analiticki 12
Poznat
- Poruka
- 7.583
Uh, u vezi sa nikom Meduza si u zabludi. Iako je taj nalog ugašen. Radi se o čudovištu iz grčke mitologije. Pogledaj meduza na wiki grčka mitologija.
Prava si dobra forum prijateljica
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Uh, u vezi sa nikom Meduza si u zabludi. Iako je taj nalog ugašen. Radi se o čudovištu iz grčke mitologije. Pogledaj meduza na wiki grčka mitologija.
zenska je izasla nespremna i osramotila svoju profesiju kao i bbc..bbc treba da je otpusti..u toku razgovora pricala je o nebulozama..da, kriminal u engleskoj porasto bas zbog andrew tate, po policama neke trgovine stavljaju security il praznu ambaluzu jer se krade nakon bregzita i to opet zbog andrew tate..imigracija je u porastu i to opet zbog andrew tate..inflacija je u porastu opet zbog njega..djeca ne postuju roditelje opet zbog njega...zena se toliko gluposti nalupetala da je to zalosno gledati..
njima on smeta jer je faca i ljudi ga prate, jer je influencer..niko ne smije biti influencer pored bbc..
To je kao da neko kaže "umirem od gladi," a odgovarate mu: "Imam i ja problema, treba da radim održavanje jedne od jahti. Hrana mi je nezanimljiva!"Šta će obična žena, niko je ne primećuje, traže od nje neki samo čku a za nju je to ispod nivoa.
da imas auto da je odbacia do trznog centra,butika,da kupi neku knjigu koja je jeftina i zabavna.Neki jeftini bestseler, nista sto ima istorijsku,naucnu,filozofsku,umjetnicku tematiku.Nego uzimaju knjige tipa moj zuti sal,ili Ljubav u Veneciji.Neke bajke bi citale rado za djecu.