parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
ja sam džin, agrostemin =)
meni kažu da sam to govorila bebeće, al se ne sećam.
meni kažu da sam to govorila bebeće, al se ne sećam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...obrati pazznju na rechnik, mis'im...Ova matora je totalni shit joj ma nikada mi nece biti jasni ovi muskarci tc tc tc kako su samo praznoglavi, izblajhana kosa ( izgorena do besvesti ) malo sminke , malo se utegla i sad je kao riba, hehehe pa i muskarca da nasminkas i stavis periku ima da izgleda zilion puta bolje od ove babe. Eh muskarci ..... i sta sad.... gubis vreme na babuskeru glupavu... juri nesto mlado bre ... ahahah
Ova matora je totalni shit joj ma nikada mi nece biti jasni ovi muskarci tc tc tc kako su samo praznoglavi, izblajhana kosa ( izgorena do besvesti ) malo sminke , malo se utegla i sad je kao riba, hehehe pa i muskarca da nasminkas i stavis periku ima da izgleda zilion puta bolje od ove babe. Eh muskarci ..... i sta sad.... gubis vreme na babuskeru glupavu... juri nesto mlado bre ... ahahah
...ne, nego tjemo na tebe da se palimo, jeeeeU pravu si, sto yes, yes , real bakutaner...Btw...i na ovo se muskarci pale, horor...
...ne, nego tjemo na tebe da se palimo, jeeee![]()
U pravu si, sto yes, yes , real bakutaner...Btw...i na ovo se muskarci pale, horor...
Debilizam. Aleks, pretero si...
zzena lepo izgleda. Dal je baba ili ne je relativna stvar...zavisi od godishta posmatracha.
Nadam se da si sliku skinuo sa neta, neku nepoznatu koja je htela da joj slika bude javno izlozzena sa ovakvom prichom.
I posle kazzu, na temi slike forumasha i forumashica, "okachite slike"
a sta ti je ta zena skrivila pa je prozivas po netu???mislim da je to mnogo pokvareno da objavljujes tudje slike uz takve doskocice......da sam ta zena sad bih te tuzila,jer verovatno zna ko si.a ta slika ko zna cija je i dal je to ta o kojoj ti pricas!!
kad vec nemamo licni moral...
...napravi joj sina...![]()
...ne, nego tjemo na tebe da se palimo, jeeee![]()
I posle kazzu, na temi slike forumasha i forumashica, "okachite slike"
Cuti, ti se zezas, a ona me smara sa time. Kaze ja sam njena sudbina i hoce da mi rodi sina! :???:
Dobro je prosao randevu, inace. Bila je samo cerka. Jedino sto me pitala da dodjem sutra kod njih kuci, da im popravim sudoperu... Kaze: "Necu ja biti kod kuce, bice samo moja keva, ali nema veze ti dodji...."
Mogu da mislim sta ce biti...![]()
Jao ljudi, ne znam sta da radim... Pomagajte!
U pocetku je bilo zanimljivo, ali sada... O cemu se radi; Upoznam devojku (pisao sam vec o njoj) i sada tu krene ozbiljno ovo - ono... Znate vec kako to ide kod nas mladih!I jednom prilikom upoznam njenu kevu!
(Dobro parce!) I zena se nalozi samo tako... A boga mi i ja...
A lepo sam rekao da cu se okanuti takvog zivota ali djavo ne spava!
I kako sam poveo par dana sa tom zenom bilo nam je super! Medjutim kada sam joj rekao da bih ja ipak da tandarim samo njenu cerku totalno jetkacio:
Sada ne mogu da je se resim!
Na primer, uzme cerkin mobilni zakaze mi randevu i ona se pojavi... Ili sakrije se u ormar dok ja tandarim njenu cerku, i kada ova ode u kupatilo ona izleti i moram onda i nju da iztandarim dok se ova ne vrati... I tako svaki dan novo nesto izmisli!
Ne znam sta da radim!![]()
Care, ja kevi ne bi opraštao...
Podsećaš me na Dustin Hoffman-a u "Diplomcu...![]()