Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 84.917
Ko bar malo ne govori engleski taj je po automatizmu izgubio sve životne bitke.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
glupostŠta mislite o predlogu da se engleski proglasi za drugi službeni jezik u Srbiji? Da se tako Srbija približi svetu, ali i svet Srbiji. Sve table sa nazivima ulica, trgova, na državnim institucijama i formulari bi bili na srpskom i engleskom. Ionako će doći desetine miliona emigranata u Evropu, a deo njih (bar par stotina hiljada) i u Srbiju, pa da im se olakša život.
Naš predsednik A. Veličanstveni, mora se priznati, odlično govori engleski jezik. Šta bi falilo da RTS ima jedan kanal i na engleskom jeziku (RTS World) pa da svet može da čuje našeg Vođu u celom svetu na engleskom 24 časa na dan.
Ruski pa EngleskiŠta mislite o predlogu da se engleski proglasi za drugi službeni jezik u Srbiji? Da se tako Srbija približi svetu, ali i svet Srbiji. Sve table sa nazivima ulica, trgova, na državnim institucijama i formulari bi bili na srpskom i engleskom. Ionako će doći desetine miliona emigranata u Evropu, a deo njih (bar par stotina hiljada) i u Srbiju, pa da im se olakša život.
Naš predsednik A. Veličanstveni, mora se priznati, odlično govori engleski jezik. Šta bi falilo da RTS ima jedan kanal i na engleskom jeziku (RTS World) pa da svet može da čuje našeg Vođu u celom svetu na engleskom 24 časa na dan.
od Engleske mi jedino simpatičan onaj oksforcki jokširKo bar malo ne govori engleski taj je po automatizmu izgubio sve životne bitke.
U to malo jel se računa ono "tenk juri velku mačku" ?Ko bar malo ne govori engleski taj je po automatizmu izgubio sve životne bitke.
Ruski pa Kineski, pa onda sjeverno-koreanski, pa onda možda engleskiRuski pa Engleski
Ruski, Kineski, meksikanski, peruanski, brazilski, makedonski pa možda engleskiRuski pa Kineski, pa onda sjeverno-koreanski, pa onda možda engleski
U Francuskoj i najzaostaliji seljak ume da govori francuskim jezikom .Kod nas 97 % čak i gradskog stanovništva ni da bekne francuski.Ja ne znam da li postoji ziv covjek koji nije Kinez,a da zna kineski.
I Bugari su usli u Sofiju,sta da se radi...U Francuskoj i najzaostaliji seljak ume da govori francuskim jezikom .Kod nas 97 % čak i gradskog stanovništva ni da bekne francuski.
evo npr jednog:Ja ne znam da li postoji ziv covjek koji nije Kinez,a da zna kineski.
kao što uBosni redom bolje znate Njemački nego Turski tako kod nas s'ove strane Drine ima dosta ovih što su već živeli po KiniJa ne znam da li postoji ziv covjek koji nije Kinez,a da zna kineski.
Nije normalan.evo npr jednog:
Ja ne znam ni njemacki,a jos manje turski.kao što uBosni redom bolje znate Njemački nego Turski tako kod nas s'ove strane Drine ima dosta ovih što su već živeli po Kini
selo - 300.000 kuća
ala bi se Stamena Draganova osevapila...
znaš znašJa ne znam ni njemacki,a jos manje turski.
Ja sam u skoli ucila ruski.
Ali u pogresno vrijeme.Uvijek pronasim tajming.
Da,bas ces sa corbom da se najedes u Turskoj.znaš znaš
Njemački:
Šoferšajbna, šrafciger, gurtna...
Turski:
Čorba, kašika, komšija, mušterija, bakšiš
ako kažeš ČORBA MAŠALAH onda to bude dupla porcija?Da,bas ces sa corbom da se najedes u Turskoj.
To su germanizmi i turcizmi,ali njihovo poznavanje jos uvijek nije dovoljno da kazes da si poznavalac tih jezika.
Ne znam,u Turskoj svi govore srpski.ako kažeš ČORBA MAŠALAH onda to bude dupla porcija?
taman breNe znam,u Turskoj svi govore srpski.
Arkadas,zacas se sporazumijes.