Elektronske cigarete

Poruka
4.292
Elektronske cigarete mogu biti nosioci mnogih hemijskih suprstanci. Niko na nasem trzistu ne proverava hemijski sastav onoga sta uvlacite u pluca a samim tim i u krvi.

Saznao sam da u elektronskim cigaretama stavljaju hemiju koja opusta i koja na zalost ima i svojstvo da smanjuje inteligenciju kod ljudi. Znam da ce mnogi reci da je ovo glupost ali ja vam kazem istinu. Nemojte vise koristiti elektronske cigarete jer oni koji vladaju svetom imaju lose planove i canas lose rade sa ljudima i zato ubacuju razne stvari u svemu pa i u tim cigaretama. oni na sve nacine vode rat protiv mentalnog stanja gradjana i protiv zdravlja generalno jer im je cilj da vas umrtve, da vas razbole i nacine poslusnicima. A jedan od nacina je i da vam hemijom smanje inteligenciju a elektronske cigarete su jedan od tih nacina.

I jos nesto od rizika nije samo onaj ko pusi elektronske cigarete vec je u apsolutno istom riziku i pasivan pusac elektronskih cigareta. Dovoljno je samo par pasivnog udisanja dima elektronskih cigareta da se vas IQ smanji za oko 10%. Prostorija u kojoj je samo ispusena jedna elektronska cigareta da bi se izvetrila potrebno je vise dana da se provetrava. Taj dim je izuzetno lepljiv i nekako dugo ostaje prisutan u prostoriji.

Naravno u pocetku kad se krenulo sa elektronskim cigaretama sve je bilo ok ali danas je sasvim druga prica.

Poslednja izmena:
tek za deceniju ce da bude uradjena statistika koliki broj kancera pluca je nastao kao posledica pusenja elektronske cigare
svako ko ima i malo pameti i zeli sebi zdravlje, nece da uvlaci produkt sagorevanja uljanih cestica u pluca

Back