naravno da jesi. znam .
samo nemas muda da stanes iza onoga sto si uradio. isto ko i ova jaguarka.
Ako ti tako0 kazes...al' evo obecavam ti da cu na sledecim izborima da glasam protiv njega samo da se ti vise ne sekiras...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da jesi. znam .
samo nemas muda da stanes iza onoga sto si uradio. isto ko i ova jaguarka.
Ako ti tako0 kazes...al' evo obecavam ti da cu na sledecim izborima da glasam protiv njega samo da se ti vise ne sekiras...
I ja!Pa ti sto su eksploatisali su odavno pod zemljom,ovi danasnji nemaju nista sa njima-uostalom tu se vidi velicina jednog naroda,izgubiti toliko kolonijalno carstvo a opet ostati jedan od glavnih igraca u svetskoj ekonomiji i politici...
Britanska ekonomija je zdrava,trula je ekonomija Irske-Irska je dozivela slom,Britanija se povila ali se opet vraca na kolosek,to je upravo odlika zdravih ekonomija poput nemacke,britanske ili francuske...
I ja sam ponosan na to sto sam Srbin,ali moramo uciti od boljih od nas da bi smo i sami postali bolji...
Нисам сигуран да знаш о чему причаш. Њихова данашња моћ, да то тако назовем, директно произилази из њихове експлоатације народа које су оружјем поробили. И дан данас то раде, са американцима и осталим експлоататорима.
Koga eksploatisu danas?
Велики је списак. Ево само неких од места где су бацили шапу: Косово и Метохија, Босна и Херцеговина, Судан, Ирак, Нигерија, Сомалија, Авганистан, Фоклендска острва итд.
Камо среће да је наша наша политичка елита имала и 5% лукавости и мудрости британске.
Камо среће да је наша наша политичка елита имала и 5% лукавости и мудрости британске.
Дувани га синак, кад већ тако инсистираш, ко ти брани...Nisam ja tadicevac...al' svejedno ce on opet biti predsednik Srbije...
A Englezima mozemo samo da ga duvamo-bili su i bice uvek 10 puta bolji od nas...

Чувена енглеска компјутерска идустрија...Xexexexe...ove prve dve odmah otpisi,nema tu neceg interesantnog za njih,to samo mi sebe tesimo da su nas zato tukli...
A ove ostale-nikoga silom Englezi ne teraju da im proda svoje sirovine...da su te drzave dovoljno organizovane da same od svog meatala naprave kompjuter ili auto,ne bi isti prodavale Britancima...ovako,ostaju na dnu...ali s obzirom na to da Englezi izgradjuju svoju drzavu vec nekoliko vekova a ove navedene drzave su pioniri na tom polju-nije ni cudo sto za razvijeni svet predstavljaju izvor sirovina i nista drugo...

London -- Svetska služba BBC-ja je saopštila u utorak da zatvara redakcije radio i internet programa na pet jezika: albanskom, makedonskom, srpskom, portugalskom za Afriku i engleskom za Karibe.
Direktor odeljenja "Globalnog informativnog programa" Svetske službe BBC-ja, Piter Horoks, objasnio je da će programi na ovim jezicma biti obustavljeni zato što je britanska vlada smanjila finansijska sredstva za rad ove kuće za šesnaest posto.
Saopštavajući odluku, on je rekao da Svetska služba ubuduće mora da usredsredi svoje napore na programe na jezicima za kojima postoji najveća potreba i na delove sveta gde ti programi imaju najveći uticaj.
Najavljeno je i da će Svetska služba BBC-ja u sredu saopštiti da će bez posla u toj kući ostati oko šesto pedeset zaposlenih, što je četvrtina od ukukpnog broja zaposlenih.
Većina radnih mesta od ovog broja biće zatvorena tokom ove godine, a ostala tokom iduće.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=01&dd=26&nav_category=12&nav_id=488356
Pare nisu problem za Engleze jer PARA NEMA![]()
![]()

Чувена енглеска компјутерска идустрија...
А тек Енглези и ауто индустрија...
Синак, баш си увек био скромне памети, али данас ескалираш.
![]()
Болес'!Koja magarčina treba da budeš, da ukidanje nepotrebnog programa na nekom banana jeziku smatraš propašću Kraljevstva? Oni su plaćali srpski BBC dok su nas "radili". Kad su nas odradili, šta ima da bacaju više pare. Dabogda i mi propali kao Engleska, i isto toliko "nemali" para...
Ako ti se postavljaču ne svidŽa Engleska, može da pali na Novi Zenland, tamo isto ima ovaca za čuvanje![]()

Klempavi avlijaner Bler je sigurno prijatelj naše Srbije, kao i sve britansko pa tako i BBC ... E a ima i druge Srbije koja misli da svi englezi treba da pocrkaju, a tu ne spadaju žutaći
Dakle čiji su prijatelji ovi s napuklim šavovima ?![]()
Болес'!![]()
Е тупиша...Eto,i ti si pritupi clan srpske nacije...njima se smejes ti cija se drzava "ponosi" time sto joj je glavni izvozni proizvod guma i celik...
Па и чувам..Da,zato poslusaj njegovu preporuku i idi cuvaj ovce...

Е тупиша...
Ниси уочио да нема исту тежину у Свету пропаст једне велике силе и узроци пропасти исте и стање привреде и друштва у једној обичној малој земљи као ми.
А узгред је стање код нас добрим делом произведено деловањем сада, али не и у своје време пропалом Енглеском, Британијом или већ је зови како 'оћеш.
Па и чувам..
Рецимо форум од тебе!![]()
Аха..Велике силе су баш познате као аутистичне.Stara fora srpskih patriota-za sve su drugi krivi...a njih u stvari zabole za nas...sreca pa nas bar sazaljevaju,inace bi odavno propali,posto vecina naroda razmislja poput tebe...to jest-ne razmislja...

Управо и треба...Znaci Forum je ovca???
Stvarno je svakome danas dostupan net,trebali bi da uvedu neki cenzus u vidu odredjenog koeficijenta inteligencije...

Орионе јес то ти?Po ovim glupim komentarima sns i srs birača može se odma zaključiti o kakvim primitivcima je reč. Britanci se sigurno neće kurčiti ko mi i držati redakcije koje im ne donose niti profit niti imaju ikakve koristi od njih samo da bi rekli vid btate mi imamo pun k.... redakcija, njihov program štednje je jasno zacrtan i biće ispraćen do kraja, dok ćemo mi godinama vraćati kosovski dug ne znam zbog čega a Kosovo već treću deceniju nije deo Srbije.