- Poruka
- 385
Napisaću blog, pa ću te citirati.ok... esej je dug za ovakve forumaške stranice.
Znam da je to tema koji dotiče mnoooge oblasti.
Kultura odavno ne stanuje ovde, nažalost...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napisaću blog, pa ću te citirati.ok... esej je dug za ovakve forumaške stranice.
Znam da je to tema koji dotiče mnoooge oblasti.
Kultura odavno ne stanuje ovde, nažalost...
Napisaću blog, pa ću te citirati.
Ok je da budu voditeljke.
Ali to sto su poslanice, inspektorke u drzavnoj upravi i rade nesto u javnim preduzecima, to govori koliko su muskarci krac.
I to ispada, sto muskarac na vecoj poziciji, veci krac koga je moguce kontrolisati.
Interesuje me šta ćeš napisati...Napisaću blog, pa ću te citirati.
Iskreno, nakaradno deluje. Oduvek sam cenio prirodnu lepotu. Ok, i da nije lepa žena, može malo šminke, ali svako preterivanje..Interesuje me šta ćeš napisati...
Ali, pade mi na pamet baka iz Ivanjice koju je unuk nagovorio da je "ukrasi"...
Pa, evo kako je Aleksandar to uradio:
Pogledajte prilog 1683857
Aleksandar je dokazao da svaka žena može biti lepa kao filmska diva uz odgovarajuću šminku i frizuru,
pa tako i Miloratka od 87 godina.
Užasnuta sam šta njen unuk ima u glavi i šta je za njega lepota...
Jadna, divna baka Miloratka izgleda kao kupler majstorka u penziji...
To je slika naše nekulture...
https://stil.kurir.rs/lepi-zdravi/n...u-iz-ivanjice-pa-odusevio-sve-transformacijom
Ona je najlepša bez šminke, sa onim borama koje joj je život urezao.Iskreno, nakaradno deluje. Oduvek sam cenio prirodnu lepotu. Ok, i da nije lepa žena, može malo šminke, ali svako preterivanje..
Slažem se. Malo mu je pregleda, pa bi baku da koristi u te svrhe.Ona je najlepša bez šminke, sa onim borama koje joj je život urezao.
Žena iz naroda, iz nekog sela blizu Ivanjice ne treba da bude našminkana.
Njen unuk, žrtva Pinka je izgubio svaki orijentir
Čitala sam negde da je on stilista... Izgled kurave je na ceni danas, pa jeSlažem se. Malo mu je pregleda, pa bi baku da koristi u te svrhe.
Daj koleginice imaj milosti. Treba posle i spavati posle pogleda na ovakve slike.
aha... liči kao da je sletela sa Sirijusa
Medjutim, dusa joj je mladalacka sto je retkost u tim godinama.Da... obolela je od starosti