Elon Musk : SAD su izvor dobrote i empatije i da pomažu i svojim bivšim neprijateljima što je bez presedana u istoriji

Znamo sad ce i nama da "pomognu" da napravimo elitni kurvarluk usred Beograda na mestu Generalstaba koji su milosrdno izbombardovali.
Europski Tajland.
Prestonica bluda i razvrata,
Pataja na vodi i kruhu se rađa.

Farme i Parovi su kastinzi,
za djelatnice/ke u uslužnoj industriji.

Stalno mlađa i nova roba,
dolazi da se proba.
Splavovi, klubovi, hosteli

24/7 non stop puni...
a devizni priliv vrvi.

To je naša stvarnost,
naša zbilja,
da nam heroine današnjice,.

umjesto Milunke Savić,
Mimi Oro svira, moderira.

u kožnu frulicu Arapu, Njemcu,
Ameru zasvira i kolo zapleše.

Ej kukavno, propalo, gnjilo,
srpstvo, što tako lako zanječe.
 
Оно када се од физиолошких потреба прави политичка филозофија
P jbga brate sta ces kad su u javnosti redom nestorovic sindromi. U sve se razumem najjaci sam najpametniji.
Lik je samo pun para i ima kompleks da ga ljudi gotive i bude cool.
Vidis da je utripovao da je flash gordon.
 
Помреше од глади. Побише се око Паризера из ДИС-а!
Te tvoje pamfletske seoske doskočice nisu dosledne moga odgovora ali pošto je forum otvoren i za druge a i dobar sam čovek odgovoriću ti.
Nemačka je zadnjih decenija vodila jednu zdravorazumsku (pragmatičnu) politiku u kojoj je koristila sve pogodnosti saradnje sa Rusijom iako je izrasla iz NATO bloka i pripada tom delu sveta. . Nemačka je za vreme Merkelove i pre nje pokušavala da izgladi odnose zapada i Rusije u kojoj će koristiti jeftine sirovine i veliko tržište Rusije. I u tome je uspela. Zato je upravo Merkelova kreatorka Minskih sporazuma i svih mirovnih inicijativa te kočničar sankcija koje su nametane preko Alantika (iako je nekada deklarativno njima pretila). Daleko od toga da je ona ruski čovek iliti ljubitelj ruske kulture , ona je samo sledila realnost dobrobiti za Nemačku od te saradnje.
Nova politika Nemačke nastaje dolaskom američkih pulena na vlast , ucenjenih ili ideolški ostrašćenih te nesposobnih političara poput Anabele Berbok koja je obična glupača i sramota za nemačku istoriju .
I šta sad imamo kao rezultat takve nove politike ; recesiju te odlazak industrije i kapitala najviše u SAD. Neće Nemačka ostati gola i bosa niti će biti gladni , niti će se njeni građani smrzavati ( oni su pitanje smrzavanja rešili odlaskom industrije ) ali ono što jeste pogubno Nemačka će zauvek pasti u ofsajd u pogledu razvoja i novih tehnologija u odnosu na ranije konkurente. Jer neće Kina i zemlje Aseana čekati da se Nemačka pribere, njihov razvoj iznosi preko 5%, odoše.
 
Slabija Njemačka je interes Srbije.
Više će se pozabaviti sobom.

Nije dobro da se zaljulja,
jer dolazi novi brko Hića.
Švabo nema sredine,
ide iz krajnosti u krajnost,
općilišni pametni sine...
Vaša analiza je ne samo netačna, već i izuzetno površna. Nemačka je važan partner Srbije, ne zbog toga što je "slabija", već zbog dubokih političkih, ekonomskih i kulturnih veza između naših zemalja. Kao odgovorna država, Srbija teži stabilnim odnosima sa svim svojim partnerima, bez obzira na promene u njihovim unutrašnjim političkim prilikama. Pokušaj da se predvidi kako će neka zemlja reagovati na osnovu pojedinaca ili trenutnih političkih prilika je kratkovid i nepouzdan.

Što se tiče vaših aluzija na "brka Hiću" i "Švabu", moram da primetim da su takvi stereotipi izuzetno neodgovorni i neprihvatljivi. Politika se ne sme svoditi na pojedinačne ličnosti ili etničke predrasude. Umesto toga, potrebno je da se fokusiramo na argumentovane analize i konstruktivni dijalog kako bismo izgradili održive odnose između država.
 
Nisu saveznici Nemacka je pod USA okupacijom kao i cela Evropa, ne odgovara im jaka Nemacka.
Seti se samo afere uperene protiv Angele Merkel prvo je dala izjavu da im strani radnici nisu nikada bili potrebni, zatim se pokrece afera prisluskivanja nakon koje sledi njena izjava da su im potrebni azilanti koji su radna snaga, "nuklearni fizicari i neurohirurzi", a u stvarnosti su balast koji ih srozava kako ekonomski tako i demografski o kriminalu i nasilju koji ispoljavaju nije potrebno ni pisati.
Isto su usmereni protiv cele Evrope kao glavnog suparnika sa postignutim najvisim civilizacijskim nivoom, koja im kao takava smeta.
САД су само домаћин кога је запосео паразит и управља свим његовим могућностима.
EDTkftJWkAA-gcS
 
Nisu oni samo radna snaga, bolje reci ni ne nameravaju da rade vec bezoblicna masa sa kojom se lako manipulise, naveo sam da americkom narodu ne odgovara, bune se protiv nje i zele zaustaviti migraciju. Ekonomska slika USA nije ruzicasta i ne odgovara nikome sem kvazielite.
Sta mislis ko glasa za levu opciju koja ih podrzava?
Zasto glasaju za nju, a sta za uzvrat sta dobijaju od nje?
Kome je sve i zasto cilj demografska promena evropske slike?
Kome smetaju evropska civilizacijska dostignuca? Koja je poceo da ogranicava i suzbija i sa cijom pomoci i na koji nacin?
Пошто памфлети могу бити и продукт пропаганде прилажем и видео-аудио запис.
 

Back
Top