FLUID
Poznat
- Poruka
- 7.917
Liverpul sve više tone. Posle Lige šampiona i u prvenstvu polako pucaju.
Arsenal je sve bolji. Tako i treba.
Arsenal je sve bolji. Tako i treba.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bojan86:E Banci zar i TI verujer da imaju...pad kad ih je Barsa "pokidala" u Engleskoj...sta moze da se ocekuje u Spaniji..?
Ipak je trenutno Barsa kvalitetnija i jaca od Chelsea!
Pa ti navijas za Mourinha a ne za Chelsea!! a i inace su slepci....JekaiGeorge:Ja navijam za Celzi...Eto imaju i jedan zenski glas ;-) ...A zasto?Pogledajte avatar ;-)
sokisole:Pa ti navijas za Mourinha a ne za Chelsea!! a i inace su slepci....
Mozda...Ali ipak volim kad pobede sto ce reci da na neki nacin navijam za ceo tim....sokisole:Pa ti navijas za Mourinha a ne za Chelsea!! a i inace su slepci....
Ima odbranu, nego nema napadaca. Oni su gomilu utakmica pobedili sa 1:0. Uostalom, najneefikasniji tim su od prvih 6 ekipa na tabeli.Terror Techa:Sta moze Benitez, kad nema odbranu!?
Nego,lepo covek rece - ili 30 miliona ili "zdravo"
Ma sve to stoji...ali mislim da je malo mator za tebe!JekaiGeorge:Mozda...Ali ipak volim kad pobede sto ce reci da na neki nacin navijam za ceo tim....
Mozda...Ali se ja tesim da je 2god. mladji od Klunija :-)..A i necu se ja udati za njega :-)sokisole:Ma sve to stoji...ali mislim da je malo mator za tebe!
E a sto ode kada mu je dobro sa Celsijem,osvojio je sa njima 1 titulu prvaka Engleske,a sada ce i drugu.bojan86:ode Murinjo u Inter... tako se bar pise..ali ima tu logike.. toliko o velikom treneru!