крсташ
Poznat
- Poruka
- 7.044
Тако је, али ту постоји разлика у нечем другом.Pa tako rade vozovi vec 60+ godina
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тако је, али ту постоји разлика у нечем другом.Pa tako rade vozovi vec 60+ godina
vidi, sine, ja sam odrstao na ovom forumu i dobro znam gde, kako i sta da pisem. Ako ti se moji komentari ne svidjaju ne moras me terati sa teme, preskoci me.Nisam se bacio na tebe, niti me interesuješ iskreno…
Samo smaraš sa svojim postovima na temama koje te ne interesuju, i iritiras ljude koji zaista žele nešto da kažu na odredjenu temu.
Otvori brate svoje teme, i svi koje zanima to sto pišeš, doći će i dati svoje mišljenje.
I3 se više ne pravi, što je i bolje s obzirom na to koliko je bio ružan.
Pa sad imaju 500km. Znaci ipak napredak.Ne napreduju, električni automobili su u pretprošlom veku imali domet 100 km.
Не баш тако, возови немају батерије. Дизел мотор покреће агрегат, он производи струју и директно покреће електромоторе, који погоне локомотиву. Тиме се избегава потреба за мењачем, који би за ову сврху морао бити огроман, па би локомотива била неефикасна.Pa tako rade vozovi vec 60+ godina
Leteće u beogradskoj taksi službi za 3 godine.Malo li je u pretprošlom veku, danas bi očekivao da lete.
ma vec lete , zar ih niste videli )))Leteće u beogradskoj taksi službi za 3 godine.
Strpi se malo.