EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
neznam brate na sta mislis, ja vamo na kompu imam jedno 5-6 odlicnih albuma clanova katarine, ostavili su oni nama svega i svacega, to nije dovoljno? to je problem.... sto se od muzicara uvek nesto ocekuje, jer ako on nestanca muziku on i nije neki muzicar... zato su i skonacli kako su skoncali, bili su obicni ljudi, a od njih su pravili bogove... nisu oni mogli duze, bar ne u tom/ovom drustvu i vremenu... da vas podsetim, nije se njima avion srusio, pa su svi izginuli... nego su prosto sagoreli... ja za njih nista nisam ucinio, a oni su "meni" ostavili toliko toga da cujem, ja bih rekao da bas i nisam uskracen, cakstavise sam dobio to na tacni...

Mislim da su imali jos ponesto da kazu i da smo za to nesto ostali uskraceni. Oni su prije ili kasnije morali "sagoreti", to je bilo sasvim jasno. Da su ostavili izobilje najbolje muzike sa ovih prostora, apsolutno. ali, kazem. Meni osjecaj govori da su jos nesto mogli da "kazu", pa onda da odu...

pa pazi, da oni nesto vise kazu je nemoguce! riknuli su, the end, nema dalje... da nisu riknuli ne bi bili oni... ko zna sta bi bilo? jednostavno nemoguce je da se to drugacije zavrsi, jer je svako bio svoj i svako je radio ono sto bi radio i tako su zavrsili... nema alternative... meni je pre svega nezahvalno traziti to nesto od ljudi kojima ja nista nisam dao, a oni su meni toliko ponudili(neznaci da sam prihvatio ili odbacio)...

pa pazi, da oni nesto vise kazu je nemoguce! riknuli su, the end, nema dalje... da nisu riknuli ne bi bili oni... ko zna sta bi bilo? jednostavno nemoguce je da se to drugacije zavrsi, jer je svako bio svoj i svako je radio ono sto bi radio i tako su zavrsili... nema alternative... meni je pre svega nezahvalno traziti to nesto od ljudi kojima ja nista nisam dao, a oni su meni toliko ponudili(neznaci da sam prihvatio ili odbacio)...

U pravu si tu. Eto, nismo imali nista vise pravo da trazimo od njih. Bas je i sebicno poslije svega traziti jos nesto. Bilo da se tice muzike, bilo da se tice njih kao osoba, bilo da se tice njihovih nesrecnih zivota, jos nesrecnijih i smrti koje izazivaju nevjericu nakon svega... Ima razloga da ljudi ne prezale njih. Ne bukvalno, ali da se zauvijek o njima priica sa dozom sjete...

uvek su mi bili bolji uzivo nego na plociz:)
Bojan je umro od srcanog udara a ne od AIDS-az:hm:
da, Milan je pisao muziku za film, imas linkove na prethodnim stranamaz:poz:

Poslednja izmena:
Kod njega konkretno, srcani udar nije losa sreca, vec izazvana sudbina... Jasno kao dan. Ni Milan nije od aids-a umro, nego od kancera... Sto je takodje istim izazvano... I to je jasno...

sta ste se uhvatili za tu recenicuz:hm:, ja sam samo rekla da nije umro od AIDS-a, a ne da je to sasvim slucajnoz:(

zato sto si to predstavila sasvim iskrivljeno... kao da je umreti od aids-a losa stvar, a umreti od srcanog udara bad luck... ne postoji bad luck, mozemo samo mi da ga stvorimo...

zasto bob marli nije umro od srcanog udara? hendrix? neki zen monah? papa?

nemojte samo da shvatite to kao neku negativnu pricu, jednostavno desilo se sta se moralo desiti...

Nije me bilo duuugo, jeste li me zaboravili drugari:zpozdrav: Za izostanak sam najvise ja kriva, pa tek onda obaveze.

Jednostavno kad nadjem vremena da svratim na temu ja nabasam na neke prepirke o narkomaniji, zagrizenosti sve neke kritike. Muzika i ono nase druzenje i ljubav prema EKV je potpuno bilo zapostavljeno. Ali cini mi se da su se stvari malo smirile tako da je izgleda bezbjedno da se javim z:mrgreen:

Mada jos jedan razlog mog izostanka je iznendadna smrt mog voljenog laptopa(RIP) sto znaci da sam izgubila sve ali sve pjesme EKV-a. Srecom slike su bile narezane na nekom raznoraznim diskovima ali sva muzika nestade. Pa tek sam sad u zadnjih par dana uspjela malo da nadjem vremena pa pokusam da skinem koliko mogu albuma ali me onaj Rapidshare zeza sa onim da cekam xxxxx minuta. Elem u medjuvremenu listam sta ste sve pisali.

