Emotivna veza sa 50+

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
5.536
TEMA.jpg

Ljubav je najčistije, najiskrenije ljudsko osećanje. Ljubav ne poznaje veru, boju kože, ne poznaje granice, ne poznaje godine...

Da li je to baš tako? Da li neko može da se zaljubi i da zavoli sa 50+ godina?

Kažu da su godine samo broj. Slažem se sa ovom konstantacijom.

Ali..postoje osobe koje se plaše ulaska u novu vezu sa 50+ godina. Sticajem okolnosti te osobe žive bez emotivnog partnera.

Imate 50+ godina i ponovo ste spremni da volite. U prošlosti je bilo mnogo lakše da osobi X kažete da vam se dopada.

Da li je to teško sa 50+ ili je u pitanju strah od nove ljubavi, od nove veze?

Zanimaju me vaša mišljenja. 🙂

Foto: Pixabay com

Poznavao sam vise ljudi koji su nasli partnera u 50+, prosle godine je moja kolegica s posla usla u vezu s 62 godine, a njen partner je par godina stariji od nje, i nikad nisu bili sretniji.

Kad sam bio klinac, u mojoj ulici bila pucnjava, dve dede se sukobile oko bake, jedan je tukao iz tetejca drugi iz karabina, srecom nije niko bio povredjen, kontam da je to jedna od retkih slucajeva kad je dobro da osobe nemaju dobar vid.
U svakom slucaju mislim da je to dobar dokaz da strasti mogu da se rasplamsaju i u poznim godinama.

Pogledajte prilog 1654060
Ljubav je najčistije, najiskrenije ljudsko osećanje. Ljubav ne poznaje veru, boju kože, ne poznaje granice, ne poznaje godine...

Da li je to baš tako? Da li neko može da se zaljubi i da zavoli sa 50+ godina?

Kažu da su godine samo broj. Slažem se sa ovom konstantacijom.

Ali..postoje osobe koje se plaše ulaska u novu vezu sa 50+ godina. Sticajem okolnosti te osobe žive bez emotivnog partnera.

Imate 50+ godina i ponovo ste spremni da volite. U prošlosti je bilo mnogo lakše da osobi X kažete da vam se dopada.

Zanimaju me vaša mišljenja. 🙂

Foto: Pixabay com
Мени то ок љубав неотерећена сексом , знојем , хормонима права љубав.

Šta je tu jasno?

Pa znaci da moze u da je moguce...

Ja npr ne znam da li cu uopste da dozivim te godine a i ako ih dozivim ko zna da li cu fizicki da izgledam ok i budem dobro.Mislim da mi ne ne bih ulazio u tim godinama u neku vezu osim ako vec pre toga nisam.

Tad bi me zanimalo samo da idem da pecam kad sam slobodan i da sviram kad imam volju...

Poslednja izmena:
aa, i da jeste,.. slatka je to bol (kad prođe :whistling: ,.. pola svetske književnosti, nastade tim povodom :D), a leka ionako nema.
...
Sve je tužno ove noći, nema nje
Ne, nema nje
Čaša vina, prazan stan
Slika njena, ja sam sam
Sve je tužno ove noći
Sve što znam
I gitara moja plače k'o da zna
Da neće doć'
Plaču pjesme, plačem ja
Moje oči, duša sva
A gitara tiho svira
Sve me boli, boli, boli, boli
Ljubavna je bol najjača od svih
Za nju lijeka nema, znam
I ako slušaš ovu noć
Moju pjesmu, znaj
Ti ćeš plakat' kao ja
Kao ja
Jedna pjesma, jedan život, ovaj svijet
Sve, sve, baš sve
Sve je tužno ovu noć
Ona nikad neće doć'
Jedan dio srca moga
Umire za njom
Da neće doć'
Plaču pjesme, plačem ja
Moje oči, duša sva
A gitara tiho svira
Za nju lijeka nema, znam
I ako slušaš ovu noć
Moju pjesmu, znaj
Ti ćeš plakat' kao ja
I ako slušaš ovu noć
Moju pjesmu, znaj
Ti ćeš plakat' kao ja
Kao ja

.Olant gif.gif🎶.

aa, i da jeste,.. slatka je to bol (kad prođe :whistling: ,.. pola svetske književnosti, nastade tim povodom :D), a leka ionako nema.
...
Sve je tužno ove noći, nema nje
Ne, nema nje
Čaša vina, prazan stan
Slika njena, ja sam sam
Sve je tužno ove noći
Sve što znam
Da neće doć'
Plaču pjesme, plačem ja
Moje oči, duša sva
A gitara tiho svira
Za nju lijeka nema, znam
I ako slušaš ovu noć
Moju pjesmu, znaj
Ti ćeš plakat' kao ja
Kao ja
Jedna pjesma, jedan život, ovaj svijet
Sve, sve, baš sve
Sve je tužno ovu noć
Ona nikad neće doć'
Jedan dio srca moga
Umire za njom
Da neće doć'
Plaču pjesme, plačem ja
Moje oči, duša sva
A gitara tiho svira
Za nju lijeka nema, znam
I ako slušaš ovu noć
Moju pjesmu, znaj
Ti ćeš plakat' kao ja
I ako slušaš ovu noć
Moju pjesmu, znaj
Ti ćeš plakat' kao ja
Kao ja

.Pogledajte prilog 1654653🎶.

Misliš, nema leka za ljubavnu bol ili za ostvarivanje neke veze sa 50+?

Pored toga što voliš da voliš, slušaš i dobru muziku 🙂

Moguće, za nekoga.
Moguce je za mnoge, pogotovo u moderna vremena, tu je jedno od polja na kojima je svet napredovao.
Nekad su udovice, razvedene zene i mnoge druge kategorije cesto bile osudjene na samocu, no sad je sasvim normalno da traze partnera i statistika kaze da ove veze imaju veci stepen uspesnosti od mladalackih veza.
Naravno, treba se uvek potruditi, uloziti vremena i strpljenja i na nekog drugog i na samog sebe, a takodje i treba odredjena doza zivaca, neki su spremni za to, neki nisu
- svako po svom, i kako mu odgovara.

Moguce je za mnoge, pogotovo u moderna vremena, tu je jedno od polja na kojima je svet napredovao.
Nekad su udovice, razvedene zene i mnoge druge kategorije cesto bile osudjene na samocu, no sad je sasvim normalno da traze partnera i statistika kaze da ove veze imaju veci stepen uspesnosti od mladalackih veza.
Naravno, treba se uvek potruditi, uloziti vremena i strpljenja i na nekog drugog i na samog sebe, a takodje i treba odredjena doza zivaca, neki su spremni za to, neki nisu
- svako po svom, i kako mu odgovara.
Pa da, ko ima energije i optimizma za to, podržavam.

Pa da, ko ima energije i optimizma za to, podržavam.
Gledaj ovako: koliko energije i optimizma je potrebno nekom ko je usamljen i ako nije sretan da uopste drzi glavu iznad vode?
U 50 tim godinama nije ista situacija kao s 20 kad imamo dosta rodbine, tako da trazenje partnera u mnogo slucajeva ima smisla, pogotovo sto danas imas sajtove za svakakve kategorije: Lgbt, aseksualci, intelektualci, ljudi s invaliditetom itd, jest citav proces naporan- no mnogima se na kraju isplati.
Ne treba se predati bez ispaljenog metka.

Back