Sally_Solomon
Poznat
- Poruka
- 9.492
Sta mislite o odnosu EQ-IQ ? Da li postoji tu neka proporcija ili je cak obrnuto srazmeran? 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sta mislite o odnosu EQ-IQ ? Da li postoji tu neka proprcija ili je cak obrnuto srazmeran?![]()
Sta mislite o odnosu EQ-IQ ? Da li postoji tu neka proprcija ili je cak obrnuto srazmeran?![]()

Slučajnost ili ne? 

Sta mislite o odnosu EQ-IQ ? Da li postoji tu neka proporcija ili je cak obrnuto srazmeran?![]()
Mislite li da se na EQ moze uticati, tj da ga mozemo povecati?
Ja bih rekla da...
problem nije u inteligenciji vec u ..logici..inteligentniji ljudi imaju tendencju da sve gledaju sa logicke strane..medjutim taj EQ deo coveka nije logican..sta vise..kontralogican je..( sto nije nelogican naravno )
Nema tu nikakve zavisnosti... To su dve bliske sfere covekovog uma, ali traba razraditi i razvijati svaku pojedinacno... Preporucujem Danijel Goleman - emocionalna inteligencija

sasam se obrazovo a ja čuo od Vendi neki dan pominje neku emocionalnu inteligencijusasam se obrazovo
![]()

xDali je i izuzetno bitan jer utice i na socijalnu inteligenciju....najsposobniji i najsrecniji ljudi su oni koji imaju jaku emocionalnu inteligenciju a ne visok IQ.....

Nema tu nikakve zavisnosti... To su dve bliske sfere covekovog uma, ali traba razraditi i razvijati svaku pojedinacno... Preporucujem Danijel Goleman - emocionalna inteligencija

Sta mislite o odnosu EQ-IQ ? Da li postoji tu neka proporcija ili je cak obrnuto srazmeran?![]()
proporcija EQ naspram IQ po meni nema
poznajem pojedine osobe koje su vrlo inteligentne da ne kazem namazane pa su jako emotivno suplje. a takodje poznajem i neke koji su po mojim merilim apriglupi ali su jako emotivni i rasplace ih svaka epizoda "Kasandre" i tih spanskih zalopojki
da skratim nema dodirnih tacaka izmedju emocija i inteligencije osim sto ih svaki covek poseduje vise manje ....
)