Engleska puca po svim savovima: Kraj BBC-a na srpskom!

Тихи

Starosedelac
Poruka
173.190
London -- Svetska služba BBC-ja je saopštila u utorak da zatvara redakcije radio i internet programa na pet jezika: albanskom, makedonskom, srpskom, portugalskom za Afriku i engleskom za Karibe.

Direktor odeljenja "Globalnog informativnog programa" Svetske službe BBC-ja, Piter Horoks, objasnio je da će programi na ovim jezicma biti obustavljeni zato što je britanska vlada smanjila finansijska sredstva za rad ove kuće za šesnaest posto.

Saopštavajući odluku, on je rekao da Svetska služba ubuduće mora da usredsredi svoje napore na programe na jezicima za kojima postoji najveća potreba i na delove sveta gde ti programi imaju najveći uticaj.

Najavljeno je i da će Svetska služba BBC-ja u sredu saopštiti da će bez posla u toj kući ostati oko šesto pedeset zaposlenih, što je četvrtina od ukukpnog broja zaposlenih.

Većina radnih mesta od ovog broja biće zatvorena tokom ove godine, a ostala tokom iduće.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=01&dd=26&nav_category=12&nav_id=488356

Pare nisu problem za Engleze jer PARA NEMA :lol: :ok:

Klempavi avlijaner Bler je sigurno prijatelj naše Srbije, kao i sve britansko pa tako i BBC ... E a ima i druge Srbije koja misli da svi englezi treba da pocrkaju, a tu ne spadaju žutaći :)

Dakle čiji su prijatelji ovi s napuklim šavovima ? :)

Nema tu prijatelja i neprijatelja, ali hajde neka budu i prijatelji "zutima".

Ali ne vidim kako ce "zuti" zbog zatvaranja BBC-a da propadnu.

kolko ti mozga imas dokazuje jedna moja druga tema - da je standard gradjana ove zemlje pao 25% samo u 2010 godini

to pokazuje kolko si "pametno birao"

i kolko "znas"

Opet tvoja kretenska tvrdnja da sam glasao za Tadica...nisam bre izlazio na izbore,nisam imao za koga da glasam...al' i slepac vidi da ce Tadic opet biti prvi s obrzirom na to kad pogledas glavne protivnike...

Poslednja izmena:
Тихомир ме у ствари неодољиво подсећа на овог лика:
Тако ми је некако троугласт.
:D

Уз то, жешћи полазник Ковачичке и Хлебинске школе заједно.
:zcepanje:

Pa da, kao iz crtaca! :D

Svi neprijatelji trenutno nestaju pred njim. :D

BDP,jake institucije,dobra infrastruktura i sve ostalo sto proizilazi iz dobre ekonomije i kulture naroda...ne znam zasto se uopste poredimo sa njima,mi jedva da sa ovim patuljcima iz okruzenja mozemo da se takmicimo

А шта кажеш на вишевековну плачку коју су вршили широм света? Да им можда није због тога тако добра економија? Мада је трула изнутра, али хајде. Да ли је култура то што су радили по Азији и Африци? Или експлоатација?

Немам ја око чега да се такмичим. Ја сам србин и поносим се тиме.

А шта кажеш на вишевековну плачку коју су вршили широм света? Да им можда није због тога тако добра економија? Мада је трула изнутра, али хајде. Да ли је култура то што су радили по Азији и Африци? Или експлоатација?

Немам ја око чега да се такмичим. Ја сам србин и поносим се тиме.

Pa ti sto su eksploatisali su odavno pod zemljom,ovi danasnji nemaju nista sa njima-uostalom tu se vidi velicina jednog naroda,izgubiti toliko kolonijalno carstvo a opet ostati jedan od glavnih igraca u svetskoj ekonomiji i politici...

Britanska ekonomija je zdrava,trula je ekonomija Irske-Irska je dozivela slom,Britanija se povila ali se opet vraca na kolosek,to je upravo odlika zdravih ekonomija poput nemacke,britanske ili francuske...

I ja sam ponosan na to sto sam Srbin,ali moramo uciti od boljih od nas da bi smo i sami postali bolji...

Back