Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
xi xi xi ...to se zove resavska škola
Koji junoša je katastrofa?
Vlajčić, to sam primetila, BOLJE piše otkako radi za Yellow Cab
Meni je cela ta rubr.dosadna...sve zajedno. OSIM tu i tamo M.R - kad napiše txt na temu kič i umetnost pa ga naslovi "BABA U GUČIJU"
Arhivirala sam ga, sjajan je! To, i izveštaj sa revije Pala Zilerija, by D. Bukumirović
Inače, gledala sad u subotu šta ima: malo Jevreja, malo muslimana, dosta politike, pa onda samodovoljne quasi um. tlapnje zauzele 50 % subotnjeg dodatka...NIJEDAN dobar esej! Pa na posletku ispalo da je tekst gospodina iz UO o njegovom najličnijem komšiji Miki - najčitljiviji (opet ne zabavan i ne duhovit)! :
Pa se ondaK vratim pa vidim dogovorena ČVRŠĆA saradnja PNM i SANU, yeeeee.....to, brate, pocepajte tiraž ko seljače napolitanke!
Znači, i dalje će intervjui s Ćosićem izlaziti dvaput godišnje, ništa novo...Jes primetio da svi imaju ISTI pristup i da čak imaju jedne te iste sagovornike?
Kao da pravila novinarstva ne važe i za njih...
S KIM ONI RAZGOVARAJU?! Mrmljaju sebi u bradu na stranicama novina :?
heh..u mraku SVE svetlosti su svetle
Koji junoša je katastrofa?

Vlajčić, to sam primetila, BOLJE piše otkako radi za Yellow Cab
Meni je cela ta rubr.dosadna...sve zajedno. OSIM tu i tamo M.R - kad napiše txt na temu kič i umetnost pa ga naslovi "BABA U GUČIJU"
Arhivirala sam ga, sjajan je! To, i izveštaj sa revije Pala Zilerija, by D. Bukumirović
Inače, gledala sad u subotu šta ima: malo Jevreja, malo muslimana, dosta politike, pa onda samodovoljne quasi um. tlapnje zauzele 50 % subotnjeg dodatka...NIJEDAN dobar esej! Pa na posletku ispalo da je tekst gospodina iz UO o njegovom najličnijem komšiji Miki - najčitljiviji (opet ne zabavan i ne duhovit)! :
Pa se ondaK vratim pa vidim dogovorena ČVRŠĆA saradnja PNM i SANU, yeeeee.....to, brate, pocepajte tiraž ko seljače napolitanke!
Znači, i dalje će intervjui s Ćosićem izlaziti dvaput godišnje, ništa novo...Jes primetio da svi imaju ISTI pristup i da čak imaju jedne te iste sagovornike? Kao da pravila novinarstva ne važe i za njih...
S KIM ONI RAZGOVARAJU?! Mrmljaju sebi u bradu na stranicama novina :?
heh..u mraku SVE svetlosti su svetle

ops: