- Poruka
- 123.230
Jel ima foruamsa koji ih voze?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prodaješ zvonca za iste? Ima da se opariš, pošto ga ni jedan jedini trotinetaš ne koristi!Jel ima foruamsa koji ih voze?
rekao bih da ih ne volis
Ne, nisam.a jel si probala da ih vozis?
Neka, radije bih bicucles. Mislim da nisu informisani da su proterani sa trotoara.probaj pa ces videti kako je dobro
a sto se tice trotoara proterani su sa njih izmenama zakona od ovog leta.
na zalost po putu moraju da voze jer su tamo oterani sto je jako lose..bolje da su odobrili voznju po trotoaru brzinom od 5km/h sto je brzina malo jaceg hoda.
Hm. Sada razmišljam... da za vas muškarce. Ali žena u štiklama može da vozi bicikl, ali je trotinet malo nezgodno.zato i kazem.. trebali su da dozvole trotoar sa 5km/h
kad krenu da ginu kad podlete pod tockove kola zanima me da li ce podnosilac zakona odgovarati.
bicikl ima jednu manu, oznojis se dok ga vozis, inace sam veliki ljubitelj biciklizma ali on je za zabavu, nije za brzi prelaz po gradu, pogotovo ne sluzbeni.
zasto?Hm. Sada razmišljam... da za vas muškarce. Ali žena u štiklama može da vozi bicikl, ali je trotinet malo nezgodno.
Zato što je opasno. Nestabilno.zasto?
Isto. I ja volim da ga vozim, ali iziskuje napor ako nemaš dobru kondiciju. Bicikli su odlični za gradove i mesta koji nisu brdoviti (nisu slučajno tako popularni u Vojvodini), ali Beograd je suviše džombast za bicikl. Kad sam imao bicikl, pa dok sam se vraćao kući (živeo sam na uzvišenju u odnosu na gradski prosek), otpale bi mi noge dok se ne bih odvukao do kuće.bicikl ima jednu manu, oznojis se dok ga vozis, inace sam veliki ljubitelj biciklizma ali on je za zabavu, nije za brzi prelaz po gradu, pogotovo ne sluzbeni.
troskovi su toliko minorni da su zanemarljivi.Ne vozim, ali ne bi mi smetalo da imam jedan. Manje cimanja (i para) nego da polažem vozački i kupujem auto. Da i ne spominjem troškove održavanja, benzin, parkiranje itd. I da, ne bih vozio po trotoaru, osim ako je baš pust. Nego uz desnu ivicu druma, kao što sam vozio bicikl dok sam ga imao. I naravno, po biciklističkim stazama. Ali po trotoaru sa puno ljudi – ne.
deca bi trebalo da hodaju i da trce a ne da se kotrljajuMoja žena kaže da muškarci na tome izgledaju kao рičkice.
Ja se slažem sa svojom ženom.
ko kaze da se ne pravi?zasto se za njih ama bas nista ne pravi? - recimo umesto da se penju stepenicama da imaju neku pokretnu platformu, ili ako nose ceger sa pijace da imaju to nesto gde da stave da se ne cimaju
Ispada da smo u strasno nehumanom svetu. A i ti matori - sto vec jednom ne crknu! - zasto da im se pomaze - kao da ce svi da izbegnu slican kraj i vecno da zive.
Naravno, ali električne trotinete uglavnom voze odrasli.deca bi trebalo da hodaju i da trce a ne da se kotrljaju