emotivna erotika

gost 39034

Elita
Poruka
20.782
Večeras ću samo za tebe da se smejem. Gledaj me. Pogledaj bezobrazni luk u koji su se moje usne izvile. Priđi bliže. Oči su mi mutne zbog predaje u koju ću tako lako i rado da skliznem, kao i ova haljina sa mene. Omiriši moju želju među nogama. Lizni me. Šapni mi šta želiš da ti radim. Neka me tvoji prsti pozdrave, pokaži mi da pamte moju mekoću, pusti ih da se igraju sa mojom željom, dozvoli im da pređu sve one puteve koji me teraju da vrištim u sebi. Gledaj me. Ugrizi me, tako da sutradan svi vide. Budi moj gost gde god poželiš. Nateraj me da zaboravim ko si ti, a da se setim ko sam ja, kada sam sa tobom. Uzmi me nežno, uzmi me žestoko, uzmi me opet, tamo sam gde si me ostavio, razodevena, razbijena, raspuknuta, ulepljena suzama, poljupcima i semenom. Ne štedi me, nikada i nisi. Hoću da me boli svaki centimetar koji mi daješ i uzimaš. Zauzdaj moju želju svojim ritmom. Nateraj me da skupim noge onako kako volim, obgrli me celu. Navedi me da zaboravim da dišem. A, onda se odvoj, napravi granicu izmedju tvoje i moje kože vidljivom i pusti me da te osetim samo u onoj tački zadovoljstva gde prestaje telo, a počinje srce. Ljubav sa tobom je uvek bila luksuz koji sam bila spremna pošteno da platim. Gledaj me. Ništa nije ostalo.

ludopileglodjekosku

Buduća legenda
Poruka
27.557
E ovo ja zovem erotika.....
Divno je...i nadam se da ćeš napisati još koju priču....i ulepšati ovaj pdf.....

Hvala još jednom na zadovoljstvu koje si mi pružila da umesto kojekavih gadosti pročitam nešto izistinski sexy i lepo....:heart:

kojote

Elita
Poruka
18.634
Pisala sam na đačkoj tablici, i na izanđalim lepezama, i na rečnom i morskom pesku, prstima po staklu, po ledu klizaljkama i na stablima stogodišnjim, i, najzad - DA BI SVI ZNALI O TOM! Da te volim, volim, volim, volim... Pisala sam po nebu dugom.

O, kako sam želela da cveta sve to zajedno sa mnom, pod mojim prstima, i kako sam, naslonivši čelo na sto, brisala tragove imenima... Ali Ti, u ruci podmitljivog pisca, stisnuto, Ti ime što mi slamaš, Ti urezan u prstenu što ga nisam prodala...
Ti ćeš ostati na tablicama.

kojote

Elita
Poruka
18.634
Našu redakciju je danas malkice ogrejalo njeno veliko pismo:

- Na levoj sisi krejonom sam napisala tvoje ime. Lepo izgleda - crno na beloj, glatkoj podlozi. Bojim se da dodirnem čak i vrh bradavice kako ne bih razmazala tu reč koja mi toliko znači. A da si ovde... pokidala bih te! Bio bi ku'rata igračka u ovim vrelim rukama.

Nema te, i zato bih rado dovela drugog mužjaka da spermom, kao gumicom, izbriše tvoj znak. Šuplja sam... Osaćam kako iz mene izlazi tečnost, lije. Ne znam da li piškim ili mi se klitoris istopio od suza i čežnje. Svašta mi pada na pamet. Kazne. Razapela bih te i iživljavala se jednim jedinim percetom tamo gde si najviše golicljiv. Otkinula bih ti ku'rac zubima, šetala kožicu oko vrata!

Čuvam ku'rtone pune tvoje sperme. Sad zabijam nos u njih, razvlačim ih tražeći miris, ukus, sećanje, bilo šta što bi me smirilo. Šta si to uradio?

Moje telo više nema svrhu, ne živi, ne reaguje. Kao da sam nastala samo zato da bih se tu'cala sa tobom.

Znaš li šta sad radim? Vrhom noža kružim po sisi. Želim da napravim rez, da poteče krv kojom ću te napojiti. Ludim. Hladna oštrica. Želja. Groznica u stomaku. Sve me tera da vrištim. Ne umem sama da svršim. Samo jedan tvoj pogled ili tvoj promukli glas mogao bi me dokrajčiti. Ku'rvinski, osvetnički porivi me obuzimaju. Tucala bih se sa svima koje poznaješ. Da ti sutra pričaju kakvu su ribu nosili na glaviću, kako su me cepali dok sam ja krišom mislila na tebe.

Svi neka se ređaju - raskrečiću noge pa nek nastane turističko je'banje. Sve mogu da primim!

