Posle Vučića, Kesića i Cece
, u klub Elite se priključio i Stojkov Menidjer odlaskom u Dom Zdravlja na Zvezdari, II sprat, primanjem iste vakcine - Sinofarm
B92 - gospodine Stojko jel sve prošlo kako treba, nema posledica?
S.M. - Ništa nisam osetila
N1 - Da li je tačno da ste se javili zbog 3.000?
S.M. - A koliko vi sa N1 dajete?
Mira - Mislite da su Vučić, Kesić i Ceca dobili pravu vakcinu pred kamerama?
S.M. - jao Miro, Miro... a ti misliš da mi ujka Rošild nije dostavio šta treba da primim u Domu Zdravlja?
Dnevni Avaz - A morel se bolan znat da li ti je bilo svejedno koja je vakcina?
S.M. - Da šućuramo Allahu dragom nije bioFajzer, Zeneka, Sputnjik...imali samo ovu za birat...
Политика: čitaoce najstarijeg lista na Balkanu zanima da li je neko uticao na vas da se vakcinišete nedovoljno testiranom vakcinom?
Interesantno da ste brzo reagovali posle Cece?
S.M. zbog takvog života tvog (tarararam) moji se snovi ruše i mrzim lepotu tvoju - jer nemaš srca, jer nemaš duše

B92 - gospodine Stojko jel sve prošlo kako treba, nema posledica?
S.M. - Ništa nisam osetila
N1 - Da li je tačno da ste se javili zbog 3.000?
S.M. - A koliko vi sa N1 dajete?
Mira - Mislite da su Vučić, Kesić i Ceca dobili pravu vakcinu pred kamerama?
S.M. - jao Miro, Miro... a ti misliš da mi ujka Rošild nije dostavio šta treba da primim u Domu Zdravlja?
Dnevni Avaz - A morel se bolan znat da li ti je bilo svejedno koja je vakcina?
S.M. - Da šućuramo Allahu dragom nije bioFajzer, Zeneka, Sputnjik...imali samo ovu za birat...
Политика: čitaoce najstarijeg lista na Balkanu zanima da li je neko uticao na vas da se vakcinišete nedovoljno testiranom vakcinom?
Interesantno da ste brzo reagovali posle Cece?

S.M. zbog takvog života tvog (tarararam) moji se snovi ruše i mrzim lepotu tvoju - jer nemaš srca, jer nemaš duše