"Elitne prostitutke pokušavaju da budu voditeljke, pojavljuju se gole u 6h ujutru"

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
20.410

"Elitne prostitutke pokušavaju da budu voditeljke, pojavljuju se GOLE U 6H UJUTRU"​

Ruška Jakić šokirala, dotakla se Jovane Jeremić: "Skidam joj kapu"​

Ruška Jakić iznijela tvrdnje o voditeljkama koje se bave prostitucijom

Izjava Ruške Jakić šokirala javnost.

Screenshot_5.png

Ruška Jakić nedavno je govorila o koleginica, te iznela tvrdnje da se veliki deo voditeljki bavi prostitucijom.

- Ja, koja se bavim televizijom, ja 90 odsto ljudi ne znam, što je u tom poslu grozno.
Drugo, ja kad sam prešla da radim na RTS, išla sam kod Branke Špiček, čuvene radio voditeljke,
gde smo učili kako se izgovaraju rečenice, slogovi i slova.
Danas kad čitaju vesti, uzme i mrmlja, to je nedopustivo! - objasnila je Ruška Jakić, pa nastavila:

- Imam ja onu moju rubriku “Da, svakako, ne, nikako” kako se oblači jer moda, ove krpice na meni su znak ko sam,
šta sam i gde sam krenula, kako ću nekome da kažem dobro jutro, dobar dan ili dobro veče.

Ne možeš ti polugo, ne znaš da li imaš suknju ili nemaš, da razgovaraš sa ministrom policije, ili uopšte da se
pojaviš na TV u 6 sati ujutru, a meni se sve čini da je nešto zaboravila da obuče
- kaže Ruška i smatra da je uzrok
toga što mladi ljudi, koji žele da rade na televiziji, u medijske kuće dolaze čudnim putevima.

Ruška Jakić

Ruška Jakić

"Voditeljke prodaju svoje telo za novac"​

- Oko 90 odsto tih čuvenih elitnih da ne kažem šta, šta one rade, one prodaju svoje telo za novac i pokušavaju
da se uvale na neke televizije da budu zvezde padalice
.

Što ja toliko trajem?
Iza mene nikada nije stajao ni uspešan muž, ni političar, nikad nisam preko kreveta ništa, ja sam vodila ljubav samo iz ljubavi!
- otvoreno je ispričala.

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić

"Našla je način da bude popularna"​

Nakon šokantne izjave o koleginicama, Ruška Jakić je prokomentarisala i voditeljku Jovanu Jeremić.

- Ona je našla način na koji misle da će da bude najpopularnija i ja joj skidam kapu.
Videćemo koliko će trajati - rekla je tada Ruška Jakić.

https://www.blic.rs/zabava/ruska-ja...avaju-da-budu-voditeljke-dotakla-se-i/el3685s

:vzagrljaj:

Ne iznenađuje što su žene kroz istoriju volele muškarce koji imaju status i moć. One mogu dobiti delić toga davajući svoje telo tim muškarcima. Nimalo truda naspram njihovog zalaganja da se ostvare i dostignu odgovarajući status. Ništa se ni danas nije promenilo. Ovo se ne odnosi na sve žene, već na one koje su lovci na takve.

"Elitne prostitutke pokušavaju da budu voditeljke, pojavljuju se GOLE U 6H UJUTRU"​

Ruška Jakić šokirala, dotakla se Jovane Jeremić: "Skidam joj kapu"​

Ruška Jakić iznijela tvrdnje o voditeljkama koje se bave prostitucijom

Izjava Ruške Jakić šokirala javnost.

Pogledajte prilog 1683745

Ruška Jakić nedavno je govorila o koleginica, te iznela tvrdnje da se veliki deo voditeljki bavi prostitucijom.

- Ja, koja se bavim televizijom, ja 90 odsto ljudi ne znam, što je u tom poslu grozno.
Drugo, ja kad sam prešla da radim na RTS, išla sam kod Branke Špiček, čuvene radio voditeljke,
gde smo učili kako se izgovaraju rečenice, slogovi i slova.
Danas kad čitaju vesti, uzme i mrmlja, to je nedopustivo! - objasnila je Ruška Jakić, pa nastavila:

- Imam ja onu moju rubriku “Da, svakako, ne, nikako” kako se oblači jer moda, ove krpice na meni su znak ko sam,
šta sam i gde sam krenula, kako ću nekome da kažem dobro jutro, dobar dan ili dobro veče.

Ne možeš ti polugo, ne znaš da li imaš suknju ili nemaš, da razgovaraš sa ministrom policije, ili uopšte da se
pojaviš na TV u 6 sati ujutru, a meni se sve čini da je nešto zaboravila da obuče
- kaže Ruška i smatra da je uzrok
toga što mladi ljudi, koji žele da rade na televiziji, u medijske kuće dolaze čudnim putevima.

Ruška Jakić

Ruška Jakić

"Voditeljke prodaju svoje telo za novac"​

- Oko 90 odsto tih čuvenih elitnih da ne kažem šta, šta one rade, one prodaju svoje telo za novac i pokušavaju
da se uvale na neke televizije da budu zvezde padalice
.

Što ja toliko trajem?
Iza mene nikada nije stajao ni uspešan muž, ni političar, nikad nisam preko kreveta ništa, ja sam vodila ljubav samo iz ljubavi!
- otvoreno je ispričala.

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić

"Našla je način da bude popularna"​

Nakon šokantne izjave o koleginicama, Ruška Jakić je prokomentarisala i voditeljku Jovanu Jeremić.

- Ona je našla način na koji misle da će da bude najpopularnija i ja joj skidam kapu.
Videćemo koliko će trajati - rekla je tada Ruška Jakić.

https://www.blic.rs/zabava/ruska-ja...avaju-da-budu-voditeljke-dotakla-se-i/el3685s

:vzagrljaj:

Svaka cast Ruska.

Ne iznenađuje što su žene kroz istoriju volele muškarce koji imaju status i moć. One mogu dobiti delić toga davajući svoje telo tim muškarcima. Nimalo truda naspram njihovog zalaganja da se ostvare i dostignu odgovarajući status. Ništa se ni danas nije promenilo. Ovo se ne odnosi na sve žene, već na one koje su lovci na takve.
Ok... ima lovaca, ima lovine...
ali - ne moramo da ih gledamo od sabajle

pa i Ruška je 1938 godište , nije mnogo mlađa od tvoje babe. :D

:tick:
Nisam znao.

Ali moja baba se ne oblači i ne šminka ovako.
A tu je i neki dekolte...trepavice pola metra...
Ružno je što ću reći, ali njoj najviše priliči hidžab ili još bolje nikab.

I sad jedna takva osoba zamera devojkama što se pojavljuju golišave
a mi treba da verujemo da bi se ona drugačije ponašala da je mlada.

Ok... ima lovaca, ima lovine...
ali - ne moramo da ih gledamo od sabajle
Naravno. Da je ovo normalna država, takve banalnosti bile bi ukinute. Štampa ne bi smela da piše o bilo čemu što je degutantno i unižava kulturu jednog naroda. Ali znamo da je to maštarenje jer dobar deo ljudi voli takve gluposti. Koliko ima ovih farmi, parova? Šta li još ima, ne bih znao. Imaš nakaradnosti gde jedna oralno zadovoljava nekoga, i sad ljudi to gledaju i posle pričaju po komšiluku. Srbi su kulturološki znatno propali. Koliko god to smetalo nekima da čuju i koji su ubeđeni da smo mi neki veliki narod, treba malo bolje da pogledamo našu realnost.

Dugo bih pisao na ovu temu, ali bojim se da bi to bio još jedan od onih "too long, didn't read" postova.

:tick:
Nisam znao.

Ali moja baba se ne oblači i ne šminka ovako.
A tu je i neki dekolte...trepavice pola metra...
Ružno je što ću reći, ali njoj najviše priliči hidžab ili još bolje nikab.

I sad jedna takva osoba zamera devojkama što se pojavljuju golišave
a mi treba da verujemo da bi se ona drugačije ponašala da je mlada.
Da poznaješ ko je i šta je i kakva je i od kakvog materijala je umešena
Ruška Jakić, ne bi se ovako sramotio pišući nebuloze o njoj...

Naravno. Da je ovo normalna država, takve banalnosti bile bi ukinute. Štampa ne bi smela da piše o bilo čemu što je degutantno i unižava kulturu jednog naroda. Ali znamo da je to maštarenje jer dobar deo ljudi voli takve gluposti. Koliko ima ovih farmi, parova? Šta li još ima, ne bih znao. Imaš nakaradnosti gde jedna oralno zadovoljava nekoga, i sad ljudi to gledaju i posle pričaju po komšiluku. Srbi su kulturološki znatno propali. Koliko god to smetalo nekima da čuju i koji su ubeđeni da smo mi neki veliki narod, treba malo bolje da pogledamo našu realnost.

Dugo bih pisao na ovu temu, ali bojim se da bi to bio još jedan od onih "too long, didn't read" postova.
Piši, molim te... evo, ja ću sigurno čitati...
Da je ovo normalna država, štampa ne bi ni imala teme ovog tipa, jer se tako nešto ne bi ni događalo...

To je više za jedan esej. Mnogo je tu oblasti za dotaći se. Kada bih gostovao na Balkan Info, koji je takođe u potpunosti kulturno propao zarad pregleda, imao bih 2-3 sata govora :D
ok... esej je dug za ovakve forumaške stranice.
Znam da je to tema koji dotiče mnoooge oblasti.
Kultura odavno ne stanuje ovde, nažalost...

Back