EKSPLOZIJE U ČAČKU, NAROD BEŽI: Gori fabrika "Slobode", odjekuju detonacije

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.463

EKSPLOZIJE U ČAČKU, NAROD BEŽI: Gori fabrika "Slobode", odjekuju detonacije​

U međuvremenu je stigla nezvanična potvrda da se radi o havariji upravo u toj vojnoj fabrici.

Kako saznajemo sa lica mesta, narod se razbežao po ulicama.

Detonacije i dalje odjekuju. Još uvek nema informacija o ljudskim žrtvama i materijalnoj šteti.

https://www.novosti.rs/hronika/nesr...tm_campaign=push-date-2021-06-04-vest-1003583

Poslednja izmena:

PRVI SNIMCI EKSPLOZIJE U ČAČKU - POLICIJA EVAKUISALA PODRUČJE: Postoji opasnost da se desi katastrofa!​

Kako saznajemo sa lica mesta, postoji bojazan da će se eksplozije proširiti, te policija evakuiše narod.
Nije poznato da li je noćas radila treća smena u ovoj vojnoj fabrici, i ne zna se ima li povređenih ili nastradalih.

https://www.novosti.rs/hronika/nesr...tm_campaign=push-date-2021-06-04-vest-1003584

https://www.novosti.rs/hronika/nesr...tm_campaign=push-date-2021-06-04-vest-1003585

Poslednja izmena:
Na sreću nema žrtava

Mada ovako je i Krušik bio vest više puta , a onda je Marinika odradila svoj deo zaduženje ..

Da joj opet ne spremaju teren da neko drugi uhvati komad tržišta

Setim se tako u moju bivšu firmu , vlasnika fabrike delova, dođe konsultant .. Prvo se obrušio na ženu koja je držala jedno veliko ino tržište .(specifično jezičko područje). i tako malo po malo, te neće ona nas ucenjivati, ode žena, ode i tržište .. preuze je jedna strana firma .. konsultant strpao novac u džep od obe strane ..

Marinika podmece pozare po Srbiji?
Jbt pa Djilas/Solak/Jeremic/Tepic resili da sve poslove zvoncice preuzmu... :think:
Ili ovo ima veze sa smenom nese iz Beograda?

To si ti rekao da neko podmeće požare .. ja ne

Samo sam uočila zakonitosti

Par puta vest o incidentima i akcidentima u Krušiku, pa onda izlazi orkestrirana kampanja o nekim navodnim nepravilnostima , bio je i onaj neki uzbunjivač, teška zamlata , pa onda Krušik gubi deo tržišta

U ovom slučaju još nema "uzbunjivača" ... a za ostalo ćemo da vidimo. Možda i grešim ..

Par puta vest o incidentima i akcidentima u Krušiku, pa onda izlazi orkestrirana kampanja o nekim navodnim nepravilnostima , bio je i onaj neki uzbunjivač, teška zamlata , pa onda Krušik gubi deo tržišta

U ovom slučaju još nema "uzbunjivača" ... a za ostalo ćemo da vidimo. Možda i grešim ..
Za takve glooposti imamo pdf Teorije zavera...

Pa vasa kriminalna uprava je kriva za to ... uzbunjivac je samo obavestio javnost sta se mucka u toj firmi.
Vidi se da podrzavas vlast i mafiju.

Imaš li neki problem s uzbunjivačem?

VUČIĆ O EKSPLOZIJI U ČAČKU: Šteta između 1,5 i dva miliona evra, da se od ponedeljka u potpunosti nastavi rad​

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da su tri helikoptera krenula u gašenje požara, nakon eksplozije u čačanskoj fabrici "Sloboda", te da se očekuje da već od ponedeljka ta kompanija u potpunosti nastavi svoj rad.
Vučić je današnje obraćanje počeo vešću o nesreći u "Slobodi", i istakao da preliminarne procene pokazuju da je šteta između 1,5 i dva miliona evra.
lg.php
- Tri helikoptera kreću u gašenje požara i očekujemo da se operacija uspešno okonča i da se već od ponedeljka u potpunosti nastavi proizvodnja u pogonima čačanske "Slobode" - rekao je Vučić.
On je primetio da se takve stvari dešavaju, ali da je važno da i mere zaštite na radu i obezbeđenje budu na neuporedivo višem nivou, kako bi se obezbedila sigurnost zaposlenima u fabrici, u magacinima, kao i stanovništvu u okolini tih objekata.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...h_notification&utm_campaign=push_notification

Za takve glooposti imamo pdf Teorije zavera...

Kako da ti kažem modeli i obrazci postoje , ako neko uoči jednu zakonitost u ponašanjima vezano za okolnosti ne mora nužno da bude zavera

Neobično je da se takve stvari dešavaju u fabrikama koje postoje decenijama , ok primiš budale da rade , ali nije baš da se uvek budalama daje pristup svuda , pa i sve da im daš na jednom mestu, onda izvučeš pouku pa nema na drugom

Dakle nešto tu baš ne štima je li... e sad svako može da gleda da zamagli određene procese , pa ništa čudno

Pa vasa kriminalna uprava je kriva za to ... uzbunjivac je samo obavestio javnost sta se mucka u toj firmi.
Vidi se da podrzavas vlast i mafiju.

Prvo nije moja, ja sa tim nemam veze

Drgu, možda i jeste uprava falš , ali ju je neko gledao da saplete

Evo recimo, ja kada vidim da mi neko u polsu nije dorastao zadatku, gledam da ga usmerim , a ne da ga saplićem

Treće: ne podržavam ja nikog, samo iznosim činjenice , e sad što ti ne bi to voleo .. život nije uvek prijatan, je li

Imaš li neki problem s uzbunjivačem?

Lično ne , jer nemam nikakav kontakt , ni štetu ni korist .. ali u svetlu događaja zanimalo bi me za koga je taćno radio

Očigledno kada ne možeš uvaliti konsultanta , onda ubaciš uzbunjivača ...

Toliko je malverzacija pod kapom nebeskom a našao se on u Krušiku ... i pri tome ono čime je mahao na prvi pogled veze nema sa životom, to čak može da zaključi i neko ko je bio kurir u nekoj firmi.

Back