KANDZI ...

Bez pomoci Rusije ne verujem da ce uspeti.
Uostalom ako Rusi procene da je potrebno i svrsishodno oni ce im pomoci.
Mislim, ako uspeju da se dogovore oko podele sfera uticaja.

Samo, da kao i dosad u istoriji ne pocnu da se zaustavljaju preko balkanske brace!!!:per::per::per::per::per:
Ukoliko oni ozbiljno misle, pucikanja raznih vrsta samo sto nisu pocela!!!

Е,то. Ако може нек се покољу на својим територијама. Нек једни сравне Лондон а други Берлин.

Back