trejsi
Zainteresovan član
- Poruka
- 212
Molim vas recite mi vasa iskustava sa elektricnim aparatima za depilaciju tipa Braun Silk-epil i sl. Koliko su efikasni i da li puno boli? Do sada sam se depilirala u salonima toplim voskom ali me nervira sto moram da cekam da dlake porastu pa duze vreme nosim pantalone. Sada razmisljam da kupim aparat ali ne znam nikoga licno ko ga koristi. Koliko se vremena utrosi na depiliranje i koliko cesto to mora da se radi. I jos jedno pitanje: sta sa preponama?
. jbg, vrijeme "čupanja" zavisi od dlakavosti ili ti ga, maljavosti. boli li? stvar je navike. u početku boli ali ništa što se ne može istrpjeti, kasnije bol je zanemaren. dobra stvar je u tome da si sam svoj majstor i da nema zakazivanja kod tamo nekih teta. takođe, kad imaš "čupka" ne moraš da se zapustiš dok dlake ne porastu kao za klasičnu depilaciju jer sa "strujnim čupkom" dlake možeš da makneš čim , ali bukvalno, čim provire iz kože. ja mrzim dlake i trudim se da ih imam što manje, što će reći da sama odrađujem i prepone, i ruke i noge i ispod pazuha. najbitnije je da pre i poslije depilacije očistiš depilator alkoholom, a kožu tek poslije depilacije da ne bi došlo do neke infekcije. 
:wink: Cool!!