Hvala svima za sve ove nove slike sto su kacene, a posebno Arzberg (veliki pozdrav z:hi:) za onaj video sa slikama Magi sa ljetovanja. Odusevljena sam. Slike su tako ciste, iako su bas puno stare.
jjjjj hvala za sve one capture (ne znam ni da li je to rijec ), kako studiji napreduju? onaj wallpaper sto si napravila je odlican;)

Sibil cestitke za nasu moderatoricu! kako ide skola, javi se?

Limun, Oktobar vidim da i vi ponekad svrnete na temu! pozdrav i da se malo cesce od sad druzimo ;)
Martina - gdje si ti? sto te nema?

Alpha hvala za sve ove linkove :zskace:

Milunka one Milanove slike sto si kacila su divne. Jako mi se dopada odlomak tvog romana. Kad budem ponovo zalutala u nase krajeve obavezno cu potraziti da nabavim neki od tvojih romana.

Johan kako si ti? kako ide svirka?

Forma jesi li diplomirala? vidim ni tebe nema puno, sta se radi?

Pozdrav svim ostalima i novim i starim clanovima izvinjavam se ako sam nekog zaboravila nije bilo namjerno.

Samo da se slusa dobra muzika :zjelka2:

Promenicu svet do kraja pesme.
Igracu pijani ples u ritmu vetra
Pusticu sunce da topi ljubav,
izmedju sveta daleko od nas.

Dosao sam da te nosim,
da se ne bojis,
da ne govoris nema me,
da zatvoris oci,
da ne zaboravis rec po rec.

Dosao sam da te nosim
u kuce mojih predaka,
da ti pricam da noci nema,
da odustanes,
da zelja je glad je vatra.

Promenicu jezik, pokret, telo.
Govoricu reci tudje pesme.
Dosao sam da ti kazem cuvaj me.
Moj korak je moje ime,
Cuvaj me!

p.s. ovi novogodisnji smajliji su genijalni :zjelka:

Nije me bilo duuugo, jeste li me zaboravili drugari:zpozdrav: Za izostanak sam najvise ja kriva, pa tek onda obaveze.

Jednostavno kad nadjem vremena da svratim na temu ja nabasam na neke prepirke o narkomaniji, zagrizenosti sve neke kritike. Muzika i ono nase druzenje i ljubav prema EKV je potpuno bilo zapostavljeno. Ali cini mi se da su se stvari malo smirile tako da je izgleda bezbjedno da se javim z:mrgreen:

Mada jos jedan razlog mog izostanka je iznendadna smrt mog voljenog laptopa(RIP) sto znaci da sam izgubila sve ali sve pjesme EKV-a. Srecom slike su bile narezane na nekom raznoraznim diskovima ali sva muzika nestade. Pa tek sam sad u zadnjih par dana uspjela malo da nadjem vremena pa pokusam da skinem koliko mogu albuma ali me onaj Rapidshare zeza sa onim da cekam xxxxx minuta. Elem u medjuvremenu listam sta ste sve pisali.

Hvala svima za sve ove nove slike sto su kacene, a posebno Arzberg (veliki pozdrav z:hi:) za onaj video sa slikama Magi sa ljetovanja. Odusevljena sam. Slike su tako ciste, iako su bas puno stare.
jjjjj hvala za sve one capture (ne znam ni da li je to rijec ), kako studiji napreduju? onaj wallpaper sto si napravila je odlican;)

Sibil cestitke za nasu moderatoricu! kako ide skola, javi se?

Limun, Oktobar vidim da i vi ponekad svrnete na temu! pozdrav i da se malo cesce od sad druzimo ;)
Martina - gdje si ti? sto te nema?

Alpha hvala za sve ove linkove :zskace:

Milunka one Milanove slike sto si kacila su divne. Jako mi se dopada odlomak tvog romana. Kad budem ponovo zalutala u nase krajeve obavezno cu potraziti da nabavim neki od tvojih romana.

