Elektronski Sanovnik na poklon

Brana2

Obećava
Poruka
59
Pozdrav svim ljubiteljima astrologije;

Ja sam pre izvesnog vremena kupio knjigu "Narodni Sanovnik", koja mi se dopala tako da sam je skenirao sebi i konvertovao u plain TXT fajl (tako mi je zgodnije da je imam na racunaru, sa opcijom Edit/Find mogu odmah naci pojam koji sam sanjao i detaljna objasnjenja s tim u vezi) tako da se meni iz tog razloga dopada da je imam u "elektronskoj" formi.

Posto knjiga nije moja tj. nisam ja njen autor niti imam tehnicko pravo da je prodajem, niti to zelim; ali posto se meni ista svidja u elektronskoj formi, a ako ima istomisljenika s tim u cilju, mozete mi se javiti bilo na mobilni bilo mailom ako zelite da Vama posaljem primerak (besplatno je) na mail. Svoju postu proveravam obicno 1 do 2x sedmicno tako da mozete sacekati par dana do nedelju dana, a to mi je usput, dakle ako zelite "Sanovnik" u elektronskoj formi, mozete mi se javiti, voljan sam da je posaljem mailom (besplatno) u Word.DOC ekstenziji (Font je "usnimljen" u sam dokument tako da bi na svakom racunaru trebalo da se "pokaze" isto odnosno pravilno). Samo u Subjectu maila ili u SMS poruci napisite "za Sanovnik" i vas mail, ja cu, sa narednom proverom poste vam isti poslati kao attachment uz svoje redovno slanje SVOJE poste.

Ako Vas eventualno zanimaju tehnicki podaci - Mustekov 1200DPI CIS skener je koristen za potrebe skeniranja sa LineArt u 400DPI rezolucijom (tako nema gresaka za OCR program) a Recognita+ je koristen od OCR-a (procesirane sve stranice automatski)

Takodjer, a stim u vezi, volio bih da mi se jave ljudi koji takodjer imaju iskustva sa OCR-om (OptiCal Recognysing text aplikacije) dakle ljudi koji su, recimo, za svoje licne potrebe ili eventualno za potrebe svog posla - svejedno - skenirali dokumente/tekstove te ih importovali na racunar preko OCR-a; ono sto me posebno zanima na tu temu je KOJI OCR program NAJBOLJE prepoznaje CIRILICNA slova, ja znam za TextBridge (Classic) verziju, ali za razliku od Recognite, TextBridge nema opciju "UCENJA" nepoznatioh simbola. Zato sam ljubitelj Recognite, a sugestije na tu temu mozete mi javiti mailom ili eventualno, ako moze, ovde, na forum, ispod ovog oglasa? Ili-npr. da refraziram pitanje - da li mozda neko ima TRAINING ili Language fajl za SRPSKI/CIRILICA jezik/font, a da je za Recognitu?

P.S. Ovaj "Sanovnik" je latinicna stampa, tako da nije pravio nikakvih problema za "Recognitu+"

Puno pozdrava
Branislav Gavric

Brana@hotmail.com
063/8133681 (+38163-8133681)

Cao, ova tema je jako populatna i ne mogu da izadjem u susret svima koji su trazili sanovnik za slanje!

Da li je dozvoljeno staviti ovde tekstualni dokument (zauzima oko 0,4Megabajta - cisti tekst!) da ga na taj nacin ucinim dostupnim svima zainteresovanima?

...Mozda je ovo pitanje za administratora?

Da li mogu da dobijem odgovor s tim u cilju, te da ne uradim "nesto" sto je "zabranjeno"?

Brana

Brana2:
Cao, ova tema je jako populatna i ne mogu da izadjem u susret svima koji su trazili sanovnik za slanje!

Da li je dozvoljeno staviti ovde tekstualni dokument (zauzima oko 0,4Megabajta - cisti tekst!) da ga na taj nacin ucinim dostupnim svima zainteresovanima?

...Mozda je ovo pitanje za administratora?

Da li mogu da dobijem odgovor s tim u cilju, te da ne uradim "nesto" sto je "zabranjeno"?

Brana

u pravilima foruma pise da ne sme da se postavljaju textovi sa vise od 2000 karaktera
ALI ZA PPOJEDINE ČLANOVE TO OČIGLEDNO NE VAŽI :x

Back