Engleska kruna šalje poruku

Manga Hilux

Legenda
Moderator
Poruka
66.152

Simbolikom poslala jaku poruku posle skandala: Kejt Midlton očarala komadima nasleđenim od kraljice Elizabete i Ledi Di​

Kejt Midlton je poslala jaku simboličnu poruku posle rasističkog skandala koji potresa Britaniju.Kejt Midlton je poslala moćne simbolične poruke
Kejt Midlton je poslala moćne simbolične poruke foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia
Kralj Čarls, kraljica Kamila, kao i princ Vilijam i Kejt Midlton pojavili su se svi zajedno na jednom javnom događaju prvi put od optužbi za rsdizam.

Oni su bili na diplomatskom prijemu u Bakingemskoj palati, a njihovo pojavljivanje je bilo puno simbolike.

Naime, zajednički nastup i slikanje se britanskim medijima znače da su oni poslali poruku da je njihova porodica složna posle skandala, da ih to nije urujalo, kao i da će se držati zajedno u svakom trenutku.

Uz to, tu je bila još jedna simbolična poruka, koju je Kejt posalala svojim autfitom.


Na prijemu se pojavili Kamila, Čarls, Vilijam i Kejt
Na prijemu se pojavili Kamila, Čarls, Vilijam i Kejt foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Ona se pojavila u svetlucavoj dugačoj toaleti, koja je jedan od njenih najdražih modela za ovaj tip dešavanja.

Ovu haljinju potpisuje Dženi Pekman, ali tu su bila i dva moćna detalja, koje je Kejt nasledila odkrsljice Elizabete i princeze Dajane.

Naime, Omid Skobi koji je autor sporne knjige koja je izazvala skandal, u njoj je između ostalog naveo i da Kejt uopšte ne liči ni po čemu na Lejdi Di, za razliku od Megan Markl.

Autfit Kejt Midlton bio je pun simbolike
Autfit Kejt Midlton bio je pun simbolike foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
A u palati smo imali prilike da vidimo Mildtonovu sa tijarom koja je nekada pripadala princezi Dajani, kao i dijamantski broš i "Greville Chandelier" minđuše koje dobila u amanet od kraljice Elizabete.

Po britanskim medijima, to je bio njen jasan i ličan odgovor na ono što je izneseno u knjizi, dok je to što su se pojavili svi zajedno trebalo da pošalje poruku da njihovo jedinstvno niko neće poremetiti.


izvor GLOSSY
 

Back
Top