EKSTRA VRHovi našeg govora

evo nekih ekstra vrhova
product_thumb.php

Znati li od cega ja poludim? Kad neki voditelj predstavlja odredjenu licnost i za nju kaze npr. : " taj i taj ispred te i te firme..." u smislu "taj i taj u ime te i te firme..." Pa ovaj primer se nalazi u testu za prijemni ispit za srednju skolu a pola nasih voditelja su nepismeni. Sto je jos gore, ne shvataju da grese pa se jos prave pametni!

Sad cu da sipam kafu u dzezmu da stavim vitlere na glavu,,pojedem sangarepu jer ne mogu docekati knegle a zatim pozvati dimljacara da mi ocisti dimljak...samo se nadam da mi posle vitlera nece trebati i femiranje jer mi je fem crko,mogu eventualno da stavim snjalu na kosu..
E da...i da ne zaboravim...moram da pozurim jer jos treba da stignem na avtobusku stanicu..kakav dan...:shock:pravo matletiranje,infrakt cu doziveti:lol:

Mrzim kad mi neko kaze "razumes" ili "kontas". Ili "katastrooofa", "aj reeeeciii...", "bruka", "zakon", "dza-bu" (sta znaci to?!), "ne seee...", "realno", "gledaj", "pazi sad", "daaaaj", "jok ti si", "oooVaJ", "preterano", "full", "riba", "pljuni"....

Kako je bilo sinotj?
"Sinotj,na zabavi koju si organizovao, bilo je jako lepo.Prishao mi je jedan tvoj drug.A i on se meni svidja.Kada tjesh ponovo praviti neshto slichno?"
"Ma bilo super.Startovao me onaj tvoj shto sam se lozila na njega.Kad tje zurka ponovo?Znachi ova je bila vrh."

I shta vama zvuchi normalnije?(nazalost...)

Back