Johan kako si ti? kako ide svirka?

Pozdrav svim ostalima i novim i starim clanovima izvinjavam se ako sam nekog zaboravila nije bilo namjerno.

Samo da se slusa dobra muzika :zjelka2:

Promenicu svet do kraja pesme.
Igracu pijani ples u ritmu vetra
Pusticu sunce da topi ljubav,
izmedju sveta daleko od nas.

Dosao sam da te nosim,
da se ne bojis,
da ne govoris nema me,
da zatvoris oci,
da ne zaboravis rec po rec.

Dosao sam da te nosim
u kuce mojih predaka,
da ti pricam da noci nema,
da odustanes,
da zelja je glad je vatra.

Promenicu jezik, pokret, telo.
Govoricu reci tudje pesme.
Dosao sam da ti kazem cuvaj me.
Moj korak je moje ime,
Cuvaj me!

p.s. ovi novogodisnji smajliji su genijalni :zjelka:
За "Рапид", барем да не размишљаш о чекању, и сама се око тога задржаваш, него да се аутоматски скида следећи фајл, скини и инсталирај програм "CryptLoad".

Одломке романа за сад можеш наћи и на пдф "Књижевност", или наручити, и овај и претходни, преко сајта издавача.

Nije me bilo duuugo, jeste li me zaboravili drugari:zpozdrav:

Ja nisam. ;)

Nikad nisam razumela to čuvanje muzike u kompu, pored živih CD-ova? :)

Jesam, jesam, hvala na pitanju. ;)
Sa diplomskim radom iz psihologije ličnosti.

Nema me na temi naročito... jer nemam više šta da kažem. A i... zbog još nečeg. :D

За "Рапид", барем да не размишљаш о чекању, и сама се око тога задржаваш, него да се аутоматски скида следећи фајл, скини и инсталирај програм "CryptLoad".

Одломке романа за сад можеш наћи и на пдф "Књижевност", или наручити, и овај и претходни, преко сајта издавача.
Eh hvala za tu sugestiju. Moracu probati taj CryptLoad, jel ovako ne ide.
Hvala potrazicu te na Knjizevnosti a i u knjizari sigurno kad mognem.

Nikad nisam razumela to čuvanje muzike u kompu, pored živih CD-ova?

Ne pristaj mi na muku molim te z:) Da budem iskrena nisam bas sve izgubila jer su neke stvari bile na CD-u ali EKV je sav bio na kompu jer je bio u svakodnevnoj rotaciji na playlisti. grrrrr.
Ali polako cu ja uspjetim da vratim sve. Evo nasla sam link za Ljubav pa cu to skinuti sledece
Nema me na temi naročito... jer nemam više šta da kažem. A i... zbog još nečeg.
uuu please do tell :zgrudvanje:
Cestitke za diplomu !

jjjjj hvala za sve one capture (ne znam ni da li je to rijec ), kako studiji napreduju? onaj wallpaper sto si napravila je odlican;

nemas pojma kako sam se obradovala kad sam videla tvoj nick :D a ti jos pitas jesmo li te zaboravili. Meni si bas nedostajala.

Ne znam sad koji wallpaper to je bilo nesto na brzinu pa se ni ne secam, ali drago mi je da ti se svidja.
A studije napreduju dosta dobro mada se mnogo sekiram i mnogo ucim, evo sad isto :)

Svrati cesce, necemo da se svadjamo.

z:kiss:

nemas pojma kako sam se obradovala kad sam videla tvoj nick :D a ti jos pitas jesmo li te zaboravili. Meni si bas nedostajala.

Ne znam sad koji wallpaper to je bilo nesto na brzinu pa se ni ne secam, ali drago mi je da ti se svidja.
A studije napreduju dosta dobro mada se mnogo sekiram i mnogo ucim, evo sad isto :)

Svrati cesce, necemo da se svadjamo.

z:kiss:

Evo me tu sam sad i ne mrdam, evo jos listam forum. Ove Magine slike sto si nasla su divne. Ona pored rijeke i u onoj haljini (zelena ja mislim) ista ona sto se slikala sa citavim bendom na krovu SKC-a. Gdje ih samo nalazis? :0 a wallpaper onaj sa citavim bendom mi se dopao najvise.

Hvala Forma za onu Maginu sliku kad je bila mala. Bas me raznijezila

Back