Elton Dzon dobio sina

dragosh

Veoma poznat
Poruka
11.827
Jaao kukavna Evropo ugasena, sta sve necemo doziveti?!
Kako bre dva muskarca mogu da dobiju sina, strasno!? z:hm:


Elton Džon postao otac


28stil-elton-dzon.jpg


LOS ANĐELES - Engleski pop pevač Elton Džon i njegov suprug Dejvid Ferniš postali su roditelji dečaka rođenog na Božić.
Vest je prvo objavljena u ponedeljak uveče na sajtu USMagazine.com, a ageniji AP potvrdio je muzičarev predstavnik u Los Anđelesu.

Zakarija Džeksona Levona Ferniš-Džona rodila je surogat majka iz Kalifornije, a njen identitet je zaštićen na zahtev dečakovih roditelja.

Zakari je prvo dete 62-godišnjeg Džona i 48-godišnjeg Ferniša koji su se venčali 2005. godine.
Autor:
Agencija BETA

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/reflektor/glas-javnosti-29-12-2010/elton-dzon-postao-otac
 
....a njen identitet je zaštićen na zahtev dečakovih roditelja.

u kanadi zakon kaze da je majka ona koja rodi dete, bez obzira na genetski materijal ploda, ne verujem da je drugde na zapadu puno drugacije.
bez obizra na ugovore koja je ona potpisala, i dalje je majka, zakonski i sve mi se chini da cemo tek da cujemo o njoj (kad je udari sentiment ili nestane lova jel)
 
Prvo je hteo da usvoji dete iz Ukrajine a kad mu to nisu dozvolili odlucio se za surogat majku;
zemljo otvori se?! :zroll:

Majka ukrajinskog dečaka starog 15 meseci kojeg želi da usvoji Elton Džon, pokrenula je sudski proces kojim želi da spreči britanskog pevača u njegovoj nameri, piše danas londonski San.

article_big_1254774242elton_baby.jpg


Majka, koju je britanski tabloid identifikovao samo kao Marinua, rekla je da želi da počne život iz početka i uzme dete iz sirotišta u kojem se trenutno nalazi.
"Toliko ga volim i toliko želim da ga vratim", rekla je Ukrajinka, koja je alkoholičarka i nosilac virusa HIV-a.
Elton Džon saopštio je prošlog meseca da želi da usvoji ukrajinskog dečaka Leva, kojeg je upoznao na dobrotvornom koncertu u sirotištu u Ukrajini.
"Znam da se Elton zaljubio u mog Leva. Videla sam kako ga drži i ljubi na televiziji i štampi. Razumem Eltonova osećanja. Lev je veoma veseo i prijemčiv. Nemoguće je ne voleti ga", rekla je majka.
U trenutku kada je usvajanje delovalo moguće, ukrajinska vlada saopštila je da pevač i njegov partner ne mogu da usvoje Leva pošto ukrajinski zakon strancima dopušta usvajanje samo kada je reč o heteroseksualnim venčanim parovima.
Elton Džon je 2007. održao besplatan koncert pred više desetina hiljada ljudi na jednom od glavnih trgova u Kijevu, kako bi skrenuo pažnju na sidu. Ukrajina je jedna od evropskih zemalja sa najvećim porastom obolelih od side.

Izvor: blic.rs
http://www.mtv.rs/vesti/elton-john-novi-problemi-sa-usvajanjem-deteta
 
Poslednja izmena:
Kakva bre Kanada ovde je rec o surogat majci iz Kalifornije,

NN licu koje sluzi samo kao priplodni materijal.

Avaj , nije ni cudo sto ce sledece godine smak sveta!!

zao mi je, surogat majka i dalje iima legalna prava nad detetom. mozda kalifornija priznaje ugovore ovakvog tipa, ali ako gospoda novi roditelji zele da zive van kalifornije, moze da im se desi da ga popuse al onako muski od majke
 
bese slucaj u svedskoj kad su dve homoseksualke zamolile prijatelja da im donira spermu, dobile dete pa se kasnije posvadjale. "tata" otiso a bioloska majka ovog prijatelja fasovala da placa alimentaciju.
zakoni su mutni, jos ako je neko u celoj toj prici bogat, krene seks bez kraja
 

Back
Top