Емир Кустурица и његов правни заступник Зденко Томановић поднели кривичну пријаву против Жељка Митровића и покрета "Копаћемо"

Подршка Кусти! :super:
jel ovo MOGUĆE ???
:eek:

@комшија do jučerašnji najveći mrzitelj i pljuvač EMIRA KUSTURICE , najveći progonitelj lika i dela emira kusturice mu upućuje podršku ?

jel to znači da komšija podržava povratak prađedovskoj vjeri i ne odustajanje od PRAVOSLAVLJA ?

podrska emiru kusturici ? moram reci, od komsije sam sve ocekivao ali podrsku najvecoj kako je do juce govorio - prodanoj dusi, pocetniziranoj prodanoj fukari ?

sta je seldece komso, podrska dr neletu karajlicu ?

Šta si ti ono pričao za Kustu? A sad bravo. Dosljednost ti je uvijek bila jača strana.
kusturicu ovde niko vise nije pljuvao od @комшија i @Kćerka Direktora Cirkusa !

niko!

svaki put bi iskazivali neverovatnu mrznju prema kusturici, neletu karajlicu i bilo kome ko je iz sarajeva otisao na srpsku stranu a pogotovo sto kusturicu ne mogu OCIMA DA SMISLE JER JE PRAVOSLAVAC , vratio se vjeri pradjedova...

a sad bravo KUSTO ?

pa niej li to ispod svakog nivoa ??? sad mu kaze BRAVO ?

pa fuj!

sta je seldece komso, podrska dr neletu karajlicu ?
Ако dr Nele Karajlić стане на страну Србијанског народа у борби против ископавања литијума, наравно да ћу подржим и dr Neleta Karajlićа.

Не знам шта ти ту није јасно?

Poslednja izmena od moderatora:
Mislim da je cak i njemu prekipelo.
Растојање Дрвенград Горње Недељице ваздушном линијом не верујем да износи више од стотинак километара ... Не иде ни њему у рачун да има рудник литијума такорећи у комшилуку.

kusturicu ovde niko vise nije pljuvao od @комшија i @Kćerka Direktora Cirkusa !

niko!

svaki put bi iskazivali neverovatnu mrznju prema kusturici, neletu karajlicu i bilo kome ko je iz sarajeva otisao na srpsku stranu a pogotovo sto kusturicu ne mogu OCIMA DA SMISLE JER JE PRAVOSLAVAC , vratio se vjeri pradjedova...

a sad bravo KUSTO ?

pa niej li to ispod svakog nivoa ??? sad mu kaze BRAVO ?

pa fuj!
Ja rekla za Kustu bravo?
Pljuc i dalje na masnokosog :D
Fuj!

Evo tog ludila samo medju verifikovanim pratiocima (a o ostalima da i ne pricamo...)

Screenshot-20241101-032627-Chrome.jpg

A pazi Hrkalovickinog "intra":

"Psiholog, patriota i grobar koji podrzava onog koji je jedini stvarno pomogao Srbiji i Partizanu" - kraj citata :eek::cepanje::hahaha:

Samo u ovom isecku pratilaca imamo:
- Hrkalovicku ("psihologa i grobara...")
- Nestorovica...
- Pavla Grbovica...
- Onda ovog nekog cionistu liberala
- Pa set SNS botova...

- U ostatku pratilaca je i lujka koja podrzava "Nezavisnu Vojvodinu i glavni grad Novi Sad"...i koja mrzi Srbe ali pise ćirilicom...:lol:

Znaci...pakao i ludnica...

...
Samo da ti kažem da to nije Nestorović nalog na X-u.

Sa plavom kvačicom je verifikovan...
Zasto onda ne tuži X...i trazi da ugase nalog?!
...
Tražio i u procesu je. Nalog nemaju ni Ković i St.Protić. Otvorio je Nestor poseban nalog, ali pošto ne pratim tog pajsera onda mi nije ni bitno. Ali znam da se povela rasprava oko njegovog i ostalih naloga.

Ако dr Nele Karajlić стане на страну Србијанског народа у борби против ископавања литијума, наравно да ћу подржим и dr Neleta Karajlićа.

Не знам шта ти ту није јасно?
Sve je jasno. Tvoja doslednost je ne nula. Ona je u minusu.

To ne znaci nista, on je pokazao svoje pravo lice odavno.
Jedino sto od tog pokreta vredi je ona zena advokatica Jelena Pavlovic ako se dobro secam.
O njemu možemo dva dana i dve noći, ali nije njegov nalog...

Back