Elaborat o ljubavi aka evoluciji svesti :-)

goodwwwibes

Početnik
Poruka
16
Ljubav aka Fazni Prelaz dva stanja
Naucni eksperiment
Elaborat o subjektivnom iskustvu faznog prelaza prosirenja stanja ljubavi.

Recenice su sublimacija globalne mreze iskustava ljudi koji su opisivali stanje kada su pocinjali vise da vole, osecaju svet oko sebe na drugaciji nacin, jednostavno, svest im se promenila. Doziveli su fazni prelaz.

Slede iskustva:

Razlazem se.
I svaka celija moga tela nosi tvoju vlas kose.
Nestajem,
Kako se meri nestajanje?
Malo boli ovo, fizicki.
Nije neizdrzivo, ali je cudno. Boli svuda.
Budno stanje ima puno misli. Koncentracija je u znatnom padu.
Snovi su konfuzni. Cesta iznenadna budjenja nocu.
Nastajem, drugaciji, tecniji, svuda me ima.

Ovo su opisi subjektivinih iskustava...sada, zanimljivo je da su ispitanici koji su bili na heroinu, pokazali slicna iskustva subjektivnog karaktera sa jednom razlikom.
Oni na kraju tog procesa ne izlaze sa vise ljubavi i razumevanja nego sa manje.
Statisticki.
Ali pokazuju slicne fizicke simptome izazvane heroinom koji je prisutan na celijskom nivou.
Iz toga se moze videti da je voleti nekoga hemijski proces promene svih nivoa fiziologije koji mogu dovesti do fataliteta ukoliko se ta osoba izmakne na bilo koji nacin pre zavrsetka procesa sublimacije DNK dvoje u ljubavi. Osoba ce imati iskustvo kao da se popularno receno Skida sa heroina. Nekima u ovom procesu evoluira DNK, dok druge odnese u smrt ili mentalnu bolest.Status quo je verovatno retka pojava nakon ovakvih iskustava, cak nezabelezena.
Voleti nekoga je ozbiljan proces koji nikako ne sme da se svede na nivo banalne igre dva bica. Sudaru ega, mentaliteta ili bilo kog drugog faktora. Bica moraju biti spremna za jedan proces koji je delikatan ali im moze doneti mnogo brzi evolutivni razvoj. Moraju da se daju jedno drugome na svim nivoima kako bi DNK sto brze usvojio novu vibraciju i modifikovao svoju.
Kratak je jedan ljudski zivot za tracenje vremena za bilo sta drugo do za evoluciju.
Ljubavi ponajvise.
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.