delili su ih samo prvog dana. sada košta 150 din. uzeo sam jednu, a planiram da uzmeme još dve-tri jer ću sigurno otići ponovo na izložbu.
ljudi idite dok još možete, neverovatno je. sve je tu. od najranijih dana do bukvalno pred smrt. ja sam se ukočio kad ušao, a oko mene Merlinka, Džeki Kenedi, Lenjin, Električna stolica (moja omiljena)....
izložba se prostire u 4 muzeja, a to su:
1. Galerija Vojvodjanske Banke, Trg Slobode 3
2. Belart, Bulevar Mihajla Pupina 17
3. Zlatno Oko, Laze Telečkog 3/I
4. Muzej Vojvodine, Dunavska 37
ova prva dva radi svakim danom sem ponedljkom do 20:00, a ova poslednja rade radnim danima (sem ponedeljkom) do 20:00, a vikendom do 14:00
glavna postavka je u ovom prvom na Trgu Slobode (sam centar grada, odmah pored McDonalds-a). vidi se iz aviona, a zidovima njegov potpis odmah sam prepoznao. prostor je jako dobro iskorišćen, na dva sprata. na prvom su slike, radovi i fotografije (za jednu sam bio u iskušenju da je maznem

. on radi u fabrici, a na podu 1000 crteža Velvet Underground bananica...uf yebote, bez razmišljanja bih dao 300 evra na mestu za fotografiju), dok su na spratu uglavnom njegovi lični predmeti i neke slike njegovog brata, ne toliko uspešne i zanimljive...
naravno ima i knjiga utisaka

i posteri i konzerve...ma sve
IDITE!!!
IDITE!!!