Polila bih se hladnom vodom. Da dođem sebi. Tvoje ime se razmazalo. Sisa je upljana. Crnilo klizi niz stomak, zapetljava se u žbun natpi'čnjaka. Ući ćeš u mene noćas, makar kao razmazana slova. Ili na neki drugi način...

Cepam tvoju fotografiju, jedinu koju imam. Trpam deliće u ribicu. Stvaram odbrambeni tampon. Što se bar ne pokreneš i ne pomaziš me?

Eto, završio si u ribici. Tu ti je i mesto. Sad te kvasim onim jakim sokom koji si znao da iskapiš do kraja. Srkao si ga, sećaš li se?

Odlazim u kupatilo. Sad ću da te izbacim, da te ispišam u klozetsku šolju. Stežem, napinjem, i... gotovo! Abortirala sam te , nadam se zauvek.

Uvukao si mi se pod kožu u isto vreme kad si se uglavio u moju ribicu, a sada na sličan način nestaješ iz mog života.

Zaslužujem boljeg od tebe. Nekog kome će moje telo biti surogat kafe - jutarnja, prepodnevna, popodnevna... i večernji kapućino.

mshone

Aktivan član
Poruka
1.396
Večeras ću samo za tebe da se smejem. Gledaj me. Pogledaj bezobrazni luk u koji su se moje usne izvile. Priđi bliže. Oči su mi mutne zbog predaje u koju ću tako lako i rado da skliznem, kao i ova haljina sa mene. Omiriši moju želju među nogama. Lizni me. Šapni mi šta želiš da ti radim. Neka me tvoji prsti pozdrave, pokaži mi da pamte moju mekoću, pusti ih da se igraju sa mojom željom, dozvoli im da pređu sve one puteve koji me teraju da vrištim u sebi. Gledaj me. Ugrizi me, tako da sutradan svi vide. Budi moj gost gde god poželiš. Nateraj me da zaboravim ko si ti, a da se setim ko sam ja, kada sam sa tobom. Uzmi me nežno, uzmi me žestoko, uzmi me opet, tamo sam gde si me ostavio, razodevena, razbijena, raspuknuta, ulepljena suzama, poljupcima i semenom. Ne štedi me, nikada i nisi. Hoću da me boli svaki centimetar koji mi daješ i uzimaš. Zauzdaj moju želju svojim ritmom. Nateraj me da skupim noge onako kako volim, obgrli me celu. Navedi me da zaboravim da dišem. A, onda se odvoj, napravi granicu izmedju tvoje i moje kože vidljivom i pusti me da te osetim samo u onoj tački zadovoljstva gde prestaje telo, a počinje srce. Ljubav sa tobom je uvek bila luksuz koji sam bila spremna pošteno da platim. Gledaj me. Ništa nije ostalo.

nikada nisam procitao nista sto u sebi ima prefinjeniju nit erotike od ovoga. sebe sam smatrao pismenim do sada.......

Tiranosurus-Žex

Ističe se
Poruka
2.766
eRotivna eMotika
flirtysmile4.gif

neladm

Buduća legenda
Poruka
28.526

i meni se dopalo....lepo...bas lepo.

gost 39034

Elita
Poruka
20.782
a, evo i odgovora...:)

Gledam je večeras, nakon svih tih godina, kako se smeje i želim da verujem da je taj pomalo bezobrazni osmeh opet i samo za mene. Želim da je za mene obukla tu haljinu za koju još pamtim kako se lako skida....nekada je bio dovoljan samo moj pogled da tanki lan sklizne na pod...i nekada je bio dovoljan samo nagoveštaj poljupca da pod prstima osetim kako se otvara, mekano i vlažno, po meri mog sopstvenog tela....Ne sećam se više njenog mirisa, iako mogu vrlo lako i bez posebnog truda da namirišem druge muškarce na njenoj koži. Manje, ili više nebitne. Slutim da je nijedan nije gledao u oči, dok je prodirao u nju, onako kako ću je gledati ja večeras, nijedan nije imao vremena da par minuta večnosti zadirkuje svoju i njenu želju, dajući joj samo centimetar po centimetar. Lagano, do kraja, dok ne osetim kako me pulsirajući steže, i brzo, natrag, na pocetak dodira....Niko nije ubrzavao ritam u skladu sa njenim disanjem, niko nije tako nežno radio stvari koje je želela, dok je govorila da ih ne želi...I, dok je gledam, i dok joj prilazim, i dok joj šapućem bezobrazluke, i dok je pozdravljam prstima i usnama i jezikom, i dok je uzimam, i dok me obavija nogama i uvlači u sebe jačinom koja me boli, i dok me liže iza uha jezikom slanim od suza, i dok je grizem gde ne bih smeo, shvatam da više nije ona velika, neobična devojčica, i da je postala sasvim obična, mala žena....Gledam je, ulepljenu mojim poljupcima i semenom i vidim da ništa nije ostalo.

Poslednja izmena: