Енглези као велики противници Срба

А колико видим тематика о утицају В. Британије на Балкану ти је непозната, тако да не видим шта тражиш на овој теми осим што ми одузимаш време да ти објашњава ствари које су и широј јавности познате што у Србији, што у иностранству.
Значи, лоше видиш, а и теоријама завере си склон. Но, то је исправљиво. Много је горе што си у свему томе - надмен, па ни не прочиташ пажљиво постове који се не уклапају у твоје погледе на свет.

@ Милунка Савић
Па кад хоће да убију председника републике наравно да се ради о завери.

Of course what he is really known for is the list of MI6 agents which the British Government accused him of sourcing. He in turn aims the accusation at them, with the observation that the list does little actual damage to MI6, since most of the agents are either already "blown" or retired. There are at least two websites carrying this list, at Inside-News and at jya.com This list became public knowledge in May 1999 (TM990513); Tomlinson repeatedly denied publishing it; but he did previously say he would issue such a list if HMG continued its persecutory behaviour towards him. Both he and Inside-News suggest that the list is actually the work of MI6 themselves, to frame him. Inside-News publish two letters from T to John Wadham of Liberty, which were found on a net-cafe machine in Geneva, one alleging an attempt to assassinate Milosevic, the other about MI6 spying on European states.

http://www.five.org.uk/security/mi6org/tomlinson.htm
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
А каквим сте Ви примитивним изразима ословљавали бившег председника Југославије Слободана Милошевића то не приличи једној дами и тиме сте само свој рејтинг као озбиљног саговорника спустила на ниво улице. Постоје други цивилизовани изрази да се неко критикује, а не онакви нецивилизовани изрази које сте Ви употребљавали ипак то неприличи Вама која се бавите писањем књига.
Видите Ви и сад исто радите спамујете тему, а своје мишљење не износите, па шта ви мислите да само ви познајете историју Србије да се други тиме нису бавили и то нерадите само мени него и другим корисницима, а колико сам видео на овој теми ви уопште нисте упознати са тематиком нити желите да се упознате.
И ко је Вама дао за право да се тако арогантно понашате, колико видим знање није сигурно него фрустрација, ја не морам више да пишем ако ће вама бити лакше али то не мења оно што је у времену записано и истина као планински поток нађе пут, тако је од постанка.

Poslednja izmena od moderatora:

Back