sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.148
Moze li se kita popusiti a da se ne ovlazi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pazi umirem od smeha .Ti si cudo kakva pitanja imas.sinnke:Moze li se kita popusiti a da se ne ovlazi?
Mislio je na zensko.donald tramp:Pazi umirem od smeha .Ti si cudo kakva pitanja imas.
Moze sa kondomom!!!!!!!
Ne mesaj mi polove.Jos sam uvek muskarac,a neke stvari zna iz iskustva!!Gryphon:Mislio je na zensko.
donald tramp:Pazi umirem od smeha .Ti si cudo kakva pitanja imas.
Moze sa kondomom!!!!!!!
A koja je poenta takvog pushenja? :?sinnke:Moze li se kita popusiti a da se ne ovlazi?
Ljudi ja sam shvatio, da ona ne ovlazi.donald tramp:GRESKA U SLOVIMA!
Ne mesaj mi polove.Ja sam jos uvek muskarac,a neke stvari znam iz iskustva!!
Gryphon:Ljudi ja sam shvatio, da ona ne ovlazi.
Pa da ti ga oljusti skroz.Takvima ne daj niposto!!!sinnke:Ili da ti pusi neka koja je dehidrirala.![]()
Ma i pitoni moraju ponekad da menjaju kozu.Udri samo!!!!!Gryphon:Mozda bolje skida kamenac, ko ce ga znati.
Kakvo je ovo ogradjivanje.Psihologue:Pa kad se puno drka onda ostane kamenac na glavitju...VAMA koji drkate je sve jedno,vlazan vam
je non stop....
Ma nije to ogradjivanje to se sve govori iz iskustva.Sad si mu dao ideju kako ce da se resi svojih naslaga!Gryphon:Kakvo je ovo ogradjivanje.