Elita ide uz elitu

:bye: Evo da i ja napisem koju rec ovako privatno. Mislim, red bi bilo posle ovoliko poruka i posle ovoliko druzenja.

Zeleo bih da se zahvalim svima s' obzirom na to da se eto potrefilo da bas kad mi dolazi godinu dana od registrovanja ovog nadimka a da sam u isto vreme usao u Elitu tj. da sam iskucao 15,000 poruka.

Kad sam dosao na ovaj forum, posle mnogo godina iskustva na drugim forumima, bio sam skeptican da li i kako Krstarica i dalje funckionise s obzirom na da to da su drustvene mreze pojele mnogo foruma do te mere da su se neki cak i ugasili a bili su tako popularni pocetkom prosle decenije.

Veoma brzo sam uvideo da to nije slucaj sa Krstaricom i odmah sam zeleo da to moje iskustvo sa drugih foruma prenesem ovde.

Hvala svima u administraciji koji su mi dali poverenje da postanem moderator veoma brzo. Nadam se da svoj posao obavljam onako kako dolikuje :).

Sto se tice clanova, nadam se da sam u ovih godinu dana ostavio dobar utisak iako me neki kritikuju ali je i to deo obaveza moderatora da u dosta slucajeva pogledas svaku stranu i sagledas sta moze a sta ne moze da se resi.

Hvala jos jednom

Ljubi vas vas Smarti :heart:

15.000 podeljeno sa 365 dana jeste cca. 41...
Osim što predpostavljam da nisi zaposlen, predpostavljam da nemaš ni neki naročiti
privatan žizni...Predpostavljam da sediš ispred ekrana i u nekom speedu kucaš 41 poruku
dnevno, usput obavljajući moderatorske dužnosti...
E, to su puste predpostavke, na koje ne treba da obraćaš pažnju...jer, moja procena se bazira
na ličnoj sporosti, ali i nepoznavanju rada ovog sokoćala...

Ono na šta ja obraćam pažnju jeste da si od prvog dana kako si stigao na Krstaricu bio
izuzetno vredan u postavljanju interesantnih tekstova, ali i u ljubaznom ophođenju sa forumašima...

Lično volim da divna osoba kao što si ti bude moderator, volim i veliku macu i medu koju si mi nedavno
poslao...
Grlim i ja tebe i očekujem još jednom da ukrasiš moje napisano macom i medom...

:vzagrljaj: :heart2::cmok2:🍀:cvet:

Draga @Soradze
Kao prvo, hvala na ovako lepim recima ! :heart:
Znas da mi uvek tvoje reci prijaju jer takva osoba se retko kada radja koja je uvek prijatna.

Sto se tice konkretno mog pisanja, nije ovo nista. Pre dok nisam bio zauzet sam znao da pisem i po 200 poruka na dan :)

Posao mi dozvoljava da mogu u toku svojih obaveza da kuckam i postavljam nekad nesto i da diskutujem sa forumasima tako da je to car mukotrpnog rada mnogo godina.

Hvala ti jos jednom i naravno da nastavljamo druzenje :heart:

• Podržavam
Reactions: DUH

Back