BARON1985
Početnik
- Poruka
- 47
Idem u drugi razred eth skole i interesuje me da li postoji neki domaci sajt koji je realizovao neke ne nastavne teme iz predmeta elektronika l kao i osnove elektrotehnike ll tj. taj sajt da mi pomogne da prosirim znanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idem u drugi razred eth skole i interesuje me da li postoji neki domaci sajt koji je realizovao neke ne nastavne teme iz predmeta elektronika l kao i osnove elektrotehnike ll tj. taj sajt da mi pomogne da prosirim znanje
Pozdrav svima,
imam trofazni motor snage 0.25 KW, 900 o/min (ventilator)
i hocu da ga prikljucim na 220V
kakav mi kondenzator treba?
Unapred hvala,
Pozdrav!
Treba mi neko pametan!!!Sta je interface???Potrebno mi je za maturski rad....ne mogu da nadjem nista na netu, a i ono sto sam nasao ne razumem.Ako neko ima bar link bilo bi super!!!
Braco, zasto da trosis oci i baljezgas po netu i gledas u ovaj budjavi ekran? Ako imas i malko parica, otidi u neku knjizaru i kupi knjigu! Uzmes, otvoris je, pogledas sadrzaj pa vidis! Ja nikada nisam i necu biti za e formu ucenja, tako da ti toplo preporucujem knjizicu! E sada, jedino ako bi ti da budes u toku i pratis trendove, onda ce ti pomoci net. Ali nemoj se zamarati, imas kada kada krenes na fax! Ja studiram robotiku i veruj mi koliko god da volis nesto, postoje dani kada ti se i to smuci, tako da nemoj se preterano opterecivati sa tim!
Svako dobro ti zelim i puno uspeha u skolovanju!!!
EE GDE STUDIRAS MEHATRONIKU, JA PLANIRAM DA UPISEM SLEDECE GODINE, PA TE MOLIM DA ME MALO UPUTIS KAKAV JE SMER??? miloss037@hotmail.com
Napravio sam elektronski sklop i ugradio ga u aluminijsku kutiju i sve radi savršeno. ALI...pošto je sklop montiran na jednu građevinsku mašinu koj je stalno napolju , stvara se kondez unutar kutije i pravi mi probleme.
Znam da ima sredstvo za upijanje vlage iz vazduha, pakovano u platnene vrećice, neki granulat staklastog izgleda,veličine pirinča....Ima veliku moć apsborbovanja vlage...Često se nalazi i u paketima gde je upakovana elekronska ili električna roba...
Moj problem je što ne znam ni kako se to zove, ni gde može da se kupi.
Svaka pomoć bi mi dobrodošla...