Elita Vs Korona

Posle Vučića, Kesića i Cece :heart: , u klub Elite se priključio i Stojkov Menidjer odlaskom u Dom Zdravlja na Zvezdari, II sprat, primanjem iste vakcine - Sinofarm

DZZSF1.jpg

dzzsf3.jpg

B92 - gospodine Stojko jel sve prošlo kako treba, nema posledica?
S.M. - Ništa nisam osetila

N1 - Da li je tačno da ste se javili zbog 3.000?
S.M. - A koliko vi sa N1 dajete?

Mira - Mislite da su Vučić, Kesić i Ceca dobili pravu vakcinu pred kamerama?
S.M. - jao Miro, Miro... a ti misliš da mi ujka Rošild nije dostavio šta treba da primim u Domu Zdravlja?

Dnevni Avaz - A morel se bolan znat da li ti je bilo svejedno koja je vakcina?
S.M. - Da šućuramo Allahu dragom nije bioFajzer, Zeneka, Sputnjik...imali samo ovu za birat...

Политика: čitaoce najstarijeg lista na Balkanu zanima da li je neko uticao na vas da se vakcinišete nedovoljno testiranom vakcinom?
Interesantno da ste brzo reagovali posle Cece? :heart:
S.M. zbog takvog života tvog (tarararam) moji se snovi ruše i mrzim lepotu tvoju - jer nemaš srca, jer nemaš duše

koristan link:

http://www.izjzv.org.rs/?lng=lat&cir=0&link=3-15-2324

svako nek odluči po savesti

imamo situaciju kad se niko ne pita zdrav šta je u viršlama pojedinih proizvodjača ali se bolesni pitaju šta je u vakcinama?

takodje imamo još jedan paradoks...
SZO, privatna firma, zapošljava vrhunske stručnjake ali kojima je novac najbitniji kraće hohštapleri

neki put su pošteni, pogotovo ako nije farmakoindustrija, a to su temeljni izveštaji o štetnosti mobilnih telefona. Da ne bi ugrozili proizvodjače i provajdere obustavili istragu još na 2G i početku 3G o razarajućim zdravstvenim opasnostima.

Medjutim ljudi se utrkuju ko će najnoviji model

Na polju farmakoindustrije SZO naravno voli da navodi vodu na svoju vodenicu ali opet i za ono što dokažu da valja oko neke vakcine - ljubitelji veštačkih viršli sumnjaju i konsultuju se preko mobilnog.

A rat farmaceutskih kuća je posebna kategorija u celom ludilu... jedva čekaju da čuju nešto loše o konkurentskoj vakcini... a to posluži i ljubiteljima veštačkih viršli za "dokaz" o nezdravim vakcinama...

kako vakcina može da ti pomogne?
a kako ti pomaže vijagra kod dečka?
fervex kod temperature a uopšte nije zdrav
au...

Poslednja izmena:
Ja kažem da sam izgubio posao zbog dužeg bolovanja, a ne živimo u Americi gde odeš do prvog lokala da opereš sudove za brz keš ili na stovariśte da istovariš kamion nego te ovde pita: "a ko te poslao, ne bi ja da se zameram, produži rodjače"

tako da ne bih da izgubim sledeći...
Pa postoji i kod nas biznis info mreza , kad ti jedan poslodavac da otkaz jer si trazio 7 dana god odmora ili
platu sa plaćenim prezima i doprinosima , da ne pominjiem kako dobijaju dojave da želiš da ostaneš "trudna" ,
svima se pali crvena lampica na tvoje ime kad tražiš posao.

Pa postoji i kod nas biznis info mreza , kad ti jedan poslodavac da otkaz jer si trazio 7 dana god odmora ili
platu sa plaćenim prezima i doprinosima , da ne pominjiem kako dobijaju dojave da želiš da ostaneš "trudna" ,
svima se pali crvena lampica na tvoje ime kad tražiš posao.
to sam primetio

obzirom da su tajkuni i njihovi menadžeri birani od bezbednosne službe sigurno su se "setili" kako da se zaštite od opljačkanog naroda.

mi trenutno imamo

Proleterski kapitalizam
Protektorski kapitalizam
i
Kapitalizam u pokušaju

Proleterski kapitalizam je omiljena disciplina. Važi za direktore javnih preduzeća u kojima primaju državnu platu ali otvaraju listom "sestrinske firme" na svoje ukućane i "pobedjuju na tenderima". Profit ubira sestrinska firma a gubitak se bratski knjiži na javno preduzeće tj poreske obveznike Srbije.

Protektorski kapitalizam čini grupica njih koji sebe zovu upravnim odborom i pod protekcijom su bezbednjaka i politikanata.
Ovakve firme se prepoznaju po skandaloznim oglasima za posao tipa jednomesečni ugovori sa obaveznim neplaćenim prekovremenim bez prava na bolovanje jer su naivni zaposleni zapravo paravan za klasično pranje para. Verujem da baš ovakve firme razmenjuju info o nepoželjnima koji su možda pitali u čemu je fora kad nemaju neki promet?

Kapitalizam u pokušaju - su pojedinci koji neslavno završavaju jer su prethodne dve grupe sve organizovale. U najboljem slučaju uspeju da vrate hipotekarni kredit banci koji su podigli za pokretanje firme sa 2-10 zaposlenih.

Retka smo ex-komunistička zemlja koja je kapitalizam klasifikovala po kategorijama.

Svaka nama čast!
:pivce:

novinari upali u ordinaciju (zatvoren prostor) i drsko premeštali doktorku (napad na radnom mestu) kako bi oni mogli "bolje da uvate" za svoj posao a ti doktorka radi svoj, šta mene briga...

PRIMITIVNE SELJAČINE
a doktorki svaka čast na profesionalizmu, mada nije imala izbora sa ovoliko primitivaca
:bljak:

ovo je uhvatila kamera, šta mislite kad vas isti ovakvi napušavaju Konom i Vučićem zbog nenošenja maske u zatvorenom prostiru, Dariju ne nude, a izleću puni Ustava kad zovete policiju jer imate iebeno pravo na zdravstvenu zaštitu na svom radnom mestu zvanom prodavnica?

Back