**TASKA**
Veoma poznat
- Poruka
- 10.492
Ne znam ...cek da razmislim...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha...Pa nateraj ga da misli i radi u tom smeru.Kad su žene u pitanju mi vrlo često ništa ne kapiramo.Tek kad odu setimo se da smo ih propustili bezveze.Karlito, meni se upravo to desilo....Znam čoveka 10 godina.Kad sam ga upoznala,mislila sam da je uobražen. A poslednje dve godine, mrvicu po mrvicu, uvukao mi se pod kožu...kolena mi klecaju kad ga vidim, strah me je da ne provali šta mi je u glavi. Bilo bi dovoljno da me pogleda i kaže: dodji ovamo ....
Mislim da je on ukapirao, intuicija mi govori da misli isto što i ja .Haha...Pa nateraj ga da misli i radi u tom smeru.Kad su žene u pitanju mi vrlo često ništa ne kapiramo.Tek kad odu setimo se da smo ih propustili bezveze....
I čega te je strah?Ako ne preduzmeš ništa da mu pokažeš šta osećaš on će te verovatno posmatrati kao šetajući komad nameštaja,jednog dana će neko otići svojim putem i rezultat tvojih emocija će biti veliko ništa.
E,da...najlakše je da saznaš da li ima i koji mu je hobi...neki sport,automobili,pecanje,bilo šta...bitno je da mu je to glavna preokupacija posle posla.Samo da nisu žene.Onda naučiš na brzaka nešto o tom hobiju i pada 100%!Sećam se kako sam se ja čudio kad ''naiđem'' na ženu koja o sportu zna više od mene,dok nisam naučio ponešto.
Мени је за ову причу веома битно колико ја вама двома година?Mislim da je on ukapirao, intuicija mi govori da misli isto što i ja .
Ali, ili se poigrava samnom , ili je jednostavno povukao granicu upravo onako kako se i govori u citatu koji si naveo, jer iz nekog razloga ne želi više od prijateljstva.
Dakle, ako mu stavim do znanja šta osećam, rizikujem da ga izgubim - i šta dalje ?
Pošteno.2. Ако жели само пријатељство, а ја проценила да не могу с њим да будем пријатељица, такође бих га избегавала. Рекла му, не рекла, он ми не може бити друг.
Ne rizikuješ ništa.Samo ćeš biti načisto kakva je situacija.Dakle, ako mu stavim do znanja šta osećam, rizikujem da ga izgubim - i šta dalje ?
Da, u svim drugim situacijama u životu obično tačno znam šta hoću - ili neću.Ne rizikuješ ništa.Samo ćeš biti načisto kakva je situacija.
pa sta mi je zanimljivo,meni se bre prica,moram da potrosim svojim 3000/4000 reci za taj dan a on kao da placa porez na reciŠta je emocionalno neverstvo?...žene vole da pričaju o svemu i svačemu,pa tako i da svog muškarca pitaju gomilu stvari na koje inače ne obraćaju pažnju,i o kojima on ne želi da priča...na primer na kraju dana,ili predveče pred spavanje:''Gde si bio?Šta si radio?S kim si pričao?Da li si primetio da...Da li sam debela?,Dali ti se sviđa moja boja kose?''
To su pitanja na koja meni odgovori izgledaju uvek isti i dosadni.Šta je to što je ženama zanimljivo,ili šta je to što tražite u odgovorima na takva pitanja?
Isto tako sam primetio da na takva pitanja mnogo lakše umem da odgovorim drugim ženama iz svog okruženja.Da li to spada u emocionalno neverstvo?...ili neodgovaranje na takva pitanja vodi u otuđenje ili krizu veze ili braka?
Vaša mišljenja?
Hani,ja prosto ne mogu da verujem da sa tobom bilo koji muškarac može da ne priča,muž pogotovo...jedino ako rinta od 00-24,pa ga ne vidiš.a ako on vise voli da prica s koleginicom nego sa mnom (mada ne znam,ja mislim da on i na poslu cuti) nije to e neverstvo nego uzimanje mene zdravo za gotovo,jer koliko se secam u pocetku je bio brbljiviji(ili je to zato sto je tad imao <30 pa sad pokazuje karakter)
ne znam
Zezaš??nece dragi karlito,ja ga pitam 'oces kafu on mi posle pola sata kaze ocu ,ja ga gledam i kazem "sta?"
a radi ,od 7 do 18![]()
nece dragi karlito,ja ga pitam 'oces kafu on mi posle pola sata kaze ocu ,ja ga gledam i kazem "sta?"
a radi ,od 7 do 18![]()
Emocionalno neverstvo je neverstvo kao i svako drugo, samo je još u fazi projekta.Da, sa nekim radije razgovaramo. Kao što imamo prijateljicu s kojom razmenjujemo recepte i prijateljicu s kojom pričamo o odgledanom filmu, tako naš partner nije uvek i u svakoj prilici idealan sagovornik. Konačno, ako s nekim živimo, ako nekog volimo (kao muža, najboljeg prijatelja, ljubavnika), to ne znači da smo krug sebi bliskih ljudi sveli samo na njega. Za svog partnera nismo vezani pupčanom vrpcom, niti delimo iste moždane ćelije. Možda on nije pročitao knjigu koju sam pročitala i ja, pa ne mogu sa njim da pričam o tome... Ako, pak, sa njim ne želimo da pričamo o nečemu - ne zbog teme, već zato što imamo boljeg sagovornika u nekom drugom (u datom trenutku, koje zavisi od raspoloženja ili drugih okolnosti), to ne znači da smo ga emocionalno prevarili. Jedno takvo blazirano pitanje kao što je - "Kako bi mi stajala nova frizura?" - može biti upućeno i drugom muškarcu, npr. najboljem prijatelju, koji nas možda vidi objektivnije nego partner. Pitati najboljeg prijatelja da li smo lepi, ružni, predebeli ili premršavi ne mora da ima ikakve veze sa koketerijom (pod uslovom da imamo jasno definisan odnos muško-ženskog prijateljstva).
Možda bi bilo bolje odgovoriti na pitanje šta je to što nekom u svakodnevnoj komunikaciji nedostaje kod njegovog (njenog) partnera, pa je prinuđen da traži odgovore sa strane.
A možda bi, pošto je ovo tema o emocionalnoj prevari, bilo uputno pričati o tome ŠTA je, zapravo, emocionalna prevara.
emocionalno neverstvo je kada volis zenu A a u vezi si sa zenom B.Šta je emocionalno neverstvo
................................................
''Gde si bio?Šta si radio?S kim si pričao?Da li si primetio da...Da li sam debela?,Dali ti se sviđa moja boja kose?''
To su pitanja na koja meni odgovori izgledaju uvek isti i dosadni.Šta je to što je ženama zanimljivo,ili šta je to što tražite u odgovorima na takva pitanja?
Isto tako sam primetio da na takva pitanja mnogo lakše umem da odgovorim drugim ženama iz svog okruženja.Da li to spada u emocionalno neverstvo?