''El ninja'' fenomen, ali na astralnom nivou

Sokolica_M

Domaćin
Poruka
4.428
Danima već razmišljam o ovom pitanju, ali kada sam danas čula vest o ovom ''el-ninja'' fenomenu (imate i na Vikipediji da pročitate o tome, ali ukratko to je prirodna pojava nenormalnog zagrevanja okeana, usled čega dolazi do stvaranja oblaka, pojave i promene kretanje vetrova, što dalje utiče na klimatske promene gotovo celog sveta; 1997. ili 1998. godine kada se pojavio, odneo je mnoge živote - kroz požare, suše, poplave i sl...), definitivno sam odlučila da baš ovde i baš sa vama prodiskutujem o onome što me, na neki način, muči.

Ne, neću pitati da li vremenske prilike utiču na ljude, jer to je sigurno. Niti kretanja planeta, jer je i to utvrđeno.

Primetila sam, najpre na primeru svog života, da je nastala među ljudima i u ljudima čudna atmosfera... Kada se setim prošle godine u ovo vreme, svi su bili slobodniji, opušteniji, bolje raspoloženi, skoro svake večeri me je neko zvao da se vidimo, postojale su organizacije, letnja euforija...
Sada mi se bliži letovanje, o tome niko ne priča, svi imaju vrlo malo emocija i prema letovanju, ali i prema svemu: kao da su odjednom upali u monotoniju, u neraspoloženje, samovanje, otuđenost...

I ja sve to primećujem, danima me niko ne poziva, a kada ja nekog pozovem, onda čujem samo neki sumorni glas, epidemija opšte epatije...

A ja već nekoliko meseci (naročito u prvoj polovini godine) osećam neku teskobu, ponirem u sebe, preispitujem se... Jarac sam, meni je Saturn sudbina :), a čula sam da je ove godine imao nekakvo nezgodno kretanje (kakvo, pitam)...

I taman kada je mene popustilo to, drugi se slično osećaju. I ne bih ovoliko ispisala da se to samo mene tiče i mojih relacija, već mi o takvoj atmosferi svedoče i drugi primeri, i priče i slučajnih i bliskih ljudi...

Postoji li u ovom periodu neko nezgodno kretanje planeta, i ako postoji, kakvo je to kretanje, kojih planeta? I kada dolaze promene?

Danima već razmišljam o ovom pitanju, ali kada sam danas čula vest o ovom ''el-ninja'' fenomenu (imate i na Vikipediji da pročitate o tome, ali ukratko to je prirodna pojava nenormalnog zagrevanja okeana, usled čega dolazi do stvaranja oblaka, pojave i promene kretanje vetrova, što dalje utiče na klimatske promene gotovo celog sveta; 1997. ili 1998. godine kada se pojavio, odneo je mnoge živote - kroz požare, suše, poplave i sl...), definitivno sam odlučila da baš ovde i baš sa vama prodiskutujem o onome što me, na neki način, muči.

Ne, neću pitati da li vremenske prilike utiču na ljude, jer to je sigurno. Niti kretanja planeta, jer je i to utvrđeno.

Primetila sam, najpre na primeru svog života, da je nastala među ljudima i u ljudima čudna atmosfera... Kada se setim prošle godine u ovo vreme, svi su bili slobodniji, opušteniji, bolje raspoloženi, skoro svake večeri me je neko zvao da se vidimo, postojale su organizacije, letnja euforija...
Sada mi se bliži letovanje, o tome niko ne priča, svi imaju vrlo malo emocija i prema letovanju, ali i prema svemu: kao da su odjednom upali u monotoniju, u neraspoloženje, samovanje, otuđenost...

I ja sve to primećujem, danima me niko ne poziva, a kada ja nekog pozovem, onda čujem samo neki sumorni glas, epidemija opšte epatije...

A ja već nekoliko meseci (naročito u prvoj polovini godine) osećam neku teskobu, ponirem u sebe, preispitujem se... Jarac sam, meni je Saturn sudbina :), a čula sam da je ove godine imao nekakvo nezgodno kretanje (kakvo, pitam)...

I taman kada je mene popustilo to, drugi se slično osećaju. I ne bih ovoliko ispisala da se to samo mene tiče i mojih relacija, već mi o takvoj atmosferi svedoče i drugi primeri, i priče i slučajnih i bliskih ljudi...

Postoji li u ovom periodu neko nezgodno kretanje planeta, i ako postoji, kakvo je to kretanje, kojih planeta? I kada dolaze promene?

Otkrivenje 10

1 I vidjeh drugoga anđela jaka gdje silazi s neba, koji bješe obučen u oblak, i duga bješe na glavi njegovoj, i lice njegovo bješe kao sunce, i noge njegove kao stubovi ognjeni;

Jezek. 1:28, Mat. 17:2, Otkr. 1:15, Otkr. 1:16, Otkr. 5:2

2 I imaše u ruci svojoj knjižicu otvorenu, i metnu nogu svoju desnu na more, a lijevu na zemlju.

Mat. 28:18, Otkr. 10:8

3 I povika glasom velikijem, kao lav kad riče; i kad on povika, govoraše sedam gromova glasove svoje.

Jezek. 10:5, Otkr. 8:5

4 I kad govoriše sedam gromova glasove svoje, šćadijah da pišem; i čuh glas s neba koji mi govori: zapečati šta govoriše sedam gromova, i ovo ne piši.

Isa. 29:11, Dan. 8:26

5 I anđeo kojega vidjeh gdje stoji na moru i na zemlji, podiže ruku svoju k nebu,

Dan. 12:7

6 I zakle se onijem koji živi va vijek vijeka, koji sazda nebo i što je na njemu, i zemlju i što je na njoj, i more i što je u njemu, da vremena već neće biti;

Jer. 10:10, Dan. 12:7, Otkr. 4:9, Otkr. 16:17

7 Nego u dane glasa sedmoga anđela kad zatrubi, onda će se svršiti tajna Božija, kao što javi svojijem slugama prorocima.

:bye:

Zaista,gde su ti ljudi,daj da zavirimo pod shahte malo...:lol:
Sta ti kazem...covek je vecita enigma.munje gromovi,sela i gradovi,gore dole levo desno..

Vidi,sad znam sto ih zovu ribe,sem sto ne zaklapaju usta,a nista da cujes..PAda kisa,one na ulicama,Sunce - one..gde su?????:D
Ma neki provod mora da postoji...intimno,ne volim mnogo egzibicionizam i prostacko razmetanje tupackim efemerijama,a mislim da je toga na ovim prostorima bilo i vise nego dovoljno...prosto..
Idemo dalje...:)
Pamtim atmosferu u drustvu pre tacno 20 godina i vrlo je slicna...Moguce,i deluje mi izvesno,da se
nekakav ciklus zavrsio...Nije bas kao vrhunska i preromanticarska 1989,ali je vrlo bliska njenoj ideji rafiniranosti i preciscenja u visokom smislu...Drustvo se vec vratilo malo u nekakav civilizacijski kolosek,linearan mi je nekako i sasvim ok,za razliku od proslogodisnje zabokrecine..Ljudi teku,i teku nice...Ima se vremena tu i za drugoga i za sebe...Mada,mene je prevario romantizam drustva iz 1989, sta cu,klinac bio..a zna se sta je bilo posle ...Ali,ovaj put nece.;) Stariji sam i sada znam ono sto znam i sta mislim da mi treba...Sve polazi od nas samih da bi se opet vratilo `samima namima` ,kako to iskusno rece drug Boza Djelikoza..:P Drustvo je samo pokazatelj toga,i ni zassta drugo ti ne treba,sem da izbijes svoj mozak i oci ..Ono je oduvek bilo samo pokazatelj,samo slika i prilika...Ostalo dolazi s vremenom ...U tom smislu...Viva el ninjo! :)

Poslednja izmena:
Primetila sam, najpre na primeru svog života, da je nastala među ljudima i u ljudima čudna atmosfera

To ne mora biti povezano sa nikakvim cudnim kretanjem planeta, koja su u najnormalnija, kao i inace ... to sto se desava medju ljudima koji tebe okruzuju ima vise veze sa time kako ih ti dozivljavas u ovom periodu zato sto odredjene planete deluju na tvoj natal ... tj sve se preko tvoje karte gleda i sve je to samo tvoj subjektivni dozivljaj stvarnosti ... i sam imam tezak tranzit Saturna trenutno i osecam se slicno, ali to je do mene i mog unutrasnjeg dozivljaja, a ne zato sto se ceo svet menja odjednom :) ...

a čula sam da je ove godine imao nekakvo nezgodno kretanje (kakvo, pitam)...

Saturn ima najnormalnije kretanje, kao i uvek ... kao sto rekoh gore, mozda je tebi problematican tranzit pa se samo tako ti iznutra osecas ... to sto ima jos ljudi za koje mislis da se tako osecaju moze opet biti do tebe, a mozda i oni sami imaju neki problematicni tranzit pa ste spojeni sa nekim razlogom ... jos jednom, i ja imam jako tezak tranzit Saturna tako da se osecam isto, prelazi mi preko Meseca u jedanestoj i jedan deo tog tranzita jeste da budem okruzen sa ljudima koji imaju muke ili sa kojima ne mogu da se osecam prijatno, u tvom slucaju je jednostavno mozda takav period ... ne mora to naravno biti samo tezak tranzit Saturna vec i neke druge planete ... koliko imas godina ?

Jarac sam, meni je Saturn sudbina

To ne zavisi samo od Sunca, isto toliko su ti bitni i vladar ASC-a kao i Mesec ...

u podnazku si Blizanci, a imas i Mesec u Blizancima (nasao sam ti kartu) tako da nikako nisi tipican Jarac :) tamo imas samo Sunce i Jupiter (u jarcu), a to dokazuju i Venera i Mars u Ribama :) a vladar ASC-a je u Strelcu ... sa ovoliko naglasenim promenljivim znacima sigurno nisi tipican Jarac :)
Dakle, da zakljucimo imas ASC i Mesec u Bliznacima, Merkur (vladar ASCa) u Strelcu i planete u Ribama ... Tako da ti je Saturn ovim tranzitom sve to zakacio jer je i sam u promenljivom znaku, najbitniji su ASC, Mesec i vladar ASC(koji su u opoziciji) ... Saturn ti pravi aspekte koji smanjuje vitalnost, donosi neku tezinu zivotu i mucninu ... jednostavno pritiska kao kamen nekom teskom atmosferom ... a buduci da Saturn tebi trenutno prolazi kroz petu kucu to se odrazava i na jedanestu, a ta osa predstavlja upravo prijatelje, izlaske, zabave, tvoj/vas odlazak na more ... tako da ce malo posto je u Devici, a i Saturn je jel, biti oskudno na tom polju u tvom zivotu ili ces se bar ti osecati kao da ti toga fali ... sa druge strane Saturn bi trebao otkada je u Devici da ti donese uspeha u ucenju jer pravi trigon na tvoje Sucne konjukciju Jupiter u devetoj kuci :) a i sam je vladar devete kuce ...

Poslednja izmena:
u podnazku si Blizanci, a imas i Mesec u Blizancima (nasao sam ti kartu) tako da nikako nisi tipican Jarac :) tamo imas samo Sunce i Jupiter (u jarcu), a to dokazuju i Venera i Mars u Ribama :) a vladar ASC-a je u Strelcu ... sa ovoliko naglasenim promenljivim znacima sigurno nisi tipican Jarac :)
Dakle, da zakljucimo imas ASC i Mesec u Bliznacima, Merkur (vladar ASCa) u Strelcu i planete u Ribama ... Tako da ti je Saturn ovim tranzitom sve to zakacio jer je i sam u promenljivom znaku, najbitniji su ASC, Mesec i vladar ASC(koji su u opoziciji) ... Saturn ti pravi aspekte koji smanjuje vitalnost, donosi neku tezinu zivotu i mucninu ... jednostavno pritiska kao kamen nekom teskom atmosferom ... a buduci da Saturn tebi trenutno prolazi kroz petu kucu to se odrazava i na jedanestu, a ta osa predstavlja upravo prijatelje, izlaske, zabave, tvoj/vas odlazak na more ... tako da ce malo posto je u Devici, a i Saturn je jel, biti oskudno na tom polju u tvom zivotu ili ces se bar ti osecati kao da ti toga fali ... sa druge strane Saturn bi trebao otkada je u Devici da ti donese uspeha u ucenju jer pravi trigon na tvoje Sucne konjukciju Jupiter u devetoj kuci :) a i sam je vladar devete kuce ...

Lele, kolega, ovo baš zvuči... obeshrabrujuće... :confused::sad2::D

Reče mi za kratko vreme više stvari tipa: težina, mučnina, oskudnost...

ReČi ti meni je li to za ceo moj život što si napisao ili za ovaj period ili je ovo tek početak ili...?

Samo dok je Saturn u Devici, jos nekih 4 meseca, i posle u sledecoj godini kada se vrati retrogradnim hodom jos oko 3 meseca, oko juna :) naravno da nije za ceo zivot, taman posla :) ...

Ala sam glupa, sve bukvalno shvatila. :D

Lelleeeee, cela godina mi ode zbog Saturna u Devici :)...

No, radujem se samo što sam pročitala da Saturn donosi unutrašnje promene, a ovih meseci se baš, baš, baš trudim da radim na sebi, jer to što mi Saturn čini, čini u meni, drugima je nevidljivo (sve znaš ;)), tako da se malo zabavljam sa sobom... :lol:

i ja imam jako tezak tranzit Saturna tako da se osecam isto, prelazi mi preko Meseca u jedanestoj
Ово је један од најтежих транзита које сам искусила...беше 2003. година, Сатурн у раку...али ја сам га филтрирала кроз абнормално учење и то по 12-15 сати дневно...осећала сам се као исцеђен лимун...али вредело је...рад је уродио плодом. :)
И у том периоду, Сатурн ме је много уозбиљио..јер мени је Месец и владар хороскопа.

Ово је један од најтежих транзита које сам искусила...беше 2003. година, Сатурн у раку...али ја сам га филтрирала кроз абнормално учење и то по 12-15 сати дневно...осећала сам се као исцеђен лимун...али вредело је...рад је уродио плодом. :)
И у том периоду, Сатурн ме је много уозбиљио..јер мени је Месец и владар хороскопа.

A kad prolazi kroz petu kuću i odražava se na jedaneaestu? :)

Izgleda da mnogi ljudi kojima sam okružena direktno ili indirektno osećaju - imaju težak tranzit...

Tebi nije na Mesecu ti imas srece :lol:
Pravi kvadrat na njega, ali to je malo blaze ... takodje ti pravi kvadrat na vladara ASC-a, a ide ti kroz petu - ljubav, izlasci, zabave, provod :) ...

Eto :) A ja se sve nesto ne dam i opirem :lol: ...

Ja mesecima skoro i da ne izlazim iz kuće. Retko kad. Retko i sa kim imam da izađem, kada sam ja u pitanju - svi su zauzeti - naprasno. :) Ili odu iz grada. :D

Ali mama i tata me vole uprkos Saturnu.

Kolega, a kakav period posle dolazi, nakon retrogradnog hoda Saturnovog - ja sve očekujem da bude neki obrt dešavanja?

sad je T kvadrat SA iz device UR iz riba i MA u blizancima. Nema sa kim se nisam posvadjala, i raskinula neka prijateljstva :....(
Ma , nema to neke veze s astrologijom. Vec duze vreme je svima lose, godinama, pitanje vremena je bilo kada ce da kulminira "apatija svetskih razmera" . Ima neceg gadnog u samom vazduhu...
Mada mogli bi da smisljamo kako da se izvucemo iz ovoga ;) bolje nego da razradjujemo crnilo.
Znate ono - kada mislis pozitivno, vuces pozitivne dogadjaje.
Treba samo malo snage da skupimo za pozitivan stav...

Back