Ne znam koliko je ovo efikasno,ali mislim da je glupost.
Presudite sami.
Presudite sami.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Izvini sto se smejem...meni se desavalo da budem vise sati na preko -40...Vec kad je ispod -50 je jako tesko da si duze napolju.Ekstra za ljude koji rade napolju po zimi.
Ja sam jednom nekih pola sata cekala bus na -20C nisam noge osecala, tako da...
Meni se svidja ideja![]()
Ja sam alergican na vunu...I moram da nosim samo sportske carape nebitno koliki je mrazNajbolji grejac za noge zimi su vunene carape.Sad sto smo se mi pogospodili,pa nas sramota da ih nosimo,to je nesto drugo.Inace ti grejaci ne valjaju za svakoga,pogotovo za onoga ko se mnogo znoji,jer ce doci do vece kondenzacije nogu u obuci,pa cak i na telu.Onda ce nam biti jos hladnije.
pa jel ne možeš vunene preko običnih?Ja sam alergican na vunu...I moram da nosim samo sportske carape nebitno koliki je mraz
Ali su vunene carape spas, znam ljude koji i leti nose vunene,i noga im se ne oseca uopste,a tvrde i da im se manje umaraju stopala,verovatno vuna poboljsava cirkulaciju.
Ne,posle pola sata su mi noge upaljene kao vrelom vodom da sam polio.pa jel ne možeš vunene preko običnih?
pa moraš da imaš veći broj obuće! Ljudi obično kupe specijalno za to, često gumene čizme jer ne propuštaju voduMeni niko da objasni kako uspete da se obujete preko vunenih čarapa? Ja sam probala, nemoguće.
Pa znas one zelene vojne carape.....obicne....e one su ti od vune...nije svaka vunena carapa debela od niti kao prst.....Meni niko da objasni kako uspete da se obujete preko vunenih čarapa? Ja sam probala, nemoguće.
Elektricno cebe sluzi samo da se ukljuci pre nego sto legnes,da bude toplo,a pre lezanja se iskljuci.nisu dosta čarape, treba i dobre cipele
a ovi grejači ne znam, je l može da te drmne struja ... ima i električno ćebe
Jesi li probao vojne zimske carape.One su isto veoma tople,a od preradjene su vune,mozda ti ne bi smetale.Mada ako je alergija u pitanju,nije bas dobro.Gledaj onda 100% pamucne,sportske carape i one su veoma tople.Ne,posle pola sata su mi noge upaljene kao vrelom vodom da sam polio.
A probao sam i od psece vune,i od angore...
Nisi cula za vunene carape.Ekstra za ljude koji rade napolju po zimi.
Ja sam jednom nekih pola sata cekala bus na -20C nisam noge osecala, tako da...
Meni se svidja ideja![]()
Elektricno cebe sluzi samo da se ukljuci pre nego sto legnes,da bude toplo,a pre lezanja se iskljuci.