Emancipovana žena ..

to je jednostrano gledanje na problem. znaci, ona je za tebe emancipovana ako je uspesna u firmi, mozda je neki shef, ambiciozna. a ode kuci i jedan debeli skot je ubija od batina jer nije oprala casu itd.
mora da se sagleda kompletna osoba.
Odakle ti ideja da ti mozes nekoga pitati ''da li vas tuce muz''..neces se okolo raspitivati kakav ima privatan zivot.
J...s utisak, kad mora da glumi...nije to ono pravo.

Upravo sam napisao da se to ne moze isfolirati.

Baš, što to znači emancipovana žena?
Koji su tu elementi zastupljeni kad se neka žena okarakteriše kao emancipovana?
Ima li to veze sa pameću ili sa stilom nečijeg ponašanja, oblačenja, ...?
Ili pak kroz graciozni hod...?
Može li se takva žena otkriti recimo kroz stil pisanja...?
Online ljudi što kažete, onako od oka ...

Самосвесна жена. Способна да се сама о себи брине.

Kratko i jasno...:)

u prici o emancipaciji sam tako sto sam dosla i odgovorila na temu.

moj polozaj u drustvu?na sta konkretno ciljas,tj koju sferu zivota?posto mislim da nema svrhe da pisem autobiografiju o svom polozaju :?

a zbog cega je emancipacija losa rec?ne vidim da je emancipacija ucinila nesto lose davanjem npr politickih i ekonomskih prava i sloboda.

ajde to malo konretnije,bojim se da jos uvek nisam postala vidovita zorka pa da citam ljudima misli,a posebno ljudima koje ne poznajem.

Pitanjima odgovaras na pitanja..?????
Cak ni svoj polozaj u ovom nazadnom drustvu ne mozes da odredis..
Ekonomska i politicka sloboda i ljudska prava...hahahahahahahaha...ti kao da si iz drugog Univerzuma..neces ih naci na ovoj maloj planeti Zemlji...
A posto je ovo forum gde pricamo o ljubavi i sexu...cak i ovde, gde se ljudi susrecu i razmenjuju svoja iskustva i misljenja nema slobode...U vecini slucajeva se provlaci lazna slika...niko ne trazi istinu da cuje, vec ono sto godi nasim usima...
I da se osvrnem na gay paradu u glavnom gradu Beogradu...Emancipacija pedera i lezbejki je zavrsena tako sto su pricesceni pravoslavni hriscani uz blagoslov crkve izasli na ulicu i nogama, rukama, kamenicama, palicama pokazali da je ovo jedna slobodarska zemlja gde niko nema prava da ugrozava neistomisljenike...Jedna od najdirljivijih scena koje sam video u slobodarskom Beogradu je ona gde su patriote sutiranjem u glavu nesrecne devojke dokazali da je Emancipacija moguca uz malo fizickog truda...
Da se osvrnem i na poslednji slobodarski miting Emancipacije Kosova...dokazali smo svetu da i ako popljackamo sami sebe i poubijamo se medjusobno, da smo mi jedan slobodarski narod Emancipovan od svih zala koje mogu zadesiti bilo koji narod, naciju ili drzavu na planeti Zemlji